Ay canım çok sevindim... benim bir kese göründü. Diğeri sonra da gözükebilir dedi pazartesi tekrar gideceğimEvet canim simdi geldim ikiz annesi olcam nasipse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay canım çok sevindim... benim bir kese göründü. Diğeri sonra da gözükebilir dedi pazartesi tekrar gideceğimEvet canim simdi geldim ikiz annesi olcam nasipse
Amin senin de Allah gönlüne göre versin tek embriyo transfer ettirdim ikiz zor oluyor diye ama Allah neyi nasip ederse o olurhayırlısı bakalım ne ıle karsılasıcaz. senınkı baya yuksekmıs
Allah gönlüne göre versin canım senin de . benim gönlüm tek :)
Doktor ikiz gibi dedi ama daha çok küçük olduğu için bu hafta sonunda kalp atışı ile bakacak tekrar bakalım ne nasip olacakSizinde ikiz mi degerleriniz yüksek gibi
Yok hiç yaşamadımPeki o süreçte lekelenme kanama yaşamış mıydınız?
Canım eğer 5.gün embriyosuysa transfer gününden 5 gün eksilt. Sonra bi de 14 gün eksilt. O gün senin adet gününmüş gibi hesap et ve kaç haftalık olduğunu o güne göre hesaplaKızlar selam, herkese hayırlı Ramazanlar
Sizlere birşey sormak istiyorum. Gebelik hesaplaması nasıl yapılıyor? Tüp bebek transfer gününü mü baz alıyor doktorlar yoksa son adet tarihi mi? Yoksa doktora mı bağlı
Çok teşekkür ederim canım. Ama 3. Gün embriyosu ise?Canım eğer 5.gün embriyosuysa transfer gününden 5 gün eksilt. Sonra bi de 14 gün eksilt. O gün senin adet gününmüş gibi hesap et ve kaç haftalık olduğunu o güne göre hesapla
Yok canım ilk denememizdi 4 embriyo oluştu ikisi ileri gitmedi ikisi kaldı onlarda 3. Günde transfer edildi yani herşeye baştan başlayacağız. Benim bir tüpüm tıkalı eşimde de sperm sayısı %50 az ama morfolojide falan sıkıntı yok
Canım eğer 5.gün embriyosuysa transfer gününden 5 gün eksilt. Sonra bi de 14 gün eksilt. O gün senin adet gününmüş gibi hesap et ve kaç haftalık olduğunu o güne göre hesapla
Bu tes silik mi acamaYok canım 0,3 lerde o yüzden ihtimal vermiyorum bilmiyorum ki neden cumartesi yapıldı pazar günü tatil diye pazartesi demişti dedim iş başı yapacağım cumartesi vereyim olur demişti doktorum, inşallah senin bebişin seninledir burda tutan arkadaşlarımı okudukça daha çok umut ekiyorum içime birgün hepimize nasip olacak inşallah
O zaman 5 gün değil 3 gün eksilt sonra 14 gün eksiltÇok teşekkür ederim canım. Ama 3. Gün embriyosu ise?
Göremedim canimBizim attığımız görüntülerde yazıyor mu anlayan var mi
Hadi inşallah canim ikiz annesi olarak destek olalim birbirimizeAy canım çok sevindim... benim bir kese göründü. Diğeri sonra da gözükebilir dedi pazartesi tekrar gideceğim
Kese 1 tane mi gördü 2.si net görünmedi miDoktor ikiz gibi dedi ama daha çok küçük olduğu için bu hafta sonunda kalp atışı ile bakacak tekrar bakalım ne nasip olacak
Sonuçlarimiz nerdeyse benzer 10 gun 631 12 gun 1443. Daha sonrası için kana değerine ihtiyac yok..direkt keseye gel ded 16martda randevum var. Bakalim. Kaç bebis)Çok teşekkür ederim canim ilk 10.gün 774 çıktı iki gün sonra 1653 çıktı 4 gün sonrasida 10541 çıktı
Hayırlısı olsun Rabbim kucağınıza almayi nasip etsinÇift transfer miydi sizindeSonuçlarimiz nerdeyse benzer 10 gun 631 12 gun 1443. Daha sonrası için kana değerine ihtiyac yok..direkt keseye gel ded 16martda randevum var. Bakalim. Kaç bebis)
Ne demek istediğinizi anlamadımBu tes silik mi acama
Kızlar kanama oldu dediniz kaçıncı günde oldu.Benı de aynı şekilde yolladılar birazdan yine gidicem hastaneye
değerlerin nasıl . drla görüştün mü hiçKızlar kanama oldu dediniz kaçıncı günde oldu.
Kanama derken rengi kırmızı mı yoksa kahverengi mi? Benim 19.cu gün ve kahverengi lekelenmeler oluyor birazda ağrım var.
Çok korkuyorum.
Benimde 3.haftada olduKızlar kanama oldu dediniz kaçıncı günde oldu.
Kanama derken rengi kırmızı mı yoksa kahverengi mi? Benim 19.cu gün ve kahverengi lekelenmeler oluyor birazda ağrım var.
Çok korkuyorum.