Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yurtdışında neredesiniz?Merhaba, 14 şubat transfer oldum,9 Mart dün doktora gitmemi söyledi.Kese gözüktü bezelye tanesi gibi yusyuvarlak ama boyutu biraz küçükmüş 0.43cm. Yurtdışındayım doktorum ultrasonuda kötüydü kendi de söyledi. Burdaki doktora göre herşey normal haftaya yolk görürüz sonra da kalp atışı dedi. 5+3 deyim son adet tarihine göre. Tüp bebek doktoru kese biraz küçük dedi.Kaç mm olması lazımdı diye sordum biz sizi yönlendiricez dedi. Gerçekten cok yorucu bir süreç. Tüp bebek doktorları da sık eliyorlar herşeyi. Keseyi gördüğüme sevinemedim.Sürekli endişelenicek birşey. Allah yardımcımız olsun.
Çok şükür pozitif dün transfer sonrası 10. Gündü 382 çıktı nasıl sizce kızlarGüzel haberlerını bekliyoruz
Katardayımyurtdışında neredesiniz?
Ay aklım çıktı ya kan görünce. Allahtan 1 gün sonra kesildi. Ben bebek düştü sandım. Ama siz de öyle diyince rahatladım zaten kese de bebekte gözüktü şükürEvet bende ikizlere hamileyken 8 ay adet oldum bende çok korkuyordum her gördüğümde ama hiçbirşey olmadı şükür sağlıkla doğdular elhamdülillah. Acıbadem’de bir doktor 34 haftayı çok rahat görürsün bu kanamalarla ama sonrasına garanti veremem demişti 34+0 da doğum sancılarım başladı İkiz olmalarına rağmen küveze bile girmediler şükür. Hiç korkma. Bu bünyesel birşey. Bebeğe zarar vermiyor
Benim de aynı şekilde oldu cumartesi günü doktor söyledi haftaya net belli olur dedi sağlıklıca hangisi olacaksa öyle olsun tek çift farketmezolabilir kucuk bir ihtimal ama haftaya net belli olacak.
ben tabı tek ıstıyorum evrene yanlıs mesaj vermıyeyım :) ıkıysede yapacak bır sey yok. basından berı korkuyorum ama.
Canim bugün tekrar kan verdim de acil ya laboratuvar o yüzden net değer değil sanırım demi >1315 çıkmış ya 1315 den büyük mü demektir.Bende valla annemlere geldim elimde tuzlu krakerim ilaclarim mataram
evet canım. ama o degeri okuyabilirdi neden oylr yazılmış kiCanim bugün tekrar kan verdim de acil ya laboratuvar o yüzden net değer değil sanırım demi >1315 çıkmış ya 1315 den büyük mü demektir.
Bazı laboratuvarlar belli bir değeri ölçüyor diye duymuştum acil laboratuvarı ya ondan galiba hemşire gorumcem ona sorayımevet canım. ama o degeri okuyabilirdi neden oylr yazılmış ki
Ben de 10 gün test yapmıştım 330 çıkmıştıÇok şükür pozitif dün transfer sonrası 10. Gündü 382 çıktı nasıl sizce kızlar
ben sanırım listeye hiç dahil olmadım. isterseniz ekleyebilirsiniz beni de 24 şubatta 5. gün taze 2 adet embriyo transferi oldum. 6 Marttta bhcg sonucum 846 geldi. haftaya kontrole gideceğim
Tamam ekliyorum canım hayırlı olsunben sanırım listeye hiç dahil olmadım. isterseniz ekleyebilirsiniz beni de 24 şubatta 5. gün taze 2 adet embriyo transferi oldum. 6 Marttta bhcg sonucum 846 geldi. haftaya kontrole gideceğim
çok teşekkür ederimTamam ekliyorum canım hayırlı olsun
İçinizi ferah tutun, doktorun ultrasondan kaynaklı da tam ölçüm yapılamamış olabilir.Merhaba, 14 şubat transfer oldum,9 Mart dün doktora gitmemi söyledi.Kese gözüktü bezelye tanesi gibi yusyuvarlak ama boyutu biraz küçükmüş 0.43cm. Yurtdışındayım doktorum ultrasonuda kötüydü kendi de söyledi. Burdaki doktora göre herşey normal haftaya yolk görürüz sonra da kalp atışı dedi. 5+3 deyim son adet tarihine göre. Tüp bebek doktoru kese biraz küçük dedi.Kaç mm olması lazımdı diye sordum biz sizi yönlendiricez dedi. Gerçekten cok yorucu bir süreç. Tüp bebek doktorları da sık eliyorlar herşeyi. Keseyi gördüğüme sevinemedim.Sürekli endişelenicek birşey. Allah yardımcımız olsun.
Canim değerin 1315 çıkmış kaçıncı günündü bugünCanim bugün tekrar kan verdim de acil ya laboratuvar o yüzden net değer değil sanırım demi >1315 çıkmış ya 1315 den büyük mü demektir.
Ben de merak ediyorum.Tutunma olduktam sonra kese için belirtiler var miKızlar bugün 13.gün pozitif belirtiler nasıl devam ediyordu sizlerde