Hadi hayırlısı inşallahEvet cift embriyoydu
Transfer tarihimiz aynıymısAynı doktor baktı
Kalp atışı duyduk çok şükür
Ben de öyle düşündüm sonuçta söylerdi bir şey olsa
8 şubat transfer tarihi
Hesaplayınca 7 hafta 4 gün diyor o daha değişik bilemedim
Anksiyrte tavan hiç susmuyor kafamdaki ses
Bi ikiz daha mı geliyoHadi hayırlısı inşallahne zaman belli olacak. Belki söylediniz ama gözden kaçırmış olabilirim
Sanırım evet sayımız çoğalsınBi ikiz daha mı geliyo
Çok tebrik ederim sizi,Bu arada bnm kırmızı da oldu bol bol dinlendim hala daha dınlenıyorm suan şükür iyiyim
Tüp bebek doktorunuzsa eğer sorun nden 6+4 dedi diye gelişme olmasa mutlaka söylerdi benceAynı doktor baktı
Kalp atışı duyduk çok şükür
Ben de öyle düşündüm sonuçta söylerdi bir şey olsa
8 şubat transfer tarihi
Hesaplayınca 7 hafta 4 gün diyor o daha değişik bilemedim
Anksiyrte tavan hiç susmuyor kafamdaki ses
Kaçıncı haftadasınızKızlar göbekten baktı çok şükür keseyi gördük yolk sac olusmus gayet düzenli gorunuyor kese dedi 16mm kese. Kalp atışı için 2 hafta sonra cagirdi
1 şubat son adet 19 şubat transfer 6 hafta oluyor bugun bence ama doktor bisey demedi kağıtta da yazmiyorKaçıncı haftadasınız
16 mart. Bu hafta yani)Hadi hayırlısı inşallahne zaman belli olacak. Belki söylediniz ama gözden kaçırmış olabilirim
Bakalım insAllahh)Bi ikiz daha mı geliyo
Hadi hayırlısı bakalım güzel haberler alırsın inşallah16 mart. Bu hafta yani)
Devammm maalesefKızlar nasılsıniz? Mideleriniz nasıl, bulantilariniz geçti mi devam mi
İkisini de aynı yerde mi verdinizİyi akşamlar bir şey danışacaktım size pazartesi günü beta değerim 246 çıktı bugünse 203 çıktı bu şekilde düşüp sonradan normale dönen oldu mu bir umut arıyorum galiba
Kızlar kızlar:) hamileler sizde böyle durum yok mu doygunluk gibiKızlar sizede oluyor mu böyle vajina girişinde gariplik hissediyorum ve bacaklarımı kapatıp sıkıştırma isteği geliyor. İdrarım varken mi oluyor diye düşündüm ama tuvaletten sonra da oluyor sizde böyle bi durum var mı? Böyle giriş yerinde hissizlik gibi
Evet ikisini de devlet hastanesinde verdimİkisini de aynı yerde mi verdiniz
Bazen değer yükselip düşer sonra tekrar yükselir bu durumun takip edilmesi lazım canım 2 güne bir kan vermelisin dış gebelik mi kimyasal gebelik mi yoksa normal gebelik mi diyeEvet ikisini de devlet hastanesinde verdim
İnşallah normaldir bugün sabahtan beri kendimizde değiliz çok umut bağlamıştım emin gibi olmuştumBazen değer yükselip düşer sonra tekrar yükselir bu durumun takip edilmesi lazım canım 2 güne bir kan vermelisin dış gebelik mi kimyasal gebelik mi yoksa normal gebelik mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?