- 26 Şubat 2022
- 1.484
- 916
- 53
- 33
2 tane daha var ama kaliteleri düşükBaşka embriyo var mıydı canım ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 tane daha var ama kaliteleri düşükBaşka embriyo var mıydı canım ?
canım kan verdın mı çok merak edıyormbastırınca sadece. oyle abartı bır agrı yok bende.
benım kalınlaşmadı doktor korktu kalınlasmıcsk diye 2 gün içinde kalınlasmazsa transfer iptal olur dedi çok şükür kalınlaştı transfer oldum 7.5 dune zaman transferın pekı. gunden gune kalınlasıyor ya
Cumartesi günü transferim olacak inşallah adetin 5. Günü femara başladık 5 gün onu kullandım bide glifor d vitamini ve folik asit kullanıyorum bu kadar her gün nar suyu içiyorum yürüyüşte yapmaya çalışıyorum sürekli hareketli ol yürüyüş yap dedine zaman transferın pekı. gunden gune kalınlasıyor ya
masallah sorunsuz ılerler ınsallah. pozıtıf goren herkes.Ben artık kese yi beklıcem inş Rabbim hepımızın dualarını kabul etsin
ınsallah guzel kalınlasma olur canım.. cok dert etme. pskılojı hersey.Cumartesi günü transferim olacak inşallah adetin 5. Günü femara başladık 5 gün onu kullandım bide glifor d vitamini ve folik asit kullanıyorum bu kadar her gün nar suyu içiyorum yürüyüşte yapmaya çalışıyorum sürekli hareketli ol yürüyüş yap dedi
ya verdım ama saglık ocagında verdım. barkod fılanda almadım. e nabıza dusmesını bekleyecegım. o da gec cıkıyor sanırım.canım kan verdın mı çok merak edıyorm
Eger kaset test pozitifi i kabul ediyorsan bende göğüs hassasiyeti çok fazla ve regl doneminde olmazdı bende göğüs hassasiyeti. Hatta soyle diyeyim göğüs ucum yoktu artık var gibi bi şey oldu dehşete düştümpozitifi gören arkadaşlara sormak istiyorum arkadaşlar gögüslerinizdeki hassasiyet nasıldı yoğun mu hafif mi
Çatlatma iğnesini cumartesi akşam yapıldı daha önce bu kadar arayla olmamıştı düşünmeyeyim diyorum ama hersey kafamı çok kurcalıyorınsallah guzel kalınlasma olur canım.. cok dert etme. pskılojı hersey.
Arkadaşım ne güzel yazmışsın. Defalarca deneyip olumsuz sonuç alınca bende artık bunları denemeye karar verdim. Yeni tedaviye başlamadan önce yaptırıp öyle başlayacağım sürece.ahh cok üzüldüm gecmis olsun
üzülme cnm yine denersin, genel bir sorunun yok, iyi taraftan bak
olasiliklari artmak icin
genetige gönder,
gebelik asisi yaptir,
embryo glue yöntemi var
birde kasilma önleyici ilaci sor.
tabi olacaksa olur ama bazen iste kucucuk bir neden de dolayi tutmaya biliyor
karın ağrısı, mide bulantısı bile yapıyor. Evet daha duygusal yapıyor :/ay ben bişey daha sorucam estrofem kullanınca ağlama krizleriniz oldu muu bu ilaç çok değişik o kadar iğne kullandım hiç birşey değişmedi bu ilaç mahvetti beni
Ben de baş ağrısı yapıyor ve sivilceay ben bişey daha sorucam estrofem kullanınca ağlama krizleriniz oldu muu bu ilaç çok değişik o kadar iğne kullandım hiç birşey değişmedi bu ilaç mahvetti beni
İlacı içtikten sonra bitiyorum resmen gülmeye başlıyorum sonra ay allahım ne bu böylekarın ağrısı, mide bulantısı bile yapıyor. Evet daha duygusal yapıyor :/
Ben de baş ağrısı yapıyor ve sivilce
Şimdiye kadar yapmadiysa olmaz inşallah canım. Ben perşembeden beri kullaniyorumMigrenim var mümkünse tutmasın o çok sıkıntı çünkü
Bendede öyle 5 ci gün sag sanki dha büyükbastırınca sadece. oyle abartı bır agrı yok bende.
Doktor çağırmadı mu bizde öyle olduya verdım ama saglık ocagında verdım. barkod fılanda almadım. e nabıza dusmesını bekleyecegım. o da gec cıkıyor sanırım.
bende yaptım negatif. Bir anda ilaçlar yük oldu banaBen dayanamadım yaptım bugün negatif çıktı 7. Günümdü pozitife döner mi sence. Sen naptin