- 25 Aralık 2023
- 54
- 43
- 8
- 32
Bende haber bekliyorummuayene oldun mu canım perikiz35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende haber bekliyorummuayene oldun mu canım perikiz35
ay cok sevindim hayırlı olsun canım benimben de bekliyorum muayene içinKızlar göbekten baktı çok şükür keseyi gördük yolk sac olusmus gayet düzenli gorunuyor kese dedi 16mm kese. Kalp atışı için 2 hafta sonra cagirdi
Evet canim simdi geldim ikiz annesi olcam nasipsemuayene oldun mu canım perikiz35
Çok şükür canım kalp için ne zamana gün verdiEki Görüntüle 3399778
kızlar ben de muayene oldum cok şükür her şey yolunda dedi haftsını sormayı unuttum
2 hafta sonrasına canım. sizin görüntüleri de atar mısın bakayım. sana kaç haftalık dediÇok şükür canım kalp için ne zamana gün verdi
Evet canim simdi geldim ikiz annesi olcam nasipse
ayyy hayırlı olsun cok sevindimEvet canim simdi geldim ikiz annesi olcam nasipse
2 hafta sonrasına canım. sizin görüntüleri de atar mısın bakayım. sana
Söylemedi bana da2 hafta sonrasına canım. sizin görüntüleri de atar mısın bakayım. sana kaç haftalık dedi
Sagolasin canim saglikla kucagimiza alalim inşallah bende haftasini sormayi unuttumayyy hayırlı olsun cok sevindim
Kalp atışı içinde haftaya gel dediEki Görüntüle 3399784
Ikizlerim teyzeleri midem cok bulaniyo dedim doktora oda ikiz olduğu için daha fazla bulantin olabilir dedi ilac verdi bitane bakalim iyi gelir inşallah berbat oldum valla
Ya benimki de bu nokta eşim diyor ekranda sizinki gibi görünüyordu ama resim uzaktan çekip vermiş yada fotosu mu iyi değildi artık nedir yavrumun fotosu bile küçük2 hafta sonrasına canım. sizin görüntüleri de atar mısın bakayım. sana kaç haftalık dedi
Çok teşekkür ederim canim evet tahmin etmistik Gözüm biraz korkmadi değilYaaa hayırlısı olsun inşallah canim betadan tahmin etmistik
Amin çok teşekkür ederim canimayyy hayırlı olsun cok sevindim
2 hafta sonrasına canım. sizin görüntüleri de atar mısın bakayım. sana kaç haftalık dedi
YaaaKalp atışı içinde haftaya gel dedi
İlaçlar aynı devam mı canım azalma yok mu hiçKalp atışı içinde haftaya gel dedi
masallah..yazar hafta ve gun olarak koselerde bıyerdeEki Görüntüle 3399778
kızlar ben de muayene oldum cok şükür her şey yolunda dedi haftsını sormayı unuttum