Canım merhabaYok kullanmadım ben, aklıma çok takıldı . Birisi daha acıbadem atakentte tedavi oluyordu kimdi acaba o:)
Evet ben Acıbadem Atakent’teyim. Turgut Aydın’ın hastasıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım merhabaYok kullanmadım ben, aklıma çok takıldı . Birisi daha acıbadem atakentte tedavi oluyordu kimdi acaba o:)
Canim valla hicbir seye dikkat etmedim.. ama yumurta kalitesi icin soyle bir sey soyleyebilirim. D vitamini ve omega 3.. goz kurulugu icin kullanmistim. Yazdan beri..sonra rastgele gordum kalitesi icin iyiymis. (Dogrulugunu bilmiyorum ama oyle okudum) 8 yumurtam dollenmisti 5. Gune geldiler 2 tanesi transfer 2 tanesi donduruldu..digerleri kalitesi dustugu icin gitti... yani yasima gore (38) iyi cikti ben beklemiyordum. 1. Cocuk icinde cok ugrasmistim. 6 sene oldu yumurta sayimda ve kalitede dusus olmamasi beni sasirtti acikcasiYaaaaa maşalllaahhhh çok iyiiii çok sevindimm dur gaza geldim bende yaparım 1 tane daha pozitifi görenlerden tavsiye alıcam, ne yediniz ne içtiniz:) transferden sonra nezaman kalktınız inşallah kanda da çok güzel bir değer görüceksin
Duydum kuzum buradayım. Mesajları okuyamadım o yüzden muhabbetinize Fransız kaldımAaa evet oyduu, nerde acaba:) sesimizi duyurmusunn
Ay buldum seniii merhabaaa senin ayın kaçında olmuştu transfer, dondurulmuştu dimi.Canım merhaba
Evet ben Acıbadem Atakent’teyim. Turgut Aydın’ın hastasıyım
Çok sağolun inşallah ikizdir darısı burdaki herkesin başına inşallah sağlıkla hayırla gelsin bebislerimizmaşallahhhhh cok cok iyi ikiz galiba hayırlı olsun canım darısı bizlere olur inşallah
Gonlum tek bebisten yana :) nasip olursa 2. Bebegim olacak 5 yasinda bi askim var cok kararsiz kalmistim. Ilki icinde cok ugrastim cunku 3 dusuk sonrasi (hepsi tup bebek) kizim dogal yolla oldu... tekrar denemek istedim yasimda daha fazla gecikmeden... bidaha denemicektim yani.. umarim saglikla devam eder.ayyy maşallah ne kadar belirgin şuan betan baya yüksektir
5. Gün çift embriyoVuhuuuu Kaçıncı gün çift embriyo muydu
Daha çok erken görülmez bence5. gün 5aa o yüzden aklıma takıldı şimdiye testte görmeli miydim bilmiyorum
Canım bende şişli memorial e gidiyorum. Ben burda sadece transfer ücreti ödedin embriyo çözdürmeye ücret almadılar.Merhaba kızlar ben 2 ocakta transfer olmuştum negatif oldu. Bazı işlemlerden geçtim perşembe günü doktorum çağırdı dondurulmuş embriyolarım var onlar için yeni planlama yapacağız. Diyarbakır memorial'e gidiyorum. Embriyo çözdürme ücretliymiş sanırım onu biliyorum ama tekrar transfer ücreti alınıyor mu her hastanede?
Anladım canım bakalım hayırlısı inşallah tutunurlar daEvet o dönemden de geçtim geçti geçti herkes büyütüyor elhamdülillah sende büyütürsün. olaya hep böyle bakarsan rahat geçer inşallah benimkiler 34 haftalık doğdu mesela ve ikiz oldukları için oyun gruplarına götürdüğümde gelişimsel özelliklerinin yaş grubuna göre çok geride olduğunu farketmiştim. (Dansa katılmama, gösterilen hareketleri tekrar etmeme, makas tutmama vb) Pedagog ile görüştüm gayet normal olduğunu doğum haftasının bile etken olduğunu söylemişti. Takviye etkinlikler veriyorlar ev içinde sürekli gün içerisinde onları yapıyorsun çocuklara ve 6 ayda yaş gruplarını yakaladılar mesela . Her süreçlerinde pedagog yardımı alırsan daha kolay ilerliyor yükün hafifliyor.
