Normal bendede aynı durum var bir aydır yüzüğümu takmıyorum parmaklarım şişiyor ayaklar hele sabah kalkinca el ayakların şişmesini anlıyorum ama dudaklarım sanki dolgu yapılmış gibi şişiyorben cok zorlanmaya başladım kilodan mı bilmiyorum dün 1 saatlık yola gittim arabayla koltugu yatırarak dönüşte aglayacaktım sırtımın agrısından. sabah uyanıyorum ayaklarımı yere basınca ayak tabanımdan tepeme kadar tüm kemiklerim agrıyor. sürekli uzanmak istiyorum. bi saat normal oturamıyorum. hiç nazlı da degilim 4-5 aylıkken tek basıma ev topladım, tasındım, temizledim, yerleştim. hiç bu kadar zorlanmamıştım ama şimdi cok zorlanıyorum. normal mi tek ben mi yasıyorum
dudak kısmına güldümNormal bendede aynı durum var bir aydır yüzüğümu takmıyorum parmaklarım şişiyor ayaklar hele sabah kalkinca el ayakların şişmesini anlıyorum ama dudaklarım sanki dolgu yapılmış gibi şişiyorçok uykuluyum ama uyuyamıyorum Allah'tan geçen gün deli gücü geldide kalkıp bütün evimi derinlemesine temizledim biraz içim rahatladı keşke o deli gücü hergun gelse
İnşallah ya valla bazan uyuyamıyorum diye aglayasim geliyor sinirlerim bozuluyodudak kısmına güldümkeşke keşke benim sabrım gelmezdi kirli evde oturmaya şimdi günlerdir ev süpürülmeyi bekliyor. korkuyorum doğumdan sonra bebeğime bakacak gücüm olacak mı diye insallah gecicidir normale doneriz
cok zor gercektenİnşallah ya valla bazan uyuyamıyorum diye aglayasim geliyor sinirlerim bozuluyo
Merhaba atakentte hangi doktor ben de düşünüyorum da memnun kaldınız mıAcıbadem atakentte bizim. Ünlü olması önemli değilki , kısmet nezamansa ozaman oluyor
Bendede oluyor gaz sancısı gibi birkaç kez şiddetli bir şekilde gaz sancısı çektim doktoruma danıştım normal dedi gaz sancısı hissiyatini veriyormuş ve hatta gaz çıkarınca rahatlıyor bildiğin gaz sancısı ama doktorum yalancı sancı dedi buna oylemidir bilmiyorum da ilk tecrübe bunlar ikinci gebeliği olan arkadaşlar tecrübelerini aktarabilirlermiKızlar bizde 32 haftalık olduk şükür çarşamba günü ilk nst ama bildiğiniz benim sancılarım var enterasan bi seklde
Al benden de o kadar bende çok ağırlaştım yattığım yerden kalkmak istemiyorum hiç her yerim şişti ve daha 30. Haftadayım millet nasıl 37. Haftaya kadar çalışıyor şaşırıyorum açıkçasıben cok zorlanmaya başladım kilodan mı bilmiyorum dün 1 saatlık yola gittim arabayla koltugu yatırarak dönüşte aglayacaktım sırtımın agrısından. sabah uyanıyorum ayaklarımı yere basınca ayak tabanımdan tepeme kadar tüm kemiklerim agrıyor. sürekli uzanmak istiyorum. bi saat normal oturamıyorum. hiç nazlı da degilim 4-5 aylıkken tek basıma ev topladım, tasındım, temizledim, yerleştim. hiç bu kadar zorlanmamıştım ama şimdi cok zorlanıyorum. normal mi tek ben mi yasıyorum
ayy ne olacak halimiz gercekten bu kadar zor beklemiyordum. 38 numara giyerdim 40 olmuyor şuan şaka gibi. tabi ki onemli olan bebegimin sağlıklı olması ama bu kadar erken bu halde olmak normal mı acaba ve şimdiden boyleysek doğıma kadar ne oluruz. balon gibi yuvarlanırız heralde ödemdenAl benden de o kadar bende çok ağırlaştım yattığım yerden kalkmak istemiyorum hiç her yerim şişti ve daha 30. Haftadayım millet nasıl 37. Haftaya kadar çalışıyor şaşırıyorum açıkçası
İmkan verilse şimdiden işe gitmicem seviyem o yani
Ben komple çocuk odası aldım üstünde beşiği puseti bebek arabası var ama bebek arabası katlansada biraz kaba bişey o yüzden bunu tavsiye etmem biraz araştır e ebebekte güzel arabalar varBirde bebişin herşeyini aldık ama bebek arabası ve puset kaldı bir türlü karar veremedim hafif ve bagajda yer kaplamayan ne tavsiye edersiniz
Yani 32. Hafta ilk NST degilmi. Ben daha girmedim NST ye birkacgundur diş ağrısı çekiyorum bugün hem doktoruma onay raporu almaya gittim hemde dişçiye çekilmesi lazm dedi ama apse olduğu için B grubundan antibiyotik verdi sizce zararı olurmuSelam kızlar ben ilk nst mi geçtiğimiz cuma oldum, doktor herşey normal dedi. Bende 33. Haftadayım şişliklerim ara ara oluyor benim de ama sizin bahsettiğiniz kadar değil sabah uyandığımda ellerimde oluyor o da gün içerisinde geçiyor. Az bir zamanımız kaldı inşallah sağlıkla atlatırız hepimiz
olmaz canım olsa vermezler.ben 26 haftalıkken çektirdimYani 32. Hafta ilk NST degilmi. Ben daha girmedim NST ye birkacgundur diş ağrısı çekiyorum bugün hem doktoruma onay raporu almaya gittim hemde dişçiye çekilmesi lazm dedi ama apse olduğu için B grubundan antibiyotik verdi sizce zararı olurmu
Evet 32. Haftada ilk nst oluyor. Antibiyotik bende kullanmıştım ama diş için değil kadın doğum doktoruna danış bence canım.Yani 32. Hafta ilk NST degilmi. Ben daha girmedim NST ye birkacgundur diş ağrısı çekiyorum bugün hem doktoruma onay raporu almaya gittim hemde dişçiye çekilmesi lazm dedi ama apse olduğu için B grubundan antibiyotik verdi sizce zararı olurmu
Antibiyotik ten sonra doktor gel çekelim dedi ağrım devam ederse mecbur cekicem ama geçerse ağrım doğumdan sonraya birakicam inşallah geçer ya anestezi kullanmak istemiyorum her ihtimale karşı tedirgin olurumolmaz canım olsa vermezler.ben 26 haftalıkken çektirdim
Şuan 32+4 oldum o zaman haftaya gideyim ben doğum için kesin bir doktor seçimim yok şuan o yüzden karar verip öyle gidicemEvet 32. Haftada ilk nst oluyor. Antibiyotik bende kullanmıştım ama diş için değil kadın doğum doktoruna danış bence canım.