- 13 Eylül 2019
- 569
- 552
- 103
- 33
Hadi hayırlısı umarim pozitifi görürsünüzBenim de test günüm bugün ama ateşim var kasık agrılarım var dudaklarım kuruyor. Bakalımm yüzümüzde güller açıçakmı bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı umarim pozitifi görürsünüzBenim de test günüm bugün ama ateşim var kasık agrılarım var dudaklarım kuruyor. Bakalımm yüzümüzde güller açıçakmı bugün
Ben de grip oldum öğretmenin cocuklardan gecti. Haftada bir olduğum tüp bebek doktorunun verdiği serum vardı onu yaptırdım anında iyileştim.Olivia serum doktorunuza bir danışın.37.5 dan 38.1 oldu yine ateşim giderek yükseliyor ne yapacağımı bilmiyorum
günaydın canım sonucun çıkmadı mı daha merakla bekliyorumHadi hayırlısı umarim pozitifi görürsünüz
Baska doktora kontrole gittin mi genelde kestiriyolar diye biliyorum amaBirtek benim doktorum mu biraktirmadi ya. Benim lekelenmem devam ediyo bir aydır
İnşallahhhHadi hayırlısı umarim pozitifi görürsünüz
hadi hayırlısı canım güzel haberler bekliyorumkızlar sonunda kontrole gıdıyorum :) en son transfer gunu gıtmıstım
hayırlısı bakalım ne ıle karsılasıcaz
Dün acile gittim benim gripte degil bademciklerim şişmiş antibiyotiksiz gecmez dedi doktor. Korktum ama mecbur icicem doktoruma sordum dönmedi daha ama bu serumuda sorayim teşekkür ederim geçmiş olsun size deBen de grip oldum öğretmenin cocuklardan gecti. Haftada bir olduğum tüp bebek doktorunun verdiği serum vardı onu yaptırdım anında iyileştim.Olivia serum doktorunuza bir danışın.
Günaydın canim şeker çıkmış sadece beta çıkmamışgünaydın canım sonucun çıkmadı mı daha merakla bekliyorum
Habardar et hemen canım merakla bekliyorumkızlar sonunda kontrole gıdıyorum :) en son transfer gunu gıtmıstım
10541 çıkmış canim şükürler olsungünaydın canım sonucun çıkmadı mı daha merakla bekliyorum
Sırasıyla değerlerim böyle oldu10541 çıkmış canim şükürler olsun
Canım tek kese miydiSırasıyla değerlerim böyle oldu
Çift transferdi canim ama kese tek mi Çift mi sali günü göreceğiz sanırımCanım tek kese miydi
Masallah cok guzel yukselmis
Amin canim Rabbim isteyen herkese hayırlı huyu yüzü güzel sağlıklı salih evlatlar nasip etsinCanlar Transverim 12 mayısa ertelendi bu ay olur diyordum ama vardr bundada bi hayr inşlh Cumamız mübarek olsun dua edelim birbirimize Hz Zekeriyya a.s. gibi dua edelim bizi evlatsız bırakmasın Rabbim amin
Hafi bakalım hayırlı haberlerle gel canım haber ver bizedekızlar sonunda kontrole gıdıyorum :) en son transfer gunu gıtmıstım
Kızlar masallah çok yüksek geldi bana ben de bu akşam kan verecegim 4 günde 1600 lerden maksimum 6binleri görürüm saniyorum ikiye katlaya katlaya gittiyse Sağlıkla devam etsinler inşallah10541 çıkmış canim şükürler olsun
Bana cift gibi geldiÇift transferdi canim ama kese tek mi Çift mi sali günü göreceğiz sanırım