Ekliyorum hayırlısı olsun inşallahBeni de ekler misiniz yaş 28 , 5. Gün embriyo 16 sı transfer günü
Ayın 8’inde transfer oldum kuzum pazar 10. gün diye pazartesi tahlile gel dediler. Çok bir belirtim yok ama sanki kasığımda benimle birlikte gibi geliyor. 12 yumurtadan sadece 2’si 5. güne ulaşınca doktor çift transfer yapmaktan vazgeçti ve birini dondurdu. Allahtan ikisi de 6AA kalitesinde.Ay buldum seniii merhabaaa senin ayın kaçında olmuştu transfer, dondurulmuştu dimi.
Hadi inşallah 12 güne istedi dimi test
6 subat transfer 13 gun sonra oluyor 19u ilk kez bu kadar gec goruyorum ..5.gun embriyosu icinOf bende merak ediyorum ama bence artmadı, sağ kasığımda da nasıl bir batma var
Masallah canim. Kacinci gununKizlarr kan tahlili yaptırdım betam 825 çıktı
Benimde 5 yaşında bi aşkom oğlum war canım onu evlenır evlenmez buldum hamılelık doğum baştan Aşağı hersey çok kolaydı çok rahattı ama sonrası benim için çok yorucu ve üzücü geçti malesef son umudumGonlum tek bebisten yana :) nasip olursa 2. Bebegim olacak 5 yasinda bi askim var cok kararsiz kalmistim. Ilki icinde cok ugrastim cunku 3 dusuk sonrasi (hepsi tup bebek) kizim dogal yolla oldu... tekrar denemek istedim yasimda daha fazla gecikmeden... bidaha denemicektim yani.. umarim saglikla devam eder.
Senden dr kacingi gun istemisti1. Gün var aramızda dün bende test yaptım böyle çıkmıştı sonra kan verdim
Yaa sizin 2. Çocuğunuz Allah bağışlasın gerçekten çok iyi, ben hep tek transfer istedim, çift transfer hiç denemedim, ikiz beni çok korkutuyor. Hadi inşallah buda oldu, sağlıkla gelsin. Bende 1-2 ay dinlenip tekrar başlarım, d vit kullanıyorum, omega kullanmadım. Başlamadan önce tüm değerlerinize bakmışlarmıydıCanim valla hicbir seye dikkat etmedim.. ama yumurta kalitesi icin soyle bir sey soyleyebilirim. D vitamini ve omega 3.. goz kurulugu icin kullanmistim. Yazdan beri..sonra rastgele gordum kalitesi icin iyiymis. (Dogrulugunu bilmiyorum ama oyle okudum) 8 yumurtam dollenmisti 5. Gune geldiler 2 tanesi transfer 2 tanesi donduruldu..digerleri kalitesi dustugu icin gitti... yani yasima gore (38) iyi cikti ben beklemiyordum. 1. Cocuk icinde cok ugrasmistim. 6 sene oldu yumurta sayimda ve kalitede dusus olmamasi beni sasirtti acikcasi
17 Şubat test günümSenden dr kacingi gun istemisti
Bende 41 yaşındayım, 1 adet 5. Gün, transfer 13.ŞubatDaha önce açılan konuda güncelleme yapılmadığı için süreci daha iyi takip edebilmek adına konuyu yeniden açıyorum kızlar
Güncelleme yapılmasını isteyenler etiketlerse sevinirim
