- 26 Şubat 2022
- 1.421
- 874
- 33
Sabah ilk idrarlaKızlar gebelik testini (evde yaptıklarımız erken gebelik) ne zaman yapmak daha sağlıklı sonuç verdirir? Sabah saatlerimi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah ilk idrarlaKızlar gebelik testini (evde yaptıklarımız erken gebelik) ne zaman yapmak daha sağlıklı sonuç verdirir? Sabah saatlerimi?
Ekledim canım hayırlısı olsunMerhabalar benimde eklermisiniz rica etsem 12 şubat 1 tane 5. Gün embriyosu
Amin amin inşallah canımBende hem heyecan hem korku Rabb'im yardimcimiz olsun
Normal bence erken oluyor çünkü, internette 6. gün beta hcg nin kana karışmaya başlaması diyor. İdrara kandan daha geç geçiyorMerhaba ben 3 şubatta dondurulmuş 3.gün embriyo transferi oldum, bugün transferimin 6. Günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce normal mi
Teşekkür ederim her gün tekrarlamalımıyım sizce testiNormal bence erken oluyor çünkü, internette 6. gün beta hcg nin kana karışmaya başlaması diyor. İdrar kandan daha geç geçiyor
Walla bende 2 şubatta oldum transfer ben tekrarlayacağım gibi duruyorpazarda test günüm zaten. Sizin ne zaman test günü?Teşekkür ederim her gün tekrarlamalımıyım sizce testi
Ayy tebrik ederim kaçıncı gün sonuç embriyo kaliteniz neydiKızlar kan sonucum çıktı
Başınız saolsun yeri mekanı cennet olsun inşallahCanım ben annemi depremde kaybettim. Çok yorgun ve üzgün başladım tedaviye. Şuan annemin yanımda olmayışı, telefon açıp ona derdimi anlatamıyor olmak beni o kadar üzüyor ki. İmtihan dünyası gercekten. Bu da benim imtihanım. Bu arada anneniz hayattaysa nolur ona sımsıkı sarılın...
Vallahi çalışmak en güzeli ya kız kardeşim 15 tatilde işyerime baktı evde durayım dedim ayy çok kötü evde durmak baş ağrısı yapıyo bende evde durmak kapalı durmak müge anlı yemekteyiz gelinim mutfakta bu programların kaoslarını takip ettim durdum ama döndüm işime tekrardan çok daha iyi oluyor bi bakmışım akşam oluyor müşterilerle ilgilene ilgilene vallahi benim için çok hızlı geçti ya ne ara adetimin 2. Günü doktora gittim de adetim bitti cumartesi kontrole gidecem valla hızlı geçtikızlar bana zaman gecmiyor hemen transfer olmak istiyorum. Allah ım sen bize sabır ver yüzdük yüzdük sonuna geldik onda da vakit geçmek bilmiyor kaç gündür evde hep ruhum sıkılıyor
Her yerde 3. Gün embriyoları 9-10 günde çıkıyor diye okudum ben 5 gün embriyosu daha çok çıkıyor ama çıkmayan da var yani 6-7-8 de negatif yine 9 günde pozitif görüyor veya idrarda negatif olup kan testi pozitif geliyor oluyor böyle şeylerMerhaba ben 3 şubatta dondurulmuş 3.gün embriyo transferi oldum, bugün transferimin 6. Günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce normal mi
15 inde test günümWalla bende 2 şubatta oldum transfer ben tekrarlayacağım gibi duruyorpazarda test günüm zaten. Sizin ne zaman test günü?
Belirtiniz var mı bende hiç yok çünkü korkuyorum bayaAynı gün transfer olmusuz ama transfer günü sayılmıyor bugün 5. Günümüzdu yani . Erken yapmışsın. Sıkma canını ilanlarını da bırakma
Sanki bende de yok gibiBelirtiniz var mı bende hiç yok çünkü korkuyorum baya
Teşekkür ediyorum 31 ocak günü transfer oldum şubatta idrarda 9 şubatta kanda pozitifi gördüm 5. Gün embriyosu A kaliteydiAyy tebrik ederim kaçıncı gün sonuç embriyo kaliteniz neydi
Tebrik ederim canım benim inşallah sağlıkla kucağına alırsınTeşekkür ediyorum 31 ocak günü transfer oldum şubatta idrarda 9 şubatta kanda pozitifi gördüm 5. Gün embriyosu A kaliteydi
Teşekkürler canım darısı sana inşallahTebrik ederim canım benim inşallah sağlıkla kucağına alırsın