- 17 Şubat 2024
- 168
- 76
- 24
Ben de mide yanması yüzünden kusup duruyorum yediğimi. Bu şekilde nasıl olacak inan ben de bilmiyorumAynen durum iki hafta diş ağrısı çektim bugün kontrolüm vardı doktor bebek sağlıklı ama kilosu az dedi bugün yine diş ağrım başladı yemekten kesildim nasl kilo aldircam bebeğe diye endişe ediyorum
Allah yardımcımız olsun inşallah ben böyle devam ederse doktorumla konuştum cektirebilirsin dedi lokal anesteziyleBen de mide yanması yüzünden kusup duruyorum yediğimi. Bu şekilde nasıl olacak inan ben de bilmiyorum
Amin zor durumlar gerçektenAllah yardımcımız olsun inşallah ben böyle devam ederse doktorumla konuştum cektirebilirsin dedi lokal anesteziyle
Evet senin doğum tarihi belli mi doktor ne diyor. Bugün bana normal doğum yapabilirsin dedi en geç 20,23 Ekim olabilir dedi kararsızım eşim sezeryan ol diyorAmin zor durumlar gerçekten
Yani bana net olmamakla birlikte sezaryen için 20 Ekim gibi dediEvet senin doğum tarihi belli mi doktor ne diyor. Bugün bana normal doğum yapabilirsin dedi en geç 20,23 Ekim olabilir dedi kararsızım eşim sezeryan ol diyor
Bana da normal yap diyor eşim de ben kendimde o gücü göremiyorumEvet senin doğum tarihi belli mi doktor ne diyor. Bugün bana normal doğum yapabilirsin dedi en geç 20,23 Ekim olabilir dedi kararsızım eşim sezeryan ol diyor
Hayırla gelsinler inşallah ya ben biran önce doğum yapıp şu dış ağrıma bir çare bulmak istiyorumYani bana net olmamakla birlikte sezaryen için 20 Ekim gibi dedi
İnşallah gerçekten ben de bitse gözümde enfeksiyon var 3. Aydan beri. Onun çaresini arayacağımHayırla gelsinler inşallah ya ben biran önce doğum yapıp şu dış ağrıma bir çare bulmak istiyorum
Normal olabilecek durum varsa açıkçası normal doğum ne kadar sancılı olsada iyileşme süresi daha az sezeryan iyileşme süresi biraz uzun oluyor hatta çoğunda çok uzun oluyorBana da normal yap diyor eşim de ben kendimde o gücü göremiyorum
Mide yanması için kullandığın ilaç var mıNormal olabilecek durum varsa açıkçası normal doğum ne kadar sancılı olsada iyileşme süresi daha az sezeryan iyileşme süresi biraz uzun oluyor hatta çoğunda çok uzun oluyor
Doktorum gaviskon vermişti ama kullanmıyorum midemi yakacak yemeklerden uzağım ki diş agrimdan zaten yemek bile yiyemiyorumMide yanması için kullandığın ilaç var mı
Anlıyorum. Ben de yarın bir danışayım doktora durumum hiç iyi değil çünküDoktorum gaviskon vermişti ama kullanmıyorum midemi yakacak yemeklerden uzağım ki diş agrimdan zaten yemek bile yiyemiyorum
Bildiğim kadarıyla sadece gaviskon veriliyor ama dikkat et naneli şeylerden de uzak dur çay da yakiyo mideyi asitli içecekler baharatlı yemekler hatta bazı peynir türleri bile çok yakıyor ben kaşar peyniri tüketiyorum genelde zeytin de yakıyor mideyiAnlıyorum. Ben de yarın bir danışayım doktora durumum hiç iyi değil çünkü
Valla ne yesem dokunuyor sabah dışında. Gece başlıyorBildiğim kadarıyla sadece gaviskon veriliyor ama dikkat et naneli şeylerden de uzak dur çay da yakiyo mideyi asitli içecekler baharatlı yemekler hatta bazı peynir türleri bile çok yakıyor ben kaşar peyniri tüketiyorum genelde zeytin de yakıyor mideyi
Evet doğru kahvaltı türü şeyler ye yumurta vs kaşarlı tost ben kırmızı eti tavuk eti yiyemiyorum malesef bu yüzden proteini karsilasin diye gün icide yumurta tüketiyorumValla ne yesem dokunuyor sabah dışında. Gece başlıyor
Senin işin de zormuş tavuk et olmadanEvet doğru kahvaltı türü şeyler ye yumurta vs kaşarlı tost ben kırmızı eti tavuk eti yiyemiyorum malesef bu yüzden proteini karsilasin diye gün icide yumurta tüketiyorum
Tamamen soğudum kz et türü yemeklerden ne zaman yemeğe kalksam o günüm acilde geçiyor vallaSenin işin de zormuş tavuk et olmadan
İlk aylarda benim de öyleydi ama sonra düzeldi. Gerçekten Allah yardımcın olsunTamamen soğudum kz et türü yemeklerden ne zaman yemeğe kalksam o günüm acilde geçiyor valla
Bana doktorum isteğe bağlı sezeryan olabilirsin dedi ama herşey normal görünüyor aksilik çıkmazsa inşallah normal doğumu tavsiye ederim dedi. Ama senin yaş dolayisiyla sezeryan diyorsa öyle yap doktor daha iyi bilirSelam kızlar doktor bana da sezeryan olursa 7 ekim tarihini verdi 38+3 olmuş oluyor normal olursa ekim 18 gibi. Doktor tüp bebek özel bebek bizim için, o kadar uğraş vermişsimiz riske atmayın dedi ama yine son kararı bize bırakıyor normalde olabilir herşey yolunda dedi. Ama biz yaş dolayısıyla (40 yaşındayım)sezeryana karar verdik siz olsaydınız napardınız?