- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
Bariz koyulasma var.. cok guzel.. guzel guzel ilerler insallahTuruncu kapaklı olan bugünkü canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bariz koyulasma var.. cok guzel.. guzel guzel ilerler insallahTuruncu kapaklı olan bugünkü canım
Maşallah inşallah sağlıkla artsınGünaydın Kızlar bugün bir daha test yaptım ben 7. gün oldu,düne göre daha mı koyu sizce , walla yaklaştıkça test tarihi heyecan basıyor inşallah mutlu sona ulaşırız hep birlikte
Amin inşallah canım, bugün dualarımız seninle . İnşallah bebişinle dönersin evineMaşallah inşallah sağlıkla artsın
Bazen hafif adet agrisi gibi ağrı hissediyorum ama onun dışında da gayet iyiyim o ağrı da var mı yok mu belli değil gibi bir ağrı ama evde durmak çok bunaltıcı yat kalk ev yat kalk evDurumun nasil.. ben turp gibiyim
Amin canım inşallahBariz koyulasma var.. cok guzel.. guzel guzel ilerler insallah
Bunlar ne marka . Ben laboguick aliyordum hep ama catlatma ignesinin 13 14. Gunu bile silik cizgi cikariyor.. (eczaneden aldiklarimda cikmiyor) ama kan testi 1 bile olmuyordu..ilk kez prodoctor aldim.. insallah ayni yanilgiyi yasamamTuruncu kapaklı olan bugünkü canım
İnşallah canım teşekkür ederimAmin inşallah canım, bugün dualarımız seninle . İnşallah bebişinle dönersin evine
Güzel güzel ilerliyor bizde görmek nasip olsun inşallahGünaydın Kızlar bugün bir daha test yaptım ben 7. gün oldu,düne göre daha mı koyu sizce , walla yaklaştıkça test tarihi heyecan basıyor inşallah mutlu sona ulaşırız hep birlikte
ben de bugun evden calısıyorum. bi yandan ıs yapıyorum bı yandan laf yetıstırıyorum :) bı yandan muge abla acıkBazen hafif adet agrisi gibi ağrı hissediyorum ama onun dışında da gayet iyiyim o ağrı da var mı yok mu belli değil gibi bir ağrı ama evde durmak çok bunaltıcı yat kalk ev yat kalk ev
Ayy daha erken değilmikan sonucuna göre tikleseydin canımİnşallah canım teşekkür ederim
tikledim senide listeye
Valla senin yerinde olsam kan verirdim bugün duramazdımAyy daha erken değilmikan sonucuna göre tikleseydin canım
Ooh misssben de bugun evden calısıyorum. bi yandan ıs yapıyorum bı yandan laf yetıstırıyorum :) bı yandan muge abla acık
Canım mor kapaklı olan prodoctor, turuncu kapaklı olan predictor express. Eczaneden aldım bende dedim 2 farklı marka alayım.Bunlar ne marka . Ben laboguick aliyordum hep ama catlatma ignesinin 13 14. Gunu bile silik cizgi cikariyor.. (eczaneden aldiklarimda cikmiyor) ama kan testi 1 bile olmuyordu..ilk kez prodoctor aldim.. insallah ayni yanilgiyi yasamam
Pazar kan günüm canım artık o zamana beklerim az kaldıValla senin yerinde olsam kan verirdim bugün duramazdım
ben 30 Ocakta çatlatma iğnesi oldum. ben de zaten 12-14 şubata kadar test silik çıkacaktır. kendimi biliyorum koyulasması ya da sılınmesını takıp edebılırım. ben ıdrar testı ıle stresımı daha ıyı yonetebılıyorum. cogu kısı cok sabırlı ama :)Canım mor kapaklı olan prodoctor, turuncu kapaklı olan predictor express. Eczaneden aldım bende dedim 2 farklı marka alayım.
Ben 4 gün yaptım da catlatma ignesi falan kalmamış 8 gün geçmişti catlatma ignesinden sonraben 30 Ocakta çatlatma iğnesi oldum. ben de zaten 12-14 şubata kadar test silik çıkacaktır. kendimi biliyorum koyulasması ya da sılınmesını takıp edebılırım. ben ıdrar testı ıle stresımı daha ıyı yonetebılıyorum. cogu kısı cok sabırlı ama :)
3 de bayağı erken olmuş bence 8 9 ideal gibi amaTransfer günü hariç bugün 3.günüm. Sabah ilk idrarla test yaptım negatifbiliyorum çok erken ama bi umut belki erkenden görürüm dedim olmadı kızlargeçen sefer 5.gün görmüştüm bakalım bu sefer görmek nasip olacak mı