- 8 Ocak 2024
- 57
- 10
- 27
- Konu Sahibi sinemsen1992
Tüp bebek 79.500 micro tese de 43.000 olmuşBana 15 ocakta fiyat için arayacaklar bekliyorum sonra ön görüşme olucak size ne fiyat verdiler hemen hemen aynıdır buradakiyle İstanbul Fulya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüp bebek 79.500 micro tese de 43.000 olmuşBana 15 ocakta fiyat için arayacaklar bekliyorum sonra ön görüşme olucak size ne fiyat verdiler hemen hemen aynıdır buradakiyle İstanbul Fulya
Bana 15 ocakta fiyat için arayacaklar bekliyorum sonra ön görüşme olucak size ne fiyat verdiler hemen hemen aynıdır buradakiyle İstanbul Fulya
Pınar hanım size mesaj attım bakabilir misinizBana 15 ocakta fiyat için arayacaklar bekliyorum sonra ön görüşme olucak size ne fiyat verdiler hemen hemen aynıdır buradakiyle İstanbul Fulya
Görüştüm bugün evet aynı bizde teselik bi durum yokTüp bebek 79.500 micro tese de 43.000 olmuş
TamamPınar hanım size mesaj attım bakabilir misiniz
Allah yardımcınız olsun acaba ilki neden tutmadı sorununuz neydi çok özel değilseYaş 31 2.deneme tekrar toplama yapılıp transfer olacak
ozel saglık sigortası tüp bebekte gecerli oluyor mu? ilk kez duydum eger oluyorsa cok mantıklı. biz tüm odemeleri yaptık hemen hemrn sadece transfer kaldı onun için de yaptırmamKızlar ben sigorta paketlerini araştırıyorum özel sağlık sigortası yaptıran veya düşünen var mı acaba
Yok tüp bebek için değil gebelik ve doğum için ben anadolu sigortadan fiyat aldım 15 bin herşey var içinde. Şubatta transfer olacaklar için mantıklı bence ben yaptırmayı düşünüyorum eğer allah korusun pozitif olmazsa en kötü diğer bölümler için kullanırım . Gebelik oluştuktan sonra yapılan sigortalar çok pahalı oluyorozel saglık sigortası tüp bebekte gecerli oluyor mu? ilk kez duydum eger oluyorsa cok mantıklı. biz tüm odemeleri yaptık hemen hemrn sadece transfer kaldı onun için de yaptırmam
Beni de ekleyin lütfen :))) Yaşım 26 , 1 adet 5.gün embriyosu oluştu. İlk deneme tahmini Transferim şubatın 2. Haftası olacak nasipseHerkese selam kızlar
Şubat ayında transfer olacak arkadaşlarım ile burdan birbirimize destek olabiliriz
Hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah
Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyim
Yaş;Deneme;Embriyo gün;Transfer tarihi; yazmanız yeterli
Anne Adayı Yaş Deneme Embriyo Gün Transfer Tarihi Sonuç Margee
Şubat 3.hf S sinemsen1992
31 1 1 adet 5.gün Şubat 3.hf tomrisn
25 2 1 adet 5.gün Şubat 3.hf minikbirevhanimi
T tatli37
tüm muayeneler ve sezeryan veya normal doğum her şey dahil degil mi? peki ben calısmıyorum mesela eşim oğretmen sadece kendi adıma yaptırabilir miyizYok tüp bebek için değil gebelik ve doğum için ben anadolu sigortadan fiyat aldım 15 bin herşey var içinde. Şubatta transfer olacaklar için mantıklı bence ben yaptırmayı düşünüyorum eğer allah korusun pozitif olmazsa en kötü diğer bölümler için kullanırım . Gebelik oluştuktan sonra yapılan sigortalar çok pahalı oluