Dondurulmus mu taze mi kacinci gün embriyosuydu. Aynı gün transfer olmusuz ben de yapsam çıkar.mi ki varsa. Leken.falan gelmiş miydi canım ? Benim 3. Gün çift embriyo2 şubat transferiydim dua edin bana sağlıklı ilerlesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dondurulmus mu taze mi kacinci gün embriyosuydu. Aynı gün transfer olmusuz ben de yapsam çıkar.mi ki varsa. Leken.falan gelmiş miydi canım ? Benim 3. Gün çift embriyo2 şubat transferiydim dua edin bana sağlıklı ilerlesin
Ayyy bilmiorumki hiç oksaparı korktum şimdi diğer iğneler gibi sandımOksapar işte
Bilmem benim cildim çok hassas ama hemen kızarır morarır
Şuan luteal fazdasınız yani yumurtlamışsınızYumurtlama günü geçip yüksek çıkınca ne oluyor
Burda yazmışsınız teşekkür ederim yeni gördümAmin kuzum çok sağol darısı başınıza 5. gün embriyosu 1 adet kuzum şimdi belirtilerimi yazcam beklemede kalın
He yok oksaparı hep morartıyor diyorlardı zatenAyyy bilmiorumki hiç oksaparı korktum şimdi diğer iğneler gibi sandım
Canım çok sevindim darısı bize olsun inşallah bende yarın bi test yapayım diyorum6. gün oluyor benim deKızlar transferin 5. günü gebelik testiyle pozitif gördüm kan verdim bhcg 21 çıktı iyi mi sizce
11 orda olmamı şöyledir canım kaç gibi olur bilemem bide birşey soracaktım ya benim transfer adetin 19na denk geliyor ve sanki adet belirtim var yüzümde sivilce göğüs şişme ağırlık çok korkuyorum acaba ilaçlardan miEkliyorum canım. Cuma günü kaçta senin
Sağlıkla ilerlesin kat kat artsın değerin. Darısı bizlere inşallahDua edin sağlıklı ilerlesin size daha güzel şeyler anlatayım sizlere de dua ediyorum
İstemediler bendenKızlar ben yarın covid testi de yaptıracakmışım. Sizden istemişler miydi transferden önce
O ay iyi bir yumurtlama olduğunun göstergesi. Yumurtlama olduktan sonra yükselişe geçiyor. Hamile kalmış olman için bu ay yumurtlama gününde cinsel ilişkinin yaşanması lazım. Genelde yumurtlamadan 5 7 gün sonra progesteron yükselmeye başlar. Yani bu sonucun çıktığı günden 1 hafta önce iyi yumurtlamışsın demek ki. O dönemler cinsel ilişki yaşandıysa ve eşinin sperm sorunu yoksa bu ay hamile kalabilirsin demektir.Yumurtlama günü geçip yüksek çıkınca ne oluyor
Benide eklermisiniz transfer oldum ama daha iki gün oldu benim yaş 28 5. Gün tek embriyo 5 Şubat transfer tarihimEkliyorum canım. Cuma günü kaçta senin
İlaçlardandır canım korkma11 orda olmamı şöyledir canım kaç gibi olur bilemem bide birşey soracaktım ya benim transfer adetin 19na denk geliyor ve sanki adet belirtim var yüzümde sivilce göğüs şişme ağırlık çok korkuyorum acaba ilaçlardan mi
Çok teşekkür ederim destek mesajı içintest tarihinden baya once yapmışsın ona ragmen net belirgin cıkmış. adet sancısı belirti zaten. pozitif olup kahverengi yasayan da cok. kırmızı kanama renginde olmadıgı sürece sorun degil diye biliyorum. hayırlısıyla yarın müjdeli haberi bekliyoruzumut oluyorsunuz bana
Oksaparin ucu mu değişiyor ben mi yanlış anladım. Daha kullanmıyorum ama varsa öyle bişey neden olmasınOksapar kaçlık oluyorsunuz göbekten mi
Ay yok değişmiyormuş kendi ucu varmış az önce test ettim onayladım gonal f lerin falan değişiyor ya öyle bişey sandımOksaparin ucu mu değişiyor ben mi yanlış anladım. Daha kullanmıyorum ama varsa öyle bişey neden olmasın
İnşallah canım sagolasinİlaçlardandır canım korkma
Tamam canım hayırlısı olsunBenide eklermisiniz transfer oldum ama daha iki gün oldu benim yaş 28 5. Gün tek embriyo 5 Şubat transfer tarihim
Yok canım hazır enjeksiyon zatenOksaparin ucu mu değişiyor ben mi yanlış anladım. Daha kullanmıyorum ama varsa öyle bişey neden olmasın
Amin canım inşallahAh çok sevindim canım bence çok güzel çıkmış. Daha test gününe kadar artar. Maşallah düzenli olarak artar inşallah