- 9 Aralık 2023
- 870
- 1.015
- 34
Ah çok sevindim canım bence çok güzel çıkmış. Daha test gününe kadar artar. Maşallah düzenli olarak artar inşallahKızlar transferin 5. günü gebelik testiyle pozitif gördüm kan verdim bhcg 21 çıktı iyi mi sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah çok sevindim canım bence çok güzel çıkmış. Daha test gününe kadar artar. Maşallah düzenli olarak artar inşallahKızlar transferin 5. günü gebelik testiyle pozitif gördüm kan verdim bhcg 21 çıktı iyi mi sizce
Sağlıkla ilersin canım, 4 gün test yapmışmiydin bu ilk testin mi birde erken gebelik testi değil mi sabah mi yaptın akşam mi testi çok soru sordum ama meraklarcaaaa2 şubat transferiydim dua edin bana sağlıklı ilerlesin
Hayır sadece çatlatma iğnesi vurdumTransfer öncesinde misin canım
İlişki nasıl olmalı peki kusura bakmayın çok bilgim yok bunlarla ilgiliYumurtan güzel çatlamış progestronn salgılıyor
Yumurtlama günü geçmiş olmalı çünkü değer yükselmişİlişki nasıl olmalı peki kusura bakmayın çok bilgim yok bunlarla ilgili
hayır oda ısısında saklayabilirsinizkızlar selam, oksapar buzdolabındamı saklanıyor?
Yaaa benide ekleyin lütfen 9 şubat cuma günüEkledim canım
ay yeni gordum bayagı belirgin hayırlı olsun şimdidenAslında test yaptım evde ama kesin olarak yarın öğreneceğim, inşallah pozitif çıkar
Çok sağolun, biraz tedirginim çünkü dün ve bugün aşırı bir adet sancım oldum, hafif kahvemsi leke oldu korkuttu beni yarın için Allahtan en güzeli, inşallah güzel haberler verebilirimay yeni gordum bayagı belirgin hayırlı olsun şimdiden
Aa benimde cuma günüYaaa benide ekleyin lütfen 9 şubat cuma günü
test tarihinden baya once yapmışsın ona ragmen net belirgin cıkmış. adet sancısı belirti zaten. pozitif olup kahverengi yasayan da cok. kırmızı kanama renginde olmadıgı sürece sorun degil diye biliyorum. hayırlısıyla yarın müjdeli haberi bekliyoruzumut oluyorsunuz banaÇok sağolun, biraz tedirginim çünkü dün ve bugün aşırı bir adet sancım oldum, hafif kahvemsi leke oldu korkuttu beni yarın için Allahtan en güzeli, inşallah güzel haberler verebilirim
evet bugün transfer oldum oksapar yazdı doktor evet tedbir amaclı ama 12 haftaya kadar kullanacakmısım artık derım okadar kalınlaştıkı zor giriyor iğneler nasıl olcak..Size de tedbir amaçlı verildi? Transferle beraber mi başladınız?
Bu bitmez bi döngü, ben de test günü gelenlere imreniyorum , zaman herkes için farklı işliyorkızlar kimş transferler yapıldı kimi yakın zamanda yapılacak ben daha 12 şubatta muayeneye gideceğim tarihi belli degil. gec kalmış gibi hissefiyorum ama neye görre sizi görüp hevesleniyorum nasıl sabredecegim bilmiyorum
Ahh bana yazmadı yaa oysaki başlaman lazım diyen bir kaç doktora rağmen ısrarla yok diyor doktorum. İnsilün iğnesi ucu kullanıyorsunuz değil mi? Ben hiç hissetmiyorum iğneleri iğne fobim olmasına rağmen hemşirimin(eşim) eli hafif herhaldeevet bugün transfer oldum oksapar yazdı doktor evet tedbir amaclı ama 12 haftaya kadar kullanacakmısım artık derım okadar kalınlaştıkı zor giriyor iğneler nasıl olcak..
Benide eklermisin yaş 28 transfer 5 şubat 5. Gün çift embriyoDaha önce açılan konuda güncelleme yapılmadığı için süreci daha iyi takip edebilmek adına konuyu yeniden açıyorum kızlar
Güncelleme yapılmasını isteyenler etiketlerse sevinirim
Anne Yaş Embriyo/ Gün Transfer Tarihi Sonuç Lilakahve 32 1 adet 5.gün 9 Şubat Papatya6565 9 Şubat @nbbn 40 2 adet 3. Gün 6 şubat tomrisn 25 1 adet 5. Gün 19 Şubat @Utkukuss 31 2 adet 5. Gün 13 Şubat T tatli37 37 2 adet 5. Gün 7 Şubat @dumansmom 32 2 adet 8 Şubat @esmavi 1 adet 5. Gün Şubat 3.hafta @nuratly 22 1 adet Şubat 3.hafta @kalburayuz 32 Şubat 3.hafta @Allesiaa 26 1 adet 5.gün Şubat 3.hafta @rosee67 40 1 adet 2 şubat @Htc1059 40 2 adet 5.gün 8 Şubat @turkuaz 9 2 adet 5. Gün 5 Şubat @Zurich 42 2 adet 5. Gün 5 Şubat @gulcan14 27 1 adet 5. Gün 12 Şubat @denizperisii 28 1 adet 6, Gün edosko 38 1 adet 6 Şubat @elbet1gun 32 2 adet 5. Gün Şubat 3.hafta @namuzmr 30 1 adet 5. Gün 2 Şubat @Gul220 30 1 adet 5. Gün Şubat 5. Hafta @royal4 30 2 adet 4.gün 3 Şubat @perald 30 5 adet 5. Gün @sedoss34 33 2 adet 5.gün Şubat 3.hafta G gokcenalpk 35 2 adet 5. Gün 3 Şubat @emreko 33 2 adet 5. Gün Şubat 4. Hafta @yagmurumsu42 1 adet 5. Gün 2 Şubat @Lovelyy35 29 3 adet 3.gün Şubat 4. Hafta @Ay42 38 2 adet 3.gün 3 Şubat @frdn 36 1 adet 16 Şubat beyhudertler 32 1 adet 5.gün 13 Şubat
@Eftelya35352 adet 5. Gün 3 şubat N nehirgibi99 27 1 adet 5. Gün 6 Şubat
evet.. hepimizin derdi aynı amasonu güzel olsun varsın bekleyelimBu bitmez bi döngü, ben de test günü gelenlere imreniyorum , zaman herkes için farklı işliyor
CLexan benimkiOksapar iğneyi mi?