- 9 Aralık 2023
- 907
- 1.044
- 33
- 35
İlk transfer 5ab ikinci 4abydi. 5ab kimyasal oldu, 4ab tuttu. Yani tek negatifte neden aramaya ve başka yöntemlere başvurmaya gerek olduğunu düşünmüyorum.Embriyolarinizin kalitesi mi farklıydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk transfer 5ab ikinci 4abydi. 5ab kimyasal oldu, 4ab tuttu. Yani tek negatifte neden aramaya ve başka yöntemlere başvurmaya gerek olduğunu düşünmüyorum.Embriyolarinizin kalitesi mi farklıydı
ben de gittigimde 5+6 olacak kalp atısı duyulur mu acaba bebek sağlıklıysa varsa tabiYüksek ihtml kese gözükür ama kalp atışı sanmam cnm bi ihtml 5+4 benım ıkısıde gözükmüştü tam sınırdı
Duyulur inş ne zaman gıdıyorsn cnmben de gittigimde 5+6 olacak kalp atısı duyulur mu acaba bebek sağlıklıysa varsa tabi
Cooook sevin hemdegünaydın kızlar ilk kez bugun midem bulandı cok fazla degil anlık oldu gecti şuan da da hafif hafif var. bir de her gün haşlanmış yumurta yiyen ben bugün kokusundan rahatsız olup yiyemedim. sevinsem mi üzülsem mi
Benimde dün başladı mide bulantısı sabahin 9 unda tuzlu kraker yedim yaaagünaydın kızlar ilk kez bugun midem bulandı cok fazla degil anlık oldu gecti şuan da da hafif hafif var. bir de her gün haşlanmış yumurta yiyen ben bugün kokusundan rahatsız olup yiyemedim. sevinsem mi üzülsem mi
Benimde sali 5+6 olacak inşallah duyulur kalp atışı da çok heycanliben de gittigimde 5+6 olacak kalp atısı duyulur mu acaba bebek sağlıklıysa varsa tabi
Benimde pazartesi randevum kese görmeye gidicez. Ben kaç haftalık oluyorum acaba kızlar. 23 şubat transfer tarihimBenimde sali 5+6 olacak inşallah duyulur kalp atışı da çok heycanli
Happy mom diye uygulama var istersen onu indirip hesap yapabilirsin canim yada hekimim yanimda uygulamasindan bakabilirsin hem güzel bilgilerde varBenimde pazartesi randevum kese görmeye gidicez. Ben kaç haftalık oluyorum acaba kızlar. 23 şubat transfer tarihim
salı gidicem canım. inşallah yaDuyulur inş ne zaman gıdıyorsn cnm
yaa cok güzel sevin bence.benim acaba psikolojik mi oldu bilmiyorum. cok hafifdi. belki ben oyle olmasını istiyorum diye olmuşturBenimde dün başladı mide bulantısı sabahin 9 unda tuzlu kraker yedim yaaa
Güleceksiniz belki ama ben kusmaktan çok korkarim fobim yani o yüzden çok sevinemedim çok iştahım da yok sali günü gidince söylicem doktora zaten mide bulantısını bu arada seninde psikolojik olduğunu düşünmüyorum canimyaa cok güzel sevin bence.benim acaba psikolojik mi oldu bilmiyorum. cok hafifdi. belki ben oyle olmasını istiyorum diye olmuştur
yok kesinlikle hak veriyorum kusmak cok korkunc boğulma hissi. inşallah sadece bulantıyla gecer kusmazsın canım. iştahın da normal bence olmaması yine dr söylersn doktoraGüleceksiniz belki ama ben kusmaktan çok korkarim fobim yani o yüzden çok sevinemedim çok iştahım da yok sali günü gidince söylicem doktora zaten mide bulantısını bu arada seninde psikolojik olduğunu düşünmüyorum canim
Söylicem canim tabi bide hasta oldum biliyosun antibiyotik kullanmak zorunda kaldim bademciklerim şişmiş acile gittim doktor antibiyotik olmadan gecmez dedi Allahim nolur rahat bir hamilelik geçirelim Sen ne durumdasinyok kesinlikle hak veriyorum kusmak cok korkunc boğulma hissi. inşallah sadece bulantıyla gecer kusmazsın canım. iştahın da normal bence olmaması yine dr söylersn doktora
Uzul bence..iki gundur perisanim. Her dakka var..günaydın kızlar ilk kez bugun midem bulandı cok fazla degil anlık oldu gecti şuan da da hafif hafif var. bir de her gün haşlanmış yumurta yiyen ben bugün kokusundan rahatsız olup yiyemedim. sevinsem mi üzülsem mi
5.gun dondurulmuş muydu taze miydiGünaydın canim benim ilk transferim negatifti 3.gün taze embriyo transferi olmuştum. Ikinci transferden önce doktorum histeroskopi istedi rahime çizik attı diğer ay 5.gün 1.kalite 2 tane embriyo transferi oldum bu sefer şükür pozitif oldu
Bende öyle düşünüyorum aslında.İlk transfer 5ab ikinci 4abydi. 5ab kimyasal oldu, 4ab tuttu. Yani tek negatifte neden aramaya ve başka yöntemlere başvurmaya gerek olduğunu düşünmüyorum.
Bi yere gidince bile cebimde tuzlu kraker taşıyorumBenimde dün başladı mide bulantısı sabahin 9 unda tuzlu kraker yedim yaaa
Son adet tarihini baz alBenimde pazartesi randevum kese görmeye gidicez. Ben kaç haftalık oluyorum acaba kızlar. 23 şubat transfer tarihim