Vallahi bende aynı tepkiyi vermiştim bende de 5 güne 2 tanesi geldiAhh ahh ben de 3 gün önce öyle diyordum vay be 8 tane çocuk aslında da diyordum ama son güne 2 si kalabilmişçok merak ediyorum neden 4, 5 tanesi gelemez 5 inci güne yumurta mi kalitesiz ne problem anlamıyorum elbette nasip kismet ama insan bi sorguluyor
merhaba canım. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah anne olacagız bu yılHerkese merhabasperm sayısı dşüklüğü nedeniyle kasım ayında gonal f lerle tedaviye başladık. 30 yaşındayım. 14 olgun yumurtadan 5. Güne 6 tanesi kaldı. 6 embriyomuz var dondurulmuş. İnşallah sağlıklıdırlar tabi daha iyileri de bekleyen herkesin olsun 2. Adetim Ocak ayında oldu. Estrofem kullandım günde 3 tane. Ancak rahim kalınlığım 7.5 olduğu için transferi iptal etti doktorum sonraki ay gel dedi ve gecikmeli şekilde adetim geldi sonunda.. yarın ilk kontrolüme gidiyorum. İnşallah bu ay ger şey yolunda gider ve transferimi sizinle olurum ve sağlıklı şekilde tutunurlar embriyolarımız bize her gece burda tanıştığım, mesajlarını okuduğum herkese dualar ve güzel enerjiler gönderiyorum bütün güzellikler bizi bulsun ve her şey hayal ettiğimizden bile güzel olsun
Ayy amin çok çok aminHerkese merhabasperm sayısı dşüklüğü nedeniyle kasım ayında gonal f lerle tedaviye başladık. 30 yaşındayım. 14 olgun yumurtadan 5. Güne 6 tanesi kaldı. 6 embriyomuz var dondurulmuş. İnşallah sağlıklıdırlar tabi daha iyileri de bekleyen herkesin olsun 2. Adetim Ocak ayında oldu. Estrofem kullandım günde 3 tane. Ancak rahim kalınlığım 7.5 olduğu için transferi iptal etti doktorum sonraki ay gel dedi ve gecikmeli şekilde adetim geldi sonunda.. yarın ilk kontrolüme gidiyorum. İnşallah bu ay ger şey yolunda gider ve transferimi sizinle olurum ve sağlıklı şekilde tutunurlar embriyolarımız bize her gece burda tanıştığım, mesajlarını okuduğum herkese dualar ve güzel enerjiler gönderiyorum bütün güzellikler bizi bulsun ve her şey hayal ettiğimizden bile güzel olsun
Geldi haber geldi :) valla ararlardi meraklanmaya baslamistim.. neyseki sorun yok. Devam ediyormus bebeklerkotu şeyker düşünme canım. beni de gec arıyorlardı bazen kötüye yorma bir şey olmamıştır inşallah
ayy iyi bari inşallah kucagına aldıgın günler de olurGeldi haber geldi :) valla ararlardi meraklanmaya baslamistim.. neyseki sorun yok. Devam ediyormus bebekler
Benim de 3. Gün. Hayırlı olsun insallah hepimiz için3. Gün 2 şubat transfer
İnşallah canım benimBenim de 3. Gün. Hayırlı olsun insallah hepimiz için
Evet ben de diğer denemelerde vuruldum şimdi elimde var da aslında doktor istersen vurul için rahat edecekse ama biz onu önermiyoruz artık kanser hücresini tedikliyir diye dedi . Acaba vurulsam mi emin olamadimBenim trasnferim 9 şubatta şimdiden verdi. 3 aya kadar da devam dedi. Pruluton depot
Hala prendnol kullanıyor musun . Transfer öncesi sadece 4 gün kullandım ben prednolu . Transferden itibaren kullandirtmadilar. Progestan şişlik yapiyor ama ucuna dokununca acıyor hatta benim de oyleBugün transferimin 2 inci günü kullandığım ilaçlardan mi nedir goguslerim büyümüş gibi geliyor böyle etkileri oluyor mu acaba prednol de kullanıyorum kortizon ilacı olduğu için acaba o mu şişiriyor
Hoca kullanmaya devam et dedi dokunuyor mu dedi yok dedim şuan estrofem, progestron fitil,prednol kullaniyorumHala prendnol kullanıyor musun . Transfer öncesi sadece 4 gün kullandım ben prednolu . Transferden itibaren kullandirtmadilar. Progestan şişlik yapiyor ama ucuna dokununca acıyor hatta benim de oyle
Hayirlisi olsun canim.vardir bir hayir . Umarim kisa surede kavusursun .. sabir sadece .merhaba kızlar normalde 9 şubatta trnasferm vardı ama progesteron 6,6 cıktıgı için iptal oldu tarrusal kullanıp adet olmam istendi sonrasında diğer ay adetten sonra gidicem hersey normalse transfer günü tekrar verecekler okadar üzüldüm ki artık geçti böylesi hayırlıymış demek ki
evet bende öye dedim bekliyorsak da bizi hayrımıza dedim üzülmek çare olmuyor adet olunca düşermiş allahın izni ile cnmHayirlisi olsun canim.vardir bir hayir . Umarim kisa surede kavusursun .. sabir sadece .
