• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

yok yok tek embriyo benimm dur atayım telefonu uzaklasıtırıp gözlerinizi kısıp bakın🤣
Canım varr bebis😍. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲 seninle ayni gün transfer olduk bende eşime test aldirdim. Ama normal kaset test yarin yapayim demistim seninkini görünce yapasim daha cok geldi😁

Aralık transfer başlığındaki bi arkadaşın anısını aktarıyorum( aralıkta ilk transferimi olmuştum )
Başka ilden İstanbul’a transfer için geliyorlar ve transferden 2 3 saat sonrasına dönüş bileti alıyorlar saat 6 ya o saatler İstanbul’da trafik olduğu için uçağa geç kalıyorlar ve bütün o havaalanını KOŞARAK kat ediyor arkadaşımız
Sonuç : pozitif 😁😁
Yani yatmakta harekette yürümekte veya koşmakta değil iş
İş nasip işi arkadaşım tutunacak olan bi şekilde tutunuyor ☺️☺️
Aayy maşallah o kadar doğru diyorsunuz ki işte çevrenin psikolojik baskısı aman hareket etme yürüme vs insana şüphe düşüyor🥲

Hayırlı olsun inşallah canım :) benim ilk kızım 3gun embriyorsu taze transferdi bende 1 saat dinlenip İstanbul'dan bı yakadan bı yakaya geçtim trafik malım 1 saat sürdü çok şükür şimdi 4 yaşında gönlünü ferah tut :)
Allah bağışlasın çok teşekkür ederim inşallah 5 mart test günüm dualarınızı bekliyorum 🥲

Aslında pazartesi diyordum ama benim 6.gün embriyosu o yüzden pazar da yapabilirim. Ama çok korkuyorum yaa öyle bi belirtim de yok 😔😔😔😔
Bende korkuyorum inan benimde belirtim yok arada kasık ağrısı oluyor sag bazen sol tatli tatli ama. Onun haricinde sadece bugün baliktan aşırı midem bulandi yiyemedim. Üstelik yemek zorundayim diye aldirmistim.😔 yıllarca hep belirti aradim buldum da ama negatifti simdi inam belirti falan aramiyorum

Back