- 14 Ekim 2018
- 1.683
- 1.900
- 133
- 26
benim de 16.gün 4600 cıktı degerlerimiz yakın hemen hemen. inşallah sağlıklıdır cok korkuyorum15. Gun 2800 17. De 5060.
Oncesini bilmiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de 16.gün 4600 cıktı degerlerimiz yakın hemen hemen. inşallah sağlıklıdır cok korkuyorum15. Gun 2800 17. De 5060.
Oncesini bilmiyorum.
Canim hala kullanıyorum hic mide bulantim olmadi ama bugün mide bulantim başladı oda estrofemden degildir benceKimse kullanmıyor mu
Bana bugun kesti. Estrofem ile coraspini kesti. Progestan igne+fitil, folik,kan sulandirici igne devamKimse kullanmıyor mu
Oyy benim baya yüksekmiş o zaman15. Gun 2800 17. De 5060.
Oncesini bilmiyorum.
Ne zaman gidiceksin senbenim de 16.gün 4600 cıktı degerlerimiz yakın hemen hemen. inşallah sağlıklıdır cok korkuyorum
Evet senin benden yuksek...sen de de ikiz ihtimali hcg ye gore var.Oyy benim baya yüksekmiş o zaman
Ayy çok istedim ikiz olsun. Ama gözüm korkmadi değil inşallah ikizse de sagliklidirlar Rabbim herkesin bebegini sağlıkla kucagina almayi nasip etsinEvet senin benden yuksek...sen de de ikiz ihtimali hcg ye gore var.
8. Ve 9. Gunlerde cikma ihtimali var tabi kanda..5. Gun embriyosu cikiyorTecrübeli kimse yok mu
Çok teşekkür ederim inşallah8. Ve 9. Gunlerde cikma ihtimali var tabi kanda..5. Gun embriyosu cikiyor
Lekelenme bende yaşamıştım canım. Yerleşme kanaması demişti benim de doktorum. Bence evde test yapma gününü bekle. Pozitif düşün inşallah güzel sonuçlar alırsınKızlar merhaba. Formunuza yine ben geldim affola 1 martta transfer oldum ikinci denemem. 2 adet 4aa 5. Gün embriyosu transfer edildi, 6 martta lekelenme yaşadım. Doktoruma sordum yerleşme kanaması olabilir dedi. Tabi kesin bişey yok. Erken olduğunu bile bile dün öğlen erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Artık direkt kan vermeyi beklicem evde test yapmayı düşünmüyorum, asıl test günüm 12 mart ama yarın transfer günü hariç 8. Günüm oluyor. Baktırsam varsa kesin çıkar mı? Bu şekilde olup aramızda kanda pozitif alanlar var mı? Çok korkuyorum istemsizce
Canim sen uzun zamandır kullanıyorsun kan sulandırıcı iğne. Benim kollar morarmaya başladı göbeğe de yapmak istemiyorum başka iğne yaptığım icin. Bir önerin var mı?Bana bugun kesti. Estrofem ile coraspini kesti. Progestan igne+fitil, folik,kan sulandirici igne devam
Teşekkür ederim canım inşallah amin. Yarın Bi kan veriyim diyorum transfer hariç 8. Günüm olacak. Normalde test günüm 12 mart salı. Ama emin değilim versem mi diyeLekelenme bende yaşamıştım canım. Yerleşme kanaması demişti benim de doktorum. Bence evde test yapma gününü bekle. Pozitif düşün inşallah güzel sonuçlar alırsın
7. Haftaya kadar kalp atışı olması lazım yaa mantıklı düşün 1 tane kalp atıyoBen de kitlendim detay soramadimki.
Kan ver 7. Gün kanda yükselmeye başlıyor ya yarın düşük bile olsa bi değer çıkar git acilden ver kaset testle hep bi şüphe olurTecrübeli kimse yok mu
Teşekkür ederim7. Haftaya kadar kalp atışı olması lazım yaa mantıklı düşün 1 tane kalp atıyo
Kan ver 7. Gün kanda yükselmeye başlıyor ya yarın düşük bile olsa bi değer çıkar git acilden ver kaset testle hep bi şüphe olur
Bakalim artik hayırlısı olsun hakkımızda salı günü öğreneceğiz inşallahEvet senin benden yuksek...sen de de ikiz ihtimali hcg ye gore var.
Ohh maşallah çok güzel artmışKızlar 14.gün 1662 ydi 18.gün 8071 geldi çok şükür
Canim sen uzun zamandır kullanıyorsun kan sulandırıcı iğne. Benim kollar morarmaya başladı göbeğe de yapmak istemiyorum başka iğne yaptığım icin. Bir önerin var mi
Niye kafami karistiyor bu dr ben de oyle dusundum de. Sonradan mi olustu ne bilim . Daha once yasadim..kalp atisi olup duran ondanda korkuyorum.. onun iki ayri kesesi vardi. Tek kesede bilmiyorum nasil oluyor.7. Haftaya kadar kalp atışı olması lazım yaa mantıklı düşün 1 tane kalp atıyo
Kan ver 7. Gün kanda yükselmeye başlıyor ya yarın düşük bile olsa bi değer çıkar git acilden ver kaset testle hep bi şüphe olur