Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dualarım senin içinşuan merkezdeyim doktorla görüşmeyi bekliyorum canım. cok da bekletiyorlar sıkışıgım zor tutuyorum
canımmm vefalı arkadasım cok teşekkür ederim cok saol. sürekli sana bakıyordum.kızın olacakmış, kız istiyorduncok sevindim sen de hayırlısı ile kucagına alırsın inşallahDualarım senin için
Benim üçüncü haftama girdimİnsallah ondandır
senin kacıncı gunun, gecti mi bu agrılar?
Her daim aklımda idin darısı senden gelecek güzel habere olsuncanımmm vefalı arkadasım cok teşekkür ederim cok saol. sürekli sana bakıyordum.kızın olacakmış, kız istiyorduncok sevindim sen de hayırlısı ile kucagına alırsın inşallah
Hadi bu defa sana sımsıkı tutunsun inşallah mevlam yüzünü güldürsün sabırsılıkla bekliyorum sevincinikızlar doktorumla goruştum embriyo cozunmuş 5. gün cok iyi kalite dedi cok heyecanlandım
Rahimde iyiydi..daha ne olsun masallah..hadi al da git evinekızlar doktorumla goruştum embriyo cozunmuş 5. gün cok iyi kalite dedi cok heyecanlandım
Benim pozitif ama değer 35. 2 gun sonra tekrardan test yapacam. Ama araştırdım yükselen çok kişi varmış. Bekliyorum.Kızlar sonucu çıkanlar ve listeye eklememi isteyenler beni etiketlesin lütfen. Listede güncelleme yaparım
İnşallah yükselir bende senin gibi sevinemedimBenim pozitif ama değer 35. 2 gun sonra tekrardan test yapacam. Ama araştırdım yükselen çok kişi varmış. Bekliyorum.
Benimde benzer, senin bana göre daha yüksek. Benim 35. 2 gün sonrası ni bekliyorum. 2 katı yükselmesi önemli diyorlar12. Günüm arkadaşlar 5. Gün embriyo nasıl sizce
inşallah güzel kalplımHer daim aklımda idin darısı senden gelecek güzel habere olsun
Hadi bu defa sana sımsıkı tutunsun inşallah mevlam yüzünü güldürsün sabırsılıkla bekliyorum sevincini
Canim su an pozitif. Insallah artar duzenli..benimde 13.gunum bugun . Ama saglik ocaginda verdigim icin gec cikiyormus sonuc .12. Günüm arkadaşlar 5. Gün embriyo nasıl sizce
evett ya cok saolun inşallah sonu güzel olurRahimde iyiydi..daha ne olsun masallah..hadi al da git evine
güzel canım artışı onemli inşallah katlanarak artar12. Günüm arkadaşlar 5. Gün embriyo nasıl sizce
hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur. ben de bekliyorum transfer içinMerhaba ben bugün transfer oldum 2 tane olmasına karar verdi doktorumuz
Transfer olup odaya geldiğinde elini karnına koy 41 Fatiha oku bol bol dua etinşallah güzel kalplım
5. Gun ben yapmistim ama yapma ben kotu ornegimBugün 5.günüm ara ara tatlı tatlı kasık ağrılarım oluyor bu iyi bişey mi bide şu 5.gün embriyosu olanlar kaçıncı gün idrarda öğrendiniz