Kaçıncı haftadasın canımKızlar mide bulantısıyla nasıl baş ediyorsunuz neredeyse gün boyu sürüyor benim ki
Çok geçmiş olsun hemşirelere de yaz olmadı canımYok dün gece ictim parol bidaha icmedim doktoruma yazdim bakalim inşallah döner. Öğlen aldim duş biraz iyi gibiydim ama yine yatak döşek oldum
ne zaman başladı sizin? kaçıncı haftadasınız?Kızlar mide bulantısıyla nasıl baş ediyorsunuz neredeyse gün boyu sürüyor benim ki
6. Haftadayım canımKaçıncı haftadasın canım
Doktorum serum yaptirabilirsin yazmis gidiyorum simdi serum yaptirmayaÇok geçmiş olsun hemşirelere de yaz olmadı canım
6. Haftadayım 3-4 gündür böyle ama bugün daha fazla ve yemek yiyemiyorum neredeyse her yemekten tiksiniyorum şu anne zaman başladı sizin? kaçıncı haftadasınız?
Hormonal farklılıklardan kan akışı azalıyomus oda usume yapıyomus normalAynı durum bende de var ama bişeyler ters mi gidiyor diye endişelenmiştim demek ki normal canım herkes üşüyormuş
Evet anlamadım bende 10 gündür böyleyim iştah yol mide bulantısı çok uyku halsizlik yemekten tiksinme. Tatlıyı çok seven ben şuan tatlı kelimesi bile duyunca tiksiniyyorumerken baslamıs senın. benım kızda da bu zamanlar baslamıstı . gıttıkce artmıstı. gelıyor gelmekte olan dıye beklıyorum ve hatırladıgım kadarı ıle 14-15 haftaya kadar surmustu
tabı aynısı olacak dıye bır sey yok ama. bakalım hayırlısı. her sey guzel olsun. cekılecek cıle kutsaldır
Var var hemde nasıl özellikle ikindi ve akşam vakitleri uyku basıyorHamile arkadaşlarım halsizliğiniz var mı? Yani böyle sürekli yatma isteği hasta olacakmış gibi his
Ne yazık ki Baş edemiyoruzKızlar mide bulantısıyla nasıl baş ediyorsunuz neredeyse gün boyu sürüyor benim ki
Ben 10 gündür böyleyim6. Haftadayım 3-4 gündür böyle ama bugün daha fazla ve yemek yiyemiyorum neredeyse her yemekten tiksiniyorum şu an
Benimde ara ara oluyo ama olunca siddetli oluyoKızlar mide bulantısıyla nasıl baş ediyorsunuz neredeyse gün boyu sürüyor benim ki
Teşekkür ederim bu arada canimÇok geçmiş olsun hemşirelere de yaz olmadı canım
belki aspirinden dolayı lekelenmem durmuş olmayada bilir .. tesadüf ola bilir.. bilemıyorum şimdi yine aspirine başlayınca netleşir.. diğer arkadaslarda vardı doktorlar bırakmayı önermişti acaba onlardada kesildi mi lekelenme??Bende hem coraspin hem kan sulandırıcı iğne kullanıyorum biraktirmafi bana doktorum
Endişe ,korku herşey oluyor.Merhaba canım keseyi gördük ama endişeler hiç bitmiyor ki. İnşallah güzel gelişmeler olur. Evet canım doğru tedaviyle olacağına inanıyorum. Her şey çok güzel olsun inşallah
Evet canım bende de aynı durum oldubelki aspirinden dolayı lekelenmem durmuş olmayada bilir .. tesadüf ola bilir.. bilemıyorum şimdi yine aspirine başlayınca netleşir.. diğer arkadaslarda vardı doktorlar bırakmayı önermişti acaba onlardada kesildi mi lekelenme??
Evet ben de asprini kesince durdubelki aspirinden dolayı lekelenmem durmuş olmayada bilir .. tesadüf ola bilir.. bilemıyorum şimdi yine aspirine başlayınca netleşir.. diğer arkadaslarda vardı doktorlar bırakmayı önermişti acaba onlardada kesildi mi lekelenme??
Çok güzel tarif etmişsiniz. Kusturmuyor ama değişik bi şey. Bi şeyler yeseniz dert yemeseniz dert. Canım hiçbir şey yemek istemiyor zaten her şey itici görünüyor. İyi ki meyveler varBenimde ara ara oluyo ama olunca siddetli oluyotuzlu kraker tarzı yemeye çalışıyorum baska cozum bulamadım
Kusturmayan ama yasam kalitesini etkileyen bi bulantı
Bende de coraspini bırakınca kesildi canımbelki aspirinden dolayı lekelenmem durmuş olmayada bilir .. tesadüf ola bilir.. bilemıyorum şimdi yine aspirine başlayınca netleşir.. diğer arkadaslarda vardı doktorlar bırakmayı önermişti acaba onlardada kesildi mi lekelenme??
Dimi her ilac icecegim zaman ne yesem diye cok dusunuyorum mecburen yiyorumÇok güzel tarif etmişsiniz. Kusturmuyor ama değişik bi şey. Bi şeyler yeseniz dert yemeseniz dert. Canım hiçbir şey yemek istemiyor zaten her şey itici görünüyor. İyi ki meyveler var
Birtek benim doktorum mu biraktirmadi ya. Benim lekelenmem devam ediyo bir aydırBende de coraspini bırakınca kesildi canım
Benimki de hem iğneyi hem corasprini biraktirdi sonra gecti lekelenmem 1 hafta sonra falan lekelenme gelmiyorsa tekrar baslayabilirsin dedi enox iğneye dünden beri devam ediyorum bugunde corasprini kullanacağımBirtek benim doktorum mu biraktirmadi ya. Benim lekelenmem devam ediyo bir aydır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?