Anne Yaş Embriyo/ Gün Transfer Tarihi Sonuç Lilakahve 32 2 adet 5.gün 9 Şubat @Papatya6565 29 1 adet 5. Gün 9 Şubat @nbbn 40 2 adet 3. Gün 6 şubat @tomrisn 25 1 adet 5. Gün 19 Şubat @Utkukuss 31 2 adet 5. Gün 13 Şubat @tatli37 37 2 adet 5. Gün 7 Şubat @dumansmom 32 2 adet 8 Şubat @esmavi 1 adet 5. Gün Şubat 3.hafta @nuratly 22 1 adet 21 şubat @kalburayuz 32 Şubat 3.hafta @Allesiaa 26 1 adet 5.gün Şubat 3.hafta R rosee67 40 1 adet 2 şubat H Htc1059 40 2 adet 5.gün 8 Şubat @turkuaz 9 2 adet 5. Gün 5 Şubat @Zurich 42 2 adet 5. Gün 5 Şubat @gulcan14 27 1 adet 5. Gün 12 Şubat @denizperisii 28 1 adet 6, Gün Şubat 4.hafta edosko 38 1 adet 6 Şubat @elbet1gun 32 2 adet 5. Gün 19 Şubat @namuzmr 30 1 adet 5. Gün 2 Şubat @ikizannesi_ 34 2 adet 5.gün 8 şubat @royal4 30 2 adet 4.gün 3 Şubat @sinemsensinem 32 1 adet 9 Şubat @birogretmenyldz 28 2 adet 5.gün 9 Şubat @gokcenalpk 35 2 adet 5. Gün 3 Şubat @Cilek Mia 32 1 adet 5. Gün 26 Şubat @yagmurumsu42 1 adet 5. Gün 2 Şubat @Lovelyy35 29 3 adet 3.gün Şubat 4. Hafta @Ay42 38 2 adet 3.gün 3 Şubat @frdn 36 1 adet 16 Şubat @beyhudertler 32 1 adet 5.gün 13 Şubat
E Eftelya35352 adet 5. Gün 3 şubat @nehirgibi99 27 1 adet 5. Gün 6 Şubat @semraitmc 28 1 adet 5.gün 5 Şubat @Lilaa91 32 2 adet 5. Gün 22 Şubat @zehraamm1 28 2 adet 5. Gün 5 Şubat @Derdimvarr 32 1 adet 5.gün Şubat 4.hafta @wasakkkk 30 1 adet 5.gün 11 Şubat @kareportakal 31 1 adet 5. Gün 31 Ocak @mutlubahar 23 2 adet 3.gün 4 Şubat @Sumosssssssss 1 adet 5.gün 12 Şubat @gamze9183 32 1 adet 6.gün 15 Şubat @Jal_93 28 1 adet 5.gün 1 şubat @bsraaabsra 32 1 adet 5.gün 7 Şubat @ilm12 41 2 adet 5.gün 6 Şubat @gunes916 32 2 adet 5.gün 3 Şubat @skyfll 24 1 adet 5.gün 21 Şubat @gunesss34 29 1 adet 3 Şubat @ArzDGN 38 1 adet 5.gün 7 şubat @dlk0736 2 adet 6.gün 8 Şubat @Miray1986 37 1 adet 3.gün 14 Şubat @mrvzgr 35 2 adet 3.gün 9 Şubat V vildone 34 1 adet 5.gün 5 Şubat @Picassoo01 28 2 adet 5.gün 9 Şubat @Margee 36 2 adet 6.gün 20 Şubat @tupbebekcinu 33 1 adet 3.gün 7 Şubat @umut357 28 1 adet 5.gün 16 Şubat
Yaa ben seviniyorum. Ama bir yandan da kizim icin uzuluyorum. Aslinda ona kardes icin daha cok istedik..cunku bize aslina bakarsan o yetiyor. Normal mi bu duygum ona karsi cok duygusalim. Annemle esimin 2.cocuk icin destegi coktu. 2 senedir dogal deniyorduk. Olmayinca yine tekrar tup bebek surecine girmem diyordum..cok yoruldum ilkinde o da etkili. Kayiplar vs.Benimde 5 yaşında bi aşkom oğlum war canım onu evlenır evlenmez buldum hamılelık doğum baştan Aşağı hersey çok kolaydı çok rahattı ama sonrası benim için çok yorucu ve üzücü geçti malesef son umudum