Hadi gözünaydin darisi başımızaCanım sorun yok çok şükür kese göründü. Haftaya pazartesi de kalp atışı için gidicez
Çok fena gerçekten yaa sen bulanti icin biseyler yapiyo musun yada doktor ilac falan verdi miBenim de 5. Haftada aşırı olmustu canım. 6 da azaldi 7 de yeniden hortladı bulantı
Hadi gözünaydin darisi başımıza ami
Amin canım benimHadi gözünaydin darisi başımıza
Ohh maşallah hadi gözünaydin canim darısı başımızaBugün gittim cnm haftası ile uyumlu 5 haftalık dedi 13mm
hayır ben gittiğimde 7+0 dı. yanı dıgerı neden kalp atısı alınmadı dıye kendım yorumladım.Hayır kalp atışını duymadım daha erken olduğu için bu hafta bitiminde çağırdı doktor aynı kesenin içinde iki tane gördüğü için söyledi diğeri gelişmedi derken anlayamadım gelişmeyen bir durum yok öyle bir sey demedi doktor. Size gelişmediğini mi söyledi doktor ?
Bugün hiçbir şey yiyemedim sadece çubuk kraker girdi mideme. Derin nefes almaya çalışıyorum bulantı başlayınca. Bunun dışında prilam hap verdi doktor bulantı için. Yarından itibaren onu kullanmayı düşünüyorumÇok fena gerçekten yaa sen bulanti icin biseyler yapiyo musun yada doktor ilac falan verdi mi
Amin inş canımOhh maşallah hadi gözünaydin canim darısı başımıza
O ilac sanırım kusmayi engelliyormus mide bulantısını gecirmiyormus burda öyle yazmışlardı umarim iyi gelir bende yarin soylicem doktora. Asla tatli bisey yiyemiyorum midem daha cok bulaniyo salatalik yiyorum kraker yiyorum. Istah yok zaten. Rabbim yardımcımız olsun kucagimiza sagsalim saglikla alalim da bugunleri unuturuzBugün hiçbir şey yiyemedim sadece çubuk kraker girdi mideme. Derin nefes almaya çalışıyorum bulantı başlayınca. Bunun dışında prilam hap verdi doktor bulantı için. Yarından itibaren onu kullanmayı düşünüyorum
Benim kesmedı estrofem iCanım doktor benim estrofemi kesti 3 gündür içmiyorum. Ona rağmen aşırı mide bulantim var. İşe bile zor yetiştim bugün o derece
merhaba hayırlı olsun. kalp atışı için gittignizde kacıncı hafta oluyor. ben yarın ilk muayeneye gidecem 5+6 olacak bebek varsa eğer kalp atışı duyulur mu acabaCanlar bulantılarınız tam kaçıncı haftada başladı?
Geçen perşembe günü 4+4 te keseyi gördük biz şükür. Bu cuma da kalp atışını duymak için randevumuz var nasipse
Canım cuma günü kalp atışı için gittiğimizde 5+5 olacağız inşallah. Umarım duyarız. 5+6da da duyulması gerekiyor sanırım. Sana da hayırlı olsunmerhaba hayırlı olsun. kalp atışı için gittignizde kacıncı hafta oluyor. ben yarın ilk muayeneye gidecem 5+6 olacak bebek varsa eğer kalp atışı duyulur mu acaba
Benim canım bugün 5+5 idi kese gördük kalp atışına haftaya perşembe gelmemi istedi dedi o zmn bebek var mı kalp atar mı bakarız dedimerhaba hayırlı olsun. kalp atışı için gittignizde kacıncı hafta oluyor. ben yarın ilk muayeneye gidecem 5+6 olacak bebek varsa eğer kalp atışı duyulur mu acaba
Herşey den nem kapıyoruz ama elimizde olan bişey değilBende öyle
Baskası soylese iyi iste bulantın yok daha ne derim ama öyle olmuyomus
Ben de yarın 11.45 randevum çok heyecanmerhaba hayırlı olsun. kalp atışı için gittignizde kacıncı hafta oluyor. ben yarın ilk muayeneye gidecem 5+6 olacak bebek varsa eğer kalp atışı duyulur mu acaba
kaçıncı haftadasınız tamBende bugün kese görmeye gidiyorum kızlar.
Dualarınızı beklerim
Aaa haklısın 7 haftalıkta gitmişsin dediğin gibi iki kalp atışı olurdu. Peki bebek değilse diğeri için başka bir terim kullanıp o da olabilir gibi birsey dedi mi? Bana iki tane gibi ama farklı açıdan bakınca da değil haftaya net belli olur dedi. Az bir kanama kanalı var dedi fitil verdi onun için dehayır ben gittiğimde 7+0 dı. yanı dıgerı neden kalp atısı alınmadı dıye kendım yorumladım.
ultrason kagıdınız var mı merak ettım.
bana mantıklı bır sey demedı :)
Bebek nerde ben anlayamadım. buyuk ıhtımal yoktur ama haftaya belli olur dedı. baska kesede gormedık.
Nasıl 13 mm yaa benim 5+4 bugün gittim 3.48mm dedi banaBugün gittim cnm haftası ile uyumlu 5 haftalık dedi 13mm
Bu yolk mu bilmem ama bebişim buBenimde öyle oldu göğüs hasssasiyeti kayboldu. Keseyi görmüşsünüz tebrik ederim peki yolk gözüktü mü benim sadece kese vardı doktor kese küçük dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?