- 9 Aralık 2023
- 871
- 1.015
- 34
2. Gün yaptım
Bana da 2 gün dediler. Acaba transfer dahil mi 2 gün bilemedim. Salı transferdi bugün perşembe yaptım valla napim yaHemşire bana 2-3 gün duş alma dedi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2. Gün yaptım
Bana da 2 gün dediler. Acaba transfer dahil mi 2 gün bilemedim. Salı transferdi bugün perşembe yaptım valla napim yaHemşire bana 2-3 gün duş alma dedi canım
Benim banyosuz 5 inci günüm form da okudum birisi 10 üncü güne kadar yapmamış ama onu geçemeyeceğim akşama yapacağım artık evdeyim dedim neyse dedim duruyum dedim ama ılık su ile yapıyor herkesBana da 2 gün dediler. Acaba transfer dahil mi 2 gün bilemedim. Salı transferdi bugün perşembe yaptım valla napim ya
Bana ertesi gün yapabilirsin dediler aslında çok sıcak olmasın dediler ama ben yine de ertesi gün yapmadım sorun olmaz herhalde diş macununa falan da dikkat etmek gerekir mi acabaBana da 2 gün dediler. Acaba transfer dahil mi 2 gün bilemedim. Salı transferdi bugün perşembe yaptım valla napim ya
Canımcım fitili attıktan sonra bir 5 dk yürümek hareket etmek lazım dediler transferden sonra bunu belirttiler öncesinde böyle bir uyarıda bulunmamışlardı banaProgestron fitil artık kaşıntı yapmaya başlatti yaa , sizde de var mı birde çabuk atıyor sanki kendini dışarı
Ay iyi durmuşsun valla helal. Ben 2 gündür yatmaktan saçımı zor açtım duştan sonra keçeleşmişti yastığa sürte sürte 5 gün dursam herhalde makasla girmem gerekirdi saçımaBenim banyosuz 5 inci günüm form da okudum birisi 10 üncü güne kadar yapmamış ama onu geçemeyeceğim akşama yapacağım artık evdeyim dedim neyse dedim duruyum dedim ama ılık su ile yapıyor herkes
Yürümek mi yurumemek mi yürüyünce akıyor hemenCanımcım fitili attıktan sonra bir 5 dk yürümek hareket etmek lazım dediler transferden sonra bunu belirttiler öncesinde böyle bir uyarıda bulunmamışlardı bana
Herhalde hayatim da ilk ve son saçımı açmıyorum hiç dokunasim bile yokAy iyi durmuşsun valla helal. Ben 2 gündür yatmaktan saçımı zor açtım duştan sonra keçeleşmişti yastığa sürte sürte 5 gün dursam herhalde makasla girmem gerekirdi saçıma
Hemen akamaz canım biraz daha ileri at çok uca mı koyuyorsun acaba. Bilemedim benim akmıyor 5 dk olmasa da bi evi turlayıp geliyorumYürümek mi yurumemek mi yürüyünce akıyor hemen
Camasir katlamak neyse ama dus yıkamak falan ağır ev işine girerKızlar ben normalde çalışıyorum. Şimdi tam 10 gün evdeyim ya. Diyorum ki hadi ilk 4 5 gün iş yapmayım. Ama sonra artık evin temizliğini falan yapıyım normalde yetiştiremeyip ertelediğim şeyleri kiler dolabını giyinme odasını falan düzenleyim duşakabini falan bi yıkayım edeyim diye düşünüyorum hiç siz öyle şeyler yaptınız mı
Yok ya uca da koymuyorumHemen akamaz canım biraz daha ileri at çok uca mı koyuyorsun acaba. Bilemedim benim akmıyor 5 dk olmasa da bi evi turlayıp geliyorum
Onu yutmamaya çalışalım kimyasal sonuçta. Ve de bazı cilt bakım ürünleri mesela gebelikte kullanılmaması gerekiyor. Retinol, asitler falan. Kimyasal filtreli güneş kremi kullanmamak gerekiyor. Mineral filtreli güneş kremi kullanılabilir.Bana ertesi gün yapabilirsin dediler aslında çok sıcak olmasın dediler ama ben yine de ertesi gün yapmadım sorun olmaz herhalde diş macununa falan da dikkat etmek gerekir mi acaba
Benim arkadasım 10 gün yıkanmadı tuttu hamile şimdi. Ondan bana da yıkanma demişti ama yıkandım ben. Zaten doktorlar bunlara pek inanmıyor sadece biz pimpiriklendiğimizden onlar da hani suçlu olmamak adına birkaç bi şey diyorlar. Yoksa tutacak olan tutar sağlıklıysa diyor çoğumerhaba kızlar bugün transferin üçüncü günü bir hafta rapor aldım işim ayakta diye.ben direk ertesi gün akşamı yıkanmıştım yani bir buçuk gün sonra. Ağır işler yapmıyorum ama korkuyorum yine de hakkımızda hayırlısı artık
Duşakabini yıkama bence canım diğerleri olabilir de normalde bile duşakabini yıkayınca ertesi gün spor yapmışım gibi hamlıyorum riske atma hiç boşver kendini yorma koyvergitsin boşver birsz dahaKızlar ben normalde çalışıyorum. Şimdi tam 10 gün evdeyim ya. Diyorum ki hadi ilk 4 5 gün iş yapmayım. Ama sonra artık evin temizliğini falan yapıyım normalde yetiştiremeyip ertelediğim şeyleri kiler dolabını giyinme odasını falan düzenleyim duşakabini falan bi yıkayım edeyim diye düşünüyorum hiç siz öyle şeyler yaptınız mı
Evdeyiz zaten terlemeyiz bende en az 4 gün yapmayı düşünmüyorum. Ama 10 günde çok yahuBenim banyosuz 5 inci günüm form da okudum birisi 10 üncü güne kadar yapmamış ama onu geçemeyeceğim akşama yapacağım artık evdeyim dedim neyse dedim duruyum dedim ama ılık su ile yapıyor herkes
Yapma bence canım riske atma. Heleki kimyasal temizlik malzemeleri kullanmaKızlar ben normalde çalışıyorum. Şimdi tam 10 gün evdeyim ya. Diyorum ki hadi ilk 4 5 gün iş yapmayım. Ama sonra artık evin temizliğini falan yapıyım normalde yetiştiremeyip ertelediğim şeyleri kiler dolabını giyinme odasını falan düzenleyim duşakabini falan bi yıkayım edeyim diye düşünüyorum hiç siz öyle şeyler yaptınız mı
Benim ilaç kağıdımda fitilden sonra 10 dk uzanın yazıyorCanımcım fitili attıktan sonra bir 5 dk yürümek hareket etmek lazım dediler transferden sonra bunu belirttiler öncesinde böyle bir uyarıda bulunmamışlardı bana
Belirti yok olmadı diye düşünme canım. Hayırlısı olsun inşallahKizlar merhaba sali gunu transfer oldum cift embiriyo. 2. Transferim. Ilkde kasik bel agrim coktu ama simdiki transferde hicbirsey hissetmiyorum normalmi