Bende de göğüslerde hassasiyet çok, birde adet ağrısına benzer ağrılar oluyor sizde de varmıBugün transferimin 2 inci günü kullandığım ilaçlardan mi nedir goguslerim büyümüş gibi geliyor böyle etkileri oluyor mu acaba prednol de kullanıyorum kortizon ilacı olduğu için acaba o mu şişiriyor
MerhabaDaha önce açılan konuda güncelleme yapılmadığı için süreci daha iyi takip edebilmek adına konuyu yeniden açıyorum kızlar
Güncelleme yapılmasını isteyenler etiketlerse sevinirim
Anne Yaş Embriyo/ Gün Transfer Tarihi Sonuç Lilakahve 32 1 adet 5.gün 9 Şubat @Margee Şubat 3.hafta @nbbn 40 2 adet 3. Gün 6 şubat tomrisn 25 1 adet 5. Gün 19 Şubat @Utkukuss 31 2 adet 5. Gün 13 Şubat @tatli37 37 2 adet 5. Gün 7 Şubat @dumansmom 32 2 adet 8 Şubat @esmavi 1 adet 5. Gün Şubat 3.hafta N nuratly 22 2 adet Şubat 3.hafta @kalburayuz 32 Şubat 3.hafta @Allesiaa 26 1 adet 5.gün Şubat 3.hafta R rosee67 40 1 adet 2 şubat @Htc1059 40 2 adet 5.gün 8 Şubat @turkuaz 9 2 adet 5. Gün 5 Şubat @Zurich 42 2 adet 5. Gün 5 Şubat @gulcan14 27 1 adet 5. Gün @denizperisii 28 1 adet 6, Gün edosko 38 1 adet 6 Şubat @elbet1gun 32 2 adet 5. Gün Şubat 3.hafta @namuzmr 30 1 adet 5. Gün 2 Şubat @Gul220 30 1 adet 5. Gün Şubat 5. Hafta @royal4 30 2 adet 4.gün 3 Şubat @perald 30 5 adet 5. Gün @sedoss34 33 2 adet 5.gün Şubat 3.hafta G gokcenalpk 35 2 adet 5. Gün 3 Şubat @emreko 33 2 adet 5. Gün Şubat 4. Hafta yagmurumsu42 1 adet 5. Gün 2 Şubat @Lovelyy35 29 3 adet 3.gün Şubat 4. Hafta A Ay42 38 2 adet 3.gün 3 Şubat
merhaba kızlar normalde 9 şubatta trnasferm vardı ama progesteron 6,6 cıktıgı için iptal oldu tarrusal kullanıp adet olmam istendi sonrasında diğer ay adetten sonra gidicem hersey normalse transfer günü tekrar verecekler okadar üzüldüm ki artık geçti böylesi hayırlıymış demek ki
Aa bende aynısı yazacaktım aynen hafif adet olacakmışım gibi bi ağrı var ama ilaçların etkisidir herhalde ne bileyim umutlanmak için de erken gibiBende de göğüslerde hassasiyet çok, birde adet ağrısına benzer ağrılar oluyor sizde de varmı
Size taze mi dondurulmuş mu transfer edildi , 1 adet 2 şubatta olmuşsunuz ben de 3 subat 2 adet bakalım neler olacakBende de göğüslerde hassasiyet çok, birde adet ağrısına benzer ağrılar oluyor sizde de varmı