- 3 Eylül 2022
- 2.755
- 2.606
- 63
- 32
Sırtımı da kaşıyamıyorum ki delircembenim de göğüs bolgem o şekilde küçük küçük sivilceler cok rahatsız edici.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sırtımı da kaşıyamıyorum ki delircembenim de göğüs bolgem o şekilde küçük küçük sivilceler cok rahatsız edici.
BEnim 1 hafta kucuk kucuk biseler cikti boynumda ve yuzumde sonra duzeldi..stresten miydi bilmiyorum.bisey kullanmadim.Kızlar hamilelikten mi kullandığım hormon ilaçlarından mı bilmiyorum sırtımda sivilceler çıktı ve kaşınıyor çok rahatsız oluyorum. Losyon falan da kullanamıyorum hamileler bişey kullanamıyor öneriniz var mı? Bu ilaçları bırakınca düzelir mi sizce
bir şey de kullanamayız mecbur bekelyecegiz. hazır tavuk gibi olduk hormonlardanSırtımı da kaşıyamıyorum ki delircem
Benimde boynumdan başlayan omuzlara doğru olan küçük küçük kırmızı noktalar var bazıları iri ama ucu yok estrofem falan mı yapıyor bilmiyorum stresten de olabilirBEnim 1 hafta kucuk kucuk biseler cikti boynumda ve yuzumde sonra duzeldi..stresten miydi bilmiyorum.bisey kullanmadim.
Ahahahahah güzel benzetmeydibir şey de kullanamayız mecbur bekelyecegiz. hazır tavuk gibi olduk hormonlardan
Valla hiç bilmiyoru canım benim kafam iyice allak bullak oldu hayırlısı artık bakalımÇok garip canim acaba ikinci testi yanlış mi yaptılar
Evet canım bende oyleyim bence cogumuz oyleyizdirevettt hep stres ve beklemekle gececek.aslında benim şuan tek derdim saglıklı bir şekilde var oldugunu bilmek.cunku öğrendiğimden beri asla hamileyim demedim diyemiyorum.sağlıklı bir şekilde olduğunu bileyim şuan tek buna ihtiyacım var.
Bende tutmayacağım, kazaya bırakcam. O kadar uğraş veriyoruz ben riske atmak istemiyorum açıkçası günde 3 lt su içen biri olarak.pozitif sonuc alanlar oruc tutacak mısınız doktorlarınız bir şey dedi mi
Canım ben kalp atışını duydum 1 hafta oldu doktor her şey yolunda dedi ona rağmen sürekli aklımda acaba sıkıntı var mı kalbi atıyormu diye paranoyaya bağladımbenim gibi olmayın sakınevettt hep stres ve beklemekle gececek.aslında benim şuan tek derdim saglıklı bir şekilde var oldugunu bilmek.cunku öğrendiğimden beri asla hamileyim demedim diyemiyorum.sağlıklı bir şekilde olduğunu bileyim şuan tek buna ihtiyacım var.
Yani güzel bisey gibi düşüp tekrar çıkmasını ilk kez duydum funda hoca ne dedi bu duruma peki.Valla hiç bilmiyoru canım benim kafam iyice allak bullak oldu hayırlısı artık bakalım
Ben kullaniyorum hala bende daha cok bacak agrisi yapti dr. Ilaca devam et dedi sali kontrol var belki biraktirirKimse kullanmıyor mu
Doktor ne bilir yaaa biz baktık tek gördükNiye kafami karistiyor bu dr ben de oyle dusundum de. Sonradan mi olustu ne bilim . Daha once yasadim..kalp atisi olup duran ondanda korkuyorum.. onun iki ayri kesesi vardi. Tek kesede bilmiyorum nasil oluyor.
Bende hiç hissedemedim yaa hani derler ya kadınlar hamile olduklarını öğrendiğinde anne olur diyeevettt hep stres ve beklemekle gececek.aslında benim şuan tek derdim saglıklı bir şekilde var oldugunu bilmek.cunku öğrendiğimden beri asla hamileyim demedim diyemiyorum.sağlıklı bir şekilde olduğunu bileyim şuan tek buna ihtiyacım var.
Bu ikinci denemem ilki 3. Gün embriyosundu ikinci 5. Gün embriyosu ve çizik atmışlar embriyoya daha kolay tutunsun diye öyle söyledi doktorumİyi akşamlar kızlar. Pozitif alan arkadaşlar bu denemelerinin ilk mi? Eğer ikinci üçüncü denemesiyle olan varsa negatif transferde sonra ikinci transfer de farklı ne yapıldı? Ve histeroskobi rahme çizik atma gibi yöntemler neye göre karar verildi
Embriyoya çizik atılıyor mu ilk kez duydum bunuDoktor ne bilir yaaa biz baktık tek gördük
Bende hiç hissedemedim yaa hani derler ya kadınlar hamile olduklarını öğrendiğinde anne olur diye
O his bana yüklenmedi
Bu ikinci denemem ilki 3. Gün embriyosundu ikinci 5. Gün embriyosu ve çizik atmışlar embriyoya daha kolay tutunsun diye öyle söyledi doktorum
Duymamistim hic boyle bir sey.Transfer odasına girdiğimde söyledi 2 çizik attık daha kolay tutunsun diye dedi
Ben doktorun yalancısıyım
Ben hocayla hiç görüşemiyorum ki hep hemşireler anlatıyor telefonla bana. Siz görüşebiliyomusunuz? Bende ilk defa görüyorum böyle düşüp yükselmesini anlamadım 2. Test mi yanlış mıydı pazar günü artık belli olur az da olsa nasıl ilerliceği kan testindeYani güzel bisey gibi düşüp tekrar çıkmasını ilk kez duydum funda hoca ne dedi bu duruma peki.
Ben bıktırdım Emel hanima yaziyordum sürekli yada hemsireye sonra lekelenme yaşadım Emel hanima yazdim oda Funda hocanin nosunu verdi sagolsun sorularima cevap veriyor. Sende Emel hanimdan iste verir bence umarim pazar günü degerlerin daha da artar Stres yapmamaya çalış coook zor biliyorum ama şuan arada bi durumdasın bebeğin seninle muhtemelen onu düşünBen hocayla hiç görüşemiyorum ki hep hemşireler anlatıyor telefonla bana. Siz görüşebiliyomusunuz? Bende ilk defa görüyorum böyle düşüp yükselmesini anlamadım 2. Test mi yanlış mıydı pazar günü artık belli olur az da olsa nasıl ilerliceği kan testinde
Canim kese için gittin mi salı günü için randevu aldım bendeBen bıktırdım Emel hanima yaziyordum sürekli yada hemsireye sonra lekelenme yaşadım Emel hanima yazdim oda Funda hocanin nosunu verdi sagolsun sorularima cevap veriyor. Sende Emel hanimdan iste verir bence umarim pazar günü degerlerin daha da artar Stres yapmamaya çalış coook zor biliyorum ama şuan arada bi durumdasın bebeğin seninle muhtemelen onu düşün
Canim bende salı aldım kese için randevu inş güzel geçersalı gidicem keseyi görsem bebegi gorsem de rahatlayıp sevinsem