Hadi inş hep artarak gider bencede vargünaydın kızlar sabah ilk idrarla 10 dk içinde boyle oldu düne göre baya belirginleşmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inş hep artarak gider bencede vargünaydın kızlar sabah ilk idrarla 10 dk içinde boyle oldu düne göre baya belirginleşmiş
inşallah bu mübarek günde hepimiz mucizemize kavuşalımHadi inş hep artarak gider bencede var
Ben bugün biraz karın ağrım var birde sürekli gurultuyorinşallah bu mübarek günde hepimiz mucizemize kavuşalım
Yaaaaaaa tebrikler gerçekten çok sevindim ne hissediyorsungünaydın kızlar sabah ilk idrarla 10 dk içinde boyle oldu düne göre baya belirginleşmiş
teşekkürlerdaha tam sevinemiyorum.kesin olunca sevineceğimYaaaaaaa tebrikler gerçekten çok sevindim ne hissediyorsun
hadi bakalım hayırla sonuçlansınBen bugün biraz karın ağrım var birde sürekli gurultuyor
Bence sevin 5.güne göre baya baya net kimsayal bu kadar net olmaz. Darısı bizeteşekkürlerdaha tam sevinemiyorum.kesin olunca sevineceğim
kimyasal yasadım evet boyle olmaz.şimdi de dış gebelik korkusu.inşallah sağlıklıdırdarısı size olsun arkadasım tüm isteyenlereBence sevin 5.güne göre baya baya net kimsayal bu kadar net olmaz. Darısı bize
Kaçıncı gün benim transfer gününü saymazsak 3. Günüm yapmamak için zor tutuyorumgünaydın kızlar sabah ilk idrarla 10 dk içinde boyle oldu düne göre baya belirginleşmiş
transfer gününü saymazsak 5.gün.2 gün daha bekle canım benden sabırsızı da varmış. 3.günde cıkması imkansız gibi bir şey en az 2 gün daha dayanKaçıncı gün benim transfer gününü saymazsak 3. Günüm yapmamak için zor tutuyorum
Benimde 20 Şubat transfer oldum 2 âdet 5 günü embriyosu 2 mrt test günüBeni de tabloya eklermisiniz 3 Şubat'ta transfer oldum 2 adet 5. Gün embriyosu
Gunaydin... daha ne olsun masallahgünaydın kızlar sabah ilk idrarla 10 dk içinde boyle oldu düne göre baya belirginleşmiş
Transfer ilk günümü sayılıyor mu acbaBenimde 20 Şubat transfer oldum 2 âdet 5 günü embriyosu 2 mrt test günü
Hocam kimyasal yaşadıktan sonra nasıl bir yol izlediniz ?kimyasal yasadım evet boyle olmaz.şimdi de dış gebelik korkusu.inşallah sağlıklıdırdarısı size olsun arkadasım tüm isteyenlere
Şimdi gördüm cevabınızı…doktor başka bi test ilaç vs tavsiye etmedi mi ?canım ben yaşadım benim de 43 den düşmüştü. git gide beta sıfırlanıyor ve yogun regl gibi kanama oluyor. regl oluyorsun yani. ondan sonra 2 regl bekledim şimdi tekrar yaptım işte. bildigim kadarıyla embriyo sağlıksız olunca kimyasal oluyor ve kendini cok yıpratma negatif olmasından daha iyi en azından gebe kalman imkansız değilmiş
Canım görünce yazmak istedim, benim değerim de yüksekti tek embriyoydu ama .Evt hesapladim..hatta aksama dogru olmasi da onu da hesaba kattim.
Cinsiyet belli olacak . Saglik.ocagi hala sonuc cikarcak
IKiz tutmustu bir kez benim. 4. Gun belli sekilde cift cizgi cikmisti..
Bunda 5. Hayali.idi
Ama bilinmez tabi. Artisi bilsem biraz tahmin yurutebilirim.tek deger olunca zor
Masallaaaaahhhhgünaydın kızlar sabah ilk idrarla 10 dk içinde boyle oldu düne göre baya belirginleşmiş
Sagol canim..bu ornekleri gormeye ihtiyacim varCanım görünce yazmak istedim, benim değerim de yüksekti tek embriyoydu ama .
9. Gün: 331
11. Gün : 760
Daha başka kan vermedim ama hesaplarıma göre 15. Gün 3bin küsür civarlarında oluyordu.
Ve ıdrar testini 4. Gün yaptım çok silikti o şekilde öğrendim :)
Bazen embriyolar çok hızlı gelişebiliyor :) ikiz olmasını değerler belirlemiyor diyor doktorlar, için ferah tut . Hayırlı olsun Allahım kucağına almayı nasip etsin inş
Allah herkese gönlünde yatanı versin inşallahSagol canim..bu ornekleri gormeye ihtiyacim var
IKi olsa da Allahin takdiri ama insalalh tektir.
Saglikli olmasi hepimizim ilk dilegi..hakkimizda hayirlisi neyse o olsun.
Kiz erkekte fark etmez ama gonlumuzde yatan vardir..benimki de o hesap.bir kizim oldugu icin gonlum tekten yana