2 günde bir vermelisin canım dün verdiysen yarın vereceksin saatleri de yakın tutarsan daha iyi olur kafan karışmaz. mesela dün akşam verdiysen yarın sabah vermeBenımde dün 7. Gün dü 56 cıktı yarın bida vermem lazım dimi 2 günde bir asıl test günüm cumartesi yada ona kadar beklemelımıym
günaydın canımKizlar gunaydin...bugunki testimde bariz koyulasma goremedim.
Bugun ise geldim.cok zor sartlarda cektim
Hakkimizda hayirlisi ne diyelim.
aynen tam 12 olmasa da akşam 10 gibi vs. cunku 2 günde bir 2 kat artışın saglıklı olup olmadıgını oyle daha iyi anlarsınDün gece 12 de verdim yarın gece 12 de giderim ozaman inş
Transfer haftaya benim belki de ondan demediler bişey transferden önce de yasak demiş miydiBana doktorum çok net bi şeklde çay ve kahve yasak dedi transfer sonrası ve bn ıkısınide çok severdim bugün 8. Günüm hıc ıcmedım
İnş hayırlı güzel haberler alalımaynen tam 12 olmasa da akşam 10 gibi vs. cunku 2 günde bir 2 kat artışın saglıklı olup olmadıgını oyle daha iyi anlarsın
Transferden sonra bilgilendirme yapıyo hemşireler öncesinde demiyolar zatenTransfer haftaya benim belki de ondan demediler bişey transferden önce de yasak demiş miydi
Hayırlısı olsun inşallahArkadaşlar embriyonı
Yaşım 28. 2 adet embriyomuz var 5. Gün embriyosu. Transfer tarihimiz net değil şu an
Ne zaman kan vereceksin canım hadi hayırrlısıbenim yarın test günüm.. herkese hayırlı haberler inşallah.. güzel bir hafta olsun.. hepimizin pozitif olduğu
Sağlıkla artsın canımİnş hayırlı güzel haberler alalım
7.gunumKaçıncı günün canım ben çizgi goruyorm MaşaAllah
Evet canim ayni marka ile yapiyorum..günaydın canımaynı marka test ile mı yaptın
Anladım canım hayırlı haberlerini alırız inşallahBugün transferimin 8. Günü 17 subat test tarıhım çatlatma iğnesi olmadım ben
Teşekkür ederimopera diye bi uygulama kullanıyorum google gibi. ama hiç reklam vs cıkmıyor direkt buradan giriyorum
Hayırlı olsun canım.Amin. yarında ben kan vereceğim inşallah güzel sonuç alırızkızlar sonucum 389.. Allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Allah razı olsun umarım güzel sonuçlarla buraya gelirsinnn çok çok aminnnnHayırlı olsun canım.Amin. yarında ben kan vereceğim inşallah güzel sonuç alırız
Ay maşallahkızlar sonucum 389.. Allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah