İnşallah gelişirler canımBen de 1 gun evde olayim.sonra ise baslayayim diyorum.. arabayla giderim diye dusundum..esim birbirlaniyor. Izin kullan diye..cokta evde olmak istemiyorum. Zaten 2 gun gidip evden calisacagim sonrasinda .
Gerci daha yumurtalardan haber gelmedi. Umarim.transfer olacak yumurta gelisiyordur
Evet sizin tehlikeliymiş bende öğretmenim oturuyorum şimdiBen 1 hafta rapor aldım, beden eğitimi öğretmeniyim riske atmak istemedim top atarlar vs fazlaca hareket istiyor mesleğim. Evdeyim ama yatmamaya çalışıyorum evde geziniyorum:) inşallah sonucumuz güzel olsun
Sen ara canım, beni de hep 10 da arıyorlardı aramadilar embriyo takibindeler dediler, zaten problem olsa ararlar dediler merak etme ama aklın orda kalıyorsa ara bi sor bana biz de sizi arayacaktık dediler birinde de hep ben aradım valla meraktan 1 kere onlar aradiKizlar yaa beni aramadilar hastanedenbugun 4. Gun en gec 10 da ararlardi.. meraklanmaya basladim.
Saglik ocagina b12 ignemi olmaya geldim.. artik eve gidene kadar aramazlarsa dayanamicamSen ara canım, beni de hep 10 da arıyorlardı aramadilar embriyo takibindeler dediler, zaten problem olsa ararlar dediler merak etme ama aklın orda kalıyorsa ara bi sor bana biz de sizi arayacaktık dediler birinde de hep ben aradım valla meraktan 1 kere onlar aradi
Canım benim bundan önceki doktor öncesinde hiç ilaç kullandırmadi.Kızlar aklıma bişey takıldı şimdi ilaçları iğneleri kişiye göre veriyo ya doktor bana transfer öncesi hazırlık aşamasında verdiği ilaçların yazılı olduğu kağıdı hemşire verirken , böyle aynı kağıttan bi sürü yazmış kenara koymuş öyle verdi . Yani her hastaya onu veriyolar bence . Sizde de öylemiydi
Yo hayır gayet rahattiBu süreçlerde acı oldumu
Sürekli otirma canım arada yürü kan akışı saglansinKızlar bugün transferimin 3. günü işe geldim yarım saat araba sürdüm şimdi ful oturuyorum birşey olmaz demi
Sizin branş neEvet sizin tehlikeliymiş bende öğretmenim oturuyorum şimdi
Arada dolaşıyorum canımSürekli otirma canım arada yürü kan akışı saglansin
Kalbini ferah tut ararlar canım, o dönemde benide son gün geç aramışlardı. Hayırlı haberler gelsin inşallahKizlar yaa beni aramadilar hastanedenbugun 4. Gun en gec 10 da ararlardi.. meraklanmaya basladim.
Senin transferde kaçıncı günün canımBen 1 hafta rapor aldım, beden eğitimi öğretmeniyim riske atmak istemedim top atarlar vs fazlaca hareket istiyor mesleğim. Evdeyim ama yatmamaya çalışıyorum evde geziniyorum:) inşallah sonucumuz güzel olsun
Bana da söktürücü verdi. Tarlusal onu kullanıcam sökülünce tekrar gidicembende 4 .günde tam söküldü.. ve transfer sürecini öyle başlattık.. bilemıyorum doktorlar neye göre karar verıyor ..
3. Gün 2 şubat transferSenin transferde kaçıncı günün canım
Aradilar. Yarin 1 de transferim var. 8 tanesi de devam ediyormus. 7 tanesi gununde gidiyormus 1 tanesi geriden geliyormus.. dondurulacak olup olmadigini sordum. Yarin onu soyleyebiliriz dedi.Kalbini ferah tut ararlar canım, o dönemde benide son gün geç aramışlardı. Hayırlı haberler gelsin inşallah
Oo çok güzel maşallahAradilar. Yarin 1 de transferim var. 8 tanesi de devam ediyormus. 7 tanesi gununde gidiyormus 1 tanesi geriden geliyormus.. dondurulacak olup olmadigini sordum. Yarin onu soyleyebiliriz dedi.ya Allah
Benim trasnferim 9 şubatta şimdiden verdi. 3 aya kadar da devam dedi. Pruluton depotBen dün transfer oldum sürekli yatmadim ama kalktığımda da sanki vicdan azabı duyuyor gibiyim. kısmet çünkü biz elimizdrn geleni yapalım modundayiz. Benim tek aklima.takilan pruluton depot vermedi . Önceki tedavimde kullanmıştım.hatta elimde de.vardi iki.kutu. sordum pruluton Depot vurulmayacak miyim diye kanser.hucresini tetiklediği belirtildi artık yazamiyoruz dedi. Benim de.kafam.karisti . Estrofem de yazmadi bu sefer .
Ecopirin, kan sulandırıcı.igne
Progestan fitil
Progestan iğne tamam hepsi bu kadar .
Estrofem bile kullandirtmadi. Vardır bir bildiği diyorum.ama o iğneler tutunmayı kolaylaştırıyor . Estrofem rahim duvarını hazırlıyor fln
Hadi gözünaydın rabbim kolaylık versinAradilar. Yarin 1 de transferim var. 8 tanesi de devam ediyormus. 7 tanesi gununde gidiyormus 1 tanesi geriden geliyormus.. dondurulacak olup olmadigini sordum. Yarin onu soyleyebiliriz dedi.ya Allah
Bunları transferden önce hazırlık sürecinde mi verdi transferden sonra bazılarını da ekledi mi bende şu an latewell diye bi fitil var adet bitince kullancam azitro var folik asit var aspirin var bir de estrofem var sabah akşam içiyorum başka bişey yok iğne yok bende aceba transferden sonra mı vericek
Benim 1 tane embriyom koyulcakmış onu düzenleyebilir misin canımEkledim kızlar hepinizi
kotu şeyker düşünme canım. beni de gec arıyorlardı bazen kötüye yorma bir şey olmamıştır inşallahKizlar yaa beni aramadilar hastanedenbugun 4. Gun en gec 10 da ararlardi.. meraklanmaya basladim.