- 26 Şubat 2022
- 1.421
- 874
- 33
Hadi bakalım hayırlısıBende kan. Erdim yarın saat 11 de olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım hayırlısıBende kan. Erdim yarın saat 11 de olacak
İnşallah canımHade hayırlısi olsun canım inşallah güzel haberlerle gelirsin
Hadi geçmiş olsun. Sağlıkla tutunsun inşallah canımSağolasın canım her şey çok iyiyedi
Yumurtalarımdan sadece 2 tanesi 5. güne ulaşmış ama kaliteleri iyi şükür ki. Doktor bu nedenle riske atmak istemedi 1 tane transfer yapıp diğerini dondurdu
Transferimizi olduk darısı diğer arkadaşlara inşallah
İnşallah canımm korkuyor insan yine de, hepimiz burda güzel haberlerimizi paylaşalımSilik çizgi var canım
Hiç bilmiyorum canım. Onunla ilgili bişey demedi. Rahim kalınlığı iyi herşey güzel görünüyor dediMerhaba canım bu transfer için progesteron hormonu kaç olmalı bilgin var mı
hepimizin kucakları doldun inşallahHadi geçmiş olsun. Sağlıkla tutunsun inşallah canım
Başın sağ olsun canım. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahCanım ben annemi depremde kaybettim. Çok yorgun ve üzgün başladım tedaviye. Şuan annemin yanımda olmayışı, telefon açıp ona derdimi anlatamıyor olmak beni o kadar üzüyor ki. İmtihan dünyası gercekten. Bu da benim imtihanım. Bu arada anneniz hayattaysa nolur ona sımsıkı sarılın...
İdrara sıkışık yapıldığı işlem dimi. Bana herhangi bir şey demediler amaİnşallah
hepimizin kucakları doldun inşallah
Darısı tüm bekleyen kardeşlerime
Şuan kaç mm canım rahim kalinligiHiç bilmiyorum canım. Onunla ilgili bişey demedi. Rahim kalınlığı iyi herşey güzel görünüyor dedi
Bir de ekstra dikkat etmen gereken bir şey söylediler miİnşallah
hepimizin kucakları doldun inşallah
Darısı tüm bekleyen kardeşlerime
transferinizin 7. günü galiba. daha once birBugün erken gebelik testi aldim yaptım ve sonuç baya bariz tek çizgi. Ben elendim ,siz devam edin
11 mm dedi sanırımŞuan kaç mm canım rahim kalinligi
ayy cok sevindim canım hadş hayırlısı yarın kavusuyorsun bebişinleKızlar yarın 13:30 da 2 adet embriyo transferi olacakmış
Katılıyorum bence de erken yaptın Modunu düşürme canım yagmurumsu42transferinizin 7. günü galiba. daha once bir
topikte 7. günğ negatif 8. günü pozitif olan bi arkadasımız vardı şuan saglıklı gebeligi devam ediyor. kendinizi olumsuza hazırlayın ama kesinlikle yok degil yarın tekrar yapın bence
Sağ ol canım inşallah ikisi de tutunurayy cok sevindim canım hadş hayırlısı yarın kavusuyorsun bebişinle
hayırlı olsun cok cok sevindim adınıza. darısı kucagınıza almaya olsun ve bizlere de nasip olsun inşallahKızlar kan sonucum çıktı
Evet canım neredeyse patlayacaktımİdrara sıkışık yapıldığı işlem dimi. Bana herhangi bir şey demediler ama
var canım 6. gün oldugu için boyle silik çıkmış. inşallah degerin de güzel degilEki Görüntüle 3383784
Kızlar benim de 6.günün böyle çıktı varmı acaba ben çok hayalet bişey görüyor gibiyim ama.
Of en kötüsüde o yaEvet canım neredeyse patlayacaktım