- 17 Şubat 2024
- 169
- 76
- 13
- 24
Evet var ikindi vaktinden sonra artıyor çokBende öyleyim sürekli yatmak istiyorum uyumasam bile. Peki üşüme var mı canım ?
Çok teşekkür ederim çok iyi ettiniz kabızlık zor bi durum Allah’a şükğr yaşadığım bişey değil ama bu süreçte olmamak için dikkat etmemiz lazım 3 litre su içince de tuvaletten çıkamıyorum benamin teşekkürler. isteyen herkese hayırlısıyla nasip olsun inşallah
bol su da çok önemli evet. ben normalde kronik kabızlık yaşayan biriyim ve bu süreçte beni en çok korkutan şeylerden biri bu. günde 3 litreye yakın su içmeye çok özen gösteriyorum. bunun dışında tuvalete gitmeden önce pamuk ve zeytinyağıyla tampon yapıyorum (çok açık yazdım ama bu konudan çok çekmiş biriyim).
Canım gün icinde mutlaka 1 kere uyuma isteğim oluyo bide çok üşüyorumHamile arkadaşlarım halsizliğiniz var mı? Yani böyle sürekli yatma isteği hasta olacakmış gibi his
Amin inşallah sizin de hayırlı olsun sağlıkla kavuşun inşallah yavrunuzaÇok sabirlisinizİnşallah olumlu sonuçlanır sonucunuz
Cok gecmis olsun yukselmez daha fazla umarım37.5 dan 38.1 oldu yine ateşim giderek yükseliyor ne yapacağımı bilmiyorum
Aynı durum bende de var ama bişeyler ters mi gidiyor diye endişelenmiştim demek ki normal canım herkes üşüyormuşCanım gün icinde mutlaka 1 kere uyuma isteğim oluyo bide çok üşüyorum
Benim de öyle oluyor canım sırtım falan da çok ağrıyor beli ağrıyanı duydum da sırt neden ağrır anlamadımEvet var ikindi vaktinden sonra artıyor çok
Yok dün gece ictim parol bidaha icmedim doktoruma yazdim bakalim inşallah döner. Öğlen aldim duş biraz iyi gibiydim ama yine yatak döşek oldumCok gecmis olsun yukselmez daha fazla umarım
Ilık dus aldın mı? Belki iyi gelir
Bide parol alabiliyoruz oda ates dusuruyor icmediysen eger
Amin inşallahAmin inşallah sizin de hayırlı olsun sağlıkla kavuşun inşallah yavrunuza
bende kontrol ettı doktor kanama alanı yok dedi, aspirini bir kac gün kes dedi, keseli lekelenme bitti.. 3 gündür lekelenme yokMerhaba cnm ben şuan 10+4 haftalik oldum .6. haftadan beri kahverengi lekelenmem var .iki defa azcikta olsa kırmızıya döndüğü oldu muayene oldum kanama alanı var dedi doktor . kahverengi lekelenme olabilir devam edebilir dedi. Yarın tekrar kontrole gideceğim bakalım kucağımıza almak nasip olur inşallah.sen ne durumdasin
Kansızlığım yoktu. Ama bazı annelerde olabiliyormuş internette okudum. Doktora gittiğimde soracağım bende.Kansızlık var mıydı canım peki bende öyleyim kansızlıkta yok bende neden oluyor acaba
Kefir çok güzel dengeliyor kızlar kefir için her gün bir bardakamin teşekkürler. isteyen herkese hayırlısıyla nasip olsun inşallah
bol su da çok önemli evet. ben normalde kronik kabızlık yaşayan biriyim ve bu süreçte beni en çok korkutan şeylerden biri bu. günde 3 litreye yakın su içmeye çok özen gösteriyorum. bunun dışında tuvalete gitmeden önce pamuk ve zeytinyağıyla tampon yapıyorum (çok açık yazdım ama bu konudan çok çekmiş biriyim).
Canım dikkat et. Doktorunla konuşsaydın37.5 dan 38.1 oldu yine ateşim giderek yükseliyor ne yapacağımı bilmiyorum
bol su iç canım elinden geldigi kadar37.5 dan 38.1 oldu yine ateşim giderek yükseliyor ne yapacağımı bilmiyorum
Aminnnn hepimizzzz inşallahİnşallah cnm rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Yazdim ama dönmedi dahaCanım dikkat et. Doktorunla konuşsaydın
İçiyorum canım icmeye çalışıyorum daha doğrusu hasta olmadan önce 2- 2.5 lt falan iciyordum simdi içemiyorum bogazlarimdan içemiyorum çokbol su iç canım elinden geldigi kadar
Bende öyle canım bi de hep battaniyenin altındayımKansızlığım yoktu. Ama bazı annelerde olabiliyormuş internette okudum. Doktora gittiğimde soracağım bende.
Kalın çoraplar giydim ayağıma
Bende hem coraspin hem kan sulandırıcı iğne kullanıyorum biraktirmafi bana doktorumbende kontrol ettı doktor kanama alanı yok dedi, aspirini bir kac gün kes dedi, keseli lekelenme bitti.. 3 gündür lekelenme yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?