bende öyle yarın 3 tane içmeye başlıcam haftaya pazartesi randevum vat. Seninki ne zamanŞimdiye kadar yapmadiysa olmaz inşallah canım. Ben perşembeden beri kullaniyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende öyle yarın 3 tane içmeye başlıcam haftaya pazartesi randevum vat. Seninki ne zamanŞimdiye kadar yapmadiysa olmaz inşallah canım. Ben perşembeden beri kullaniyorum
Ben Çarşamba 3e geçeceğim. Perşembe tek doz almıştım çünkü. Cumartesi kontrolüm varbende öyle yarın 3 tane içmeye başlıcam haftaya pazartesi randevum vat. Seninki ne zaman
Transfer sonrası mi sivilcelenmeBen de baş ağrısı yapıyor ve sivilce![]()
Yok canim estrofem. Ama öyle fazla fazla değilTransfer sonrası mi sivilcelenme
Sen benden önce gidiceksin haber ver bana daBen Çarşamba 3e geçeceğim. Perşembe tek doz almıştım çünkü. Cumartesi kontrolüm var
Tamam canimSen benden önce gidiceksin haber ver bana da![]()
Bende 5 ci gün 2 3 tane çıktı kuruyor adet mi olcmki diye düsnyrmYok canim estrofem. Ama öyle fazla fazla değil
Yoo. Tup bebek tedavisi goruyorum beta hcg yaptircam dedim.baska testlerde istedi herhalde 3 tup verdim...2 gunde cikar dedi..Doktor çağırmadı mu bizde öyle oldu
Hangi dru dedin yaaa...kendi tup bebek drum mu. Oradan fiyat aldik bin tl dediler...tedaviye dahil oluyor bazi yerlerde ama demedi oyle bir seyDoktor çağırmadı mu bizde öyle oldu
Çok erken canım her ihtimal mümkün inan. Bu günün sonucuna bakıp sakın üzülme boşuna olur çünkü. Bende bu gün yaptım sabah kaset test çift çıktı. Sonra eczaneye koştum prediktör early aldım yaptım bişi çıkmadı. Öylece kaldım. Yapmamak en iyisi ama işte insan engel olabilseBen dayanamadım yaptım bugün negatif çıktı 7. Günümdü pozitife döner mi sence. Sen naptin
3. gün mü embriyoBen de dün akşam dayanamadım 9. Gün de kan verdim beta hcg 17 çıktı. Pozitif dese de sevinemedim. Çok düşük. Yarın akşam tekrar vericem ama pek umudum kalmadı![]()
5. Gün3. gün mü embriyo
biraz düşük evet canım genelde düşük başlayınca kimyasal oluyor. ama inşallah olmaz düzenli artık olacagına inan5. Gün
Çok teşekkürler canım giriş acısı olmuyorda işte ilacın acısı geçmiyorda artık dayanacağız bakalım![]()
Transferin saat kaçta canımbiraz düşük evet canım genelde düşük başlayınca kimyasal oluyor. ama inşallah olmaz düzenli artık olacagına inan![]()
Pes etmek yok arkadaşım negatif de bize pozitif de yeniden başlamak da bizeBenim 10. Günüm kan testim negatif çıktı. İki embriyomda tutunamamış…
Keşke özelde verseydin 2 saate öğrenirdin 2 gün ney yaa pozitifse yeniden kan vermen gerekecek öğrenir öğrenmezYoo. Tup bebek tedavisi goruyorum beta hcg yaptircam dedim.baska testlerde istedi herhalde 3 tup verdim...2 gunde cikar dedi..
OK dedim.. oyle ayrica bakildigini bilmiyordum..
Cok bilgim yok sirketten dolayi ozel sagligimiz var genelde ozele.gittigim icin..
Yabanciyim. Ama tabi tedaviyi.karsilamiyor..hastanede de en asagi 600. Dedim devlet imkanlarini kullanayim![]()
17 iyi bi değer bence 0 dan iyiBen de dün akşam dayanamadım 9. Gün de kan verdim beta hcg 17 çıktı. Pozitif dese de sevinemedim. Çok düşük. Yarın akşam tekrar vericem ama pek umudum kalmadı![]()
Transferim saat 10.00 daydıTransferin saat kaçta canım
Bende ilaclari igneleri biraksam mı diye düşünüyorum tutunması gerceklesenlerin silik bile olsa cıkıyor umudum bitti siz kacıncı gündesiniz 3. Gün embriyosu mubende yaptım negatif. Bir anda ilaçlar yük oldu bana