Aynen öyle diyorlarYe ekşiyi doğur ayşeyi
Ye tatlıyı doğur hakkıyı. Demişler
Öyle deme canm rabbim herkese nasip etsin inşallah benim arkadaşım da 7. Günü test yaptı negatif çıktı dün 9. Günüydü şükür kanda çıktı inşallah seninde çıkar. Lekenme konusuna gelecek olursak herkeste farklı çoğu erken görüyor çoğu geç görüyor ve çoğunda hiç görmüyor ama inşallah tutunma kanamasıdirMerhaba formunuzu meşgul ediyorum. Tecrübelisinizdir diye buraya yazdım. 1 martta transfer oldum. Bugün kan testi yaptırdım sonucum yarın çıkacak. Transferin 6. Günü 2 damla kırmızı pembe arası lekelenme yaşadım birkaç dk bekleyince kahverengiye döndü. Doktorum yerleşme kanaması olabilir dedi. 2. Denememdi çift embriyo transferi, Lekelenmenin ertesi günü öğlen test yapmıştım negatif çıkmıştı çoğu kişi erken diyor ama bilemiyorum. Pek umudum yok. Sormak istediğim, lekelenme kesinlikle yerleşme kanaması mıdır? Yani lekelenme yaşayanların pozitif mi oldu
İnşallah öyledir aminÖyle deme canm rabbim herkese nasip etsin inşallah benim arkadaşım da 7. Günü test yaptı negatif çıktı dün 9. Günüydü şükür kanda çıktı inşallah seninde çıkar. Lekenme konusuna gelecek olursak herkeste farklı çoğu erken görüyor çoğu geç görüyor ve çoğunda hiç görmüyor ama inşallah tutunma kanamasıdir
Ama benim canım sürekli tuzlu istiyoO bulantı herkeste var şuan belli olmaz ki cinsiyeti kızla alakası yok bence ama şöyle birşey var
Ye ekşiyi doğur ayşeyi
Ye tatlıyı doğur hakkıyı. Demişler
gayet guzel. gozun aydınKizlar transferin 10. Günü betam 647 çıktı yarın için tekrar kan istedi nasıl değerim
Teşekkür ederim bekleyen herkese güzel haberler almayı nasip etsingayet guzel. gozun aydın
Ay hadi hayirlisi canim haber verBende bugün kese görmeye gidiyorum kızlar.
Dualarınızı beklerim
Çok güzel canım maşallahKizlar transferin 10. Günü betam 647 çıktı yarın için tekrar kan istedi nasıl değerim
Bugün gittim cnm haftası ile uyumlu 5 haftalık dedi 13mmKasık ağrısı bende de oluyo canim cok degil ama ara ara bazen sag kasigima bıçak gibi saplaniyo nefesimi kesiyo yaramaz şeyYarin haber ver canim inşallah görürsün keseyide
Bende öyleyim canım bulantım vardı bir anda kesildi şimdi arada hafiften yokluyor, iştah bende de yok. İnşallah herşey yolundadır diyorum kendi kendime paranoya yapıyorum bir aksilik yoktur diyeKac gundur midem bulanıyodu bugun mide bulantım hic yok
Yemek yiyesimde yok
Pozitif arkadaslarım böyle tuhaf süreclerden geciyor mudur
Hayır kalp atışını duymadım daha erken olduğu için bu hafta bitiminde çağırdı doktor aynı kesenin içinde iki tane gördüğü için söyledi diğeri gelişmedi derken anlayamadım gelişmeyen bir durum yok öyle bir sey demedi doktor. Size gelişmediğini mi söyledi doktor ?kalp atısı duydunuz ama dımı.
neye ıstınaden acaba 2. şüphesi oldu bizde. diğeri o zaman neden gelısmedı.
sana ne acıklaması yaptı
Bende öyleBende öyleyim canım bulantım vardı bir anda kesildi şimdi arada hafiften yokluyor, iştah bende de yok. İnşallah herşey yolundadır diyorum kendi kendime paranoya yapıyorum bir aksilik yoktur diye
Benimde öyle oldu göğüs hasssasiyeti kayboldu. Keseyi görmüşsünüz tebrik ederim peki yolk gözüktü mü benim sadece kese vardı doktor kese küçük dediBen cuma günü kese gördüm çok şükür sizinle aynı şeyleri yaşıyorum keseyi görmesem yok heralde diye düşünürdüm net
Geçen hafta göğüs hassasiyetim vardı bu hafta yok mesela çok ilginç
O nedir
Benim de 5. Haftada aşırı olmustu canım. 6 da azaldi 7 de yeniden hortladı bulantıCanim bende 5+5 teyim bugün bilmiyorum erken mi ama acayip mide bulantim var bütün gün tuzlu kraker yiyorum
Canım sorun yok çok şükür kese göründü. Haftaya pazartesi de kalp atışı için gidicezAy hadi hayirlisi canim haber ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?