- 13 Eylül 2019
- 569
- 552
- 103
- 33
Yok canim gitmedim bende salı günü gideceğimCanim kese için gittin mi salı günü için randevu aldım bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim gitmedim bende salı günü gideceğimCanim kese için gittin mi salı günü için randevu aldım bende
Gittikten sonra bana da haber verin kızlar benim ondan sonraki hafta randevumCanim kese için gittin mi salı günü için randevu aldım bende
Tamam canimGittikten sonra bana da haber verin kızlar benim ondan sonraki hafta randevum
İnş güzel haberler alırız cnmYok canim gitmedim bende salı günü gideceğim
İnş canım veririz Allah izin verirse doktor sonrasi ablalarıma söyleyeceğimGittikten sonra bana da haber verin kızlar benim ondan sonraki hafta randevum
aynen.riske atamayız mecburBende tutmayacağım, kazaya bırakcam. O kadar uğraş veriyoruz ben riske atmak istemiyorum açıkçası günde 3 lt su içen biri olarak.
evet kötü bir örnek daha ama ben zaten paronayagım. kalp atışını duymak bize de nasip olur inşallahCanım ben kalp atışını duydum 1 hafta oldu doktor her şey yolunda dedi ona rağmen sürekli aklımda acaba sıkıntı var mı kalbi atıyormu diye paranoyaya bağladımbenim gibi olmayın sakın
amin canımAmin canim Rabbim isteyen herkese hayırlı huyu yüzü güzel sağlıklı salih evlatlar nasip etsin
Benim ikinci transferim. Farklı hiçbir şey yapılmadıİyi akşamlar kızlar. Pozitif alan arkadaşlar bu denemelerinin ilk mi? Eğer ikinci üçüncü denemesiyle olan varsa negatif transferde sonra ikinci transfer de farklı ne yapıldı? Ve histeroskobi rahme çizik atma gibi yöntemler neye göre karar verildi
benim de 13. günüm bugün. kasık ve bel agrısı dışında biraz uyku hali ve ara ara üşüme oluyor. şimdilik belirtilerim bunlarKızlar bugün 13.gün pozitif belirtiler nasıl devam ediyordu sizlerde
Evet bende ikizlere hamileyken 8 ay adet oldum bende çok korkuyordum her gördüğümde ama hiçbirşey olmadı şükür sağlıkla doğdular elhamdülillah. Acıbadem’de bir doktor 34 haftayı çok rahat görürsün bu kanamalarla ama sonrasına garanti veremem demişti 34+0 da doğum sancılarım başladı İkiz olmalarına rağmen küveze bile girmediler şükür. Hiç korkma. Bu bünyesel birşey. Bebeğe zarar vermiyorKızlar acil bakar mısınız ? Saat 2 de kanamam başladı. Hemen doktora gittim. Keseyi gördü kalp atışı da duyduk. İyi dedi. Ama insan merak ediyor ? Neden olur böyle bi şey bildiğiniz adet olmuşum gibi sürekli ped değiştiriyorum. Başına gelen oldu mu?
Embriyolarinizin kalitesi mi farklıydıBenim ikinci transferim. Farklı hiçbir şey yapılmadı
Günaydın canim benim ilk transferim negatifti 3.gün taze embriyo transferi olmuştum. Ikinci transferden önce doktorum histeroskopi istedi rahime çizik attı diğer ay 5.gün 1.kalite 2 tane embriyo transferi oldum bu sefer şükür pozitif olduEmbriyolarinizin kalitesi mi farklıydı
Benimde kasık ağrılarım var bazen çok da artıyor korkuyorum ama genel sanırımbenim de 13. günüm bugün. kasık ve bel agrısı dışında biraz uyku hali ve ara ara üşüme oluyor. şimdilik belirtilerim bunlar
henüz doktoruma gidip ultrason yaptırmadım. ama ayak üstü konuştugumda normal dedi bana. umarım normaldir..Benimde kasık ağrılarım var bazen çok da artıyor korkuyorum ama genel sanırım
Ben kendımı bitek böyle zannedıyordumevet kötü bir örnek daha ama ben zaten paronayagım. kalp atışını duymak bize de nasip olur inşallah
Yüksek ihtml kese gözükür ama kalp atışı sanmam cnm bi ihtml 5+4 benım ıkısıde gözükmüştü tam sınırdıhenüz doktoruma gidip ultrason yaptırmadım. ama ayak üstü konuştugumda normal dedi bana. umarım normaldir..
haftaya perşembe 5 hafta 1 gün olacak ve ultrasonla bakacaklar. kese görünür değil mi o zamana kızlar?
Güzel haberlerını bekliyoruzKızlar yarın test günüm 10 gündür sabırla bekledim ama şuan aşırı heyecan bastı, inşallah güzel haberi alırım yoksa çok zorlu bi ameliyat süreci beni bekliyo. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah hepimizin hikayesi çok başka Allah yardımcımız olsun