Basladim transfer ileTransferle beraber başlatmama sebepleri neydi?hatırlıyor musunuz?
Daha önce açılan konuda güncelleme yapılmadığı için süreci daha iyi takip edebilmek adına konuyu yeniden açıyorum kızlar
Güncelleme yapılmasını isteyenler etiketlerse sevinirim
Anne Yaş Embriyo/ Gün Transfer Tarihi Sonuç Lilakahve 32 1 adet 5.gün 9 Şubat Papatya6565 9 Şubat @nbbn 40 2 adet 3. Gün 6 şubat @tomrisn 25 1 adet 5. Gün 19 Şubat @Utkukuss 31 2 adet 5. Gün 13 Şubat T tatli37 37 2 adet 5. Gün 7 Şubat @dumansmom 32 2 adet 8 Şubat @esmavi 1 adet 5. Gün Şubat 3.hafta @nuratly 22 1 adet Şubat 3.hafta @kalburayuz 32 Şubat 3.hafta @Allesiaa 26 1 adet 5.gün Şubat 3.hafta @rosee67 40 1 adet 2 şubat @Htc1059 40 2 adet 5.gün 8 Şubat @turkuaz 9 2 adet 5. Gün 5 Şubat @Zurich 42 2 adet 5. Gün 5 Şubat @gulcan14 27 1 adet 5. Gün 12 Şubat @denizperisii 28 1 adet 6, Gün edosko 38 1 adet 6 Şubat @elbet1gun 32 2 adet 5. Gün Şubat 3.hafta @namuzmr 30 1 adet 5. Gün 2 Şubat @Gul220 30 1 adet 5. Gün Şubat 5. Hafta @royal4 30 2 adet 4.gün 3 Şubat @perald 30 5 adet 5. Gün H Hukukcu1 33 2 adet 5.gün Şubat 3.hafta @gokcenalpk 35 2 adet 5. Gün 3 Şubat @emreko 33 2 adet 5. Gün Şubat 4. Hafta @yagmurumsu42 1 adet 5. Gün 2 Şubat @Lovelyy35 29 3 adet 3.gün Şubat 4. Hafta A Ay42 38 2 adet 3.gün 3 Şubat @frdn 36 1 adet 16 Şubat @beyhudertler 32 1 adet 5.gün 13 Şubat
@Eftelya35352 adet 5. Gün 3 şubat @nehirgibi99 27 1 adet 5. Gün 6 Şubat
Oksapar kaçlık oluyorsunuz göbekten miBasladim transfer ile
Bunu kullaniyorum. GobektenOksapar kaçlık oluyorsunuz göbekten mi
Ayyy hade hayırlısı olsun canım 5 gün embriyosu 29 yaşındayım tek embriyo transferi olacakAa benimde cuma günü
Kaç yaşındasın 5.gün embriyosu mu tek mi çift mi
Ahh bana yazmadı yaaoysaki başlaman lazım diyen bir kaç doktora rağmen ısrarla yok diyor doktorum. İnsilün iğnesi ucu kullanıyorsunuz değil mi? Ben hiç hissetmiyorum iğneleri iğne fobim olmasına rağmen hemşirimin(eşim) eli hafif herhalde
aralarında fıyat farkı var mı acaba .. haftaya bı doktora gıdıp yazdırmaya calışıyım cokk malıyetlı olduBunu kullaniyorum. Gobekten
YumurtlamaHangi donemde bu cikti..yumurtlamami adetken mi.. yumurtlama ilgili sanirim. Ayrinti bilmiyorum ama kac olmasi lazim vs
Yumurtlama zamanındayım amaYumurtlama günü geçmiş olmalı çünkü değer yükselmiş
Yumurtlama günü geçip yüksek çıkınca ne oluyorYumurtlama günü geçmiş olmalı çünkü değer yükselmiş
Ay hemde nasıl çok kötü bişey ben bu 3. Adette çok daha gerildim 2 sinde bekliyodum öyle olmasını ama 3. Adette 3 gün geçti buraya da yazdım hatta yarın test yapıcam dedim yazıyı yazdıktan 10 dk sonra oldum
Canım sen transfer oldun mu ? Transfer için bana ikinci adeti bekleyeceğiz dediler ama 3. Adet mi bekleniyorAy hemde nasıl çok kötü bişey ben bu 3. Adette çok daha gerildim 2 sinde bekliyodum öyle olmasını ama 3. Adette 3 gün geçti buraya da yazdım hatta yarın test yapıcam dedim yazıyı yazdıktan 10 dk sonra oldum
Banada enox yazmış bu sefer ama elnde yokmuş oksaparla içeriği aynı diye eczacı yine oksapar verdiCLexan benimki
Ekliyorum canım. Cuma günü kaçta seninAyyy hade hayırlısı olsun canım 5 gün embriyosu 29 yaşındayım tek embriyo transferi olacak
Ay göbeğimde mor mor iğne delikleri oldu damgalanmış gibi duruyoOksapar kaçlık oluyorsunuz göbekten mi
3 ay üst üste tedavisi iptal olmuş biri olarak seni çok iyi anlıyorumkızlar kimş transferler yapıldı kimi yakın zamanda yapılacak ben daha 12 şubatta muayeneye gideceğim tarihi belli degil. gec kalmış gibi hissefiyorum ama neye görresizi görüp hevesleniyorum nasıl sabredecegim bilmiyorum
Aaa insülin iğnesi kullanmıyor musunuz bende hiçbir şey olmadı çok şükür minicik iğneyle yapıyoruz iyi mi kötü mü bilemedim bak şimdiAy göbeğimde mor mor iğne delikleri oldu damgalanmış gibi duruyo
Oksapar işteAaa insülin iğnesi kullanmıyor musunuz bende hiçbir şey olmadı çok şükür minicik iğneyle yapıyoruz iyi mi kötü mü bilemedim bak şimdi
Harika inşallah sağlıklı ilerlerKızlar transferin 5. günü gebelik testiyle pozitif gördüm kan verdim bhcg 21 çıktı iyi mi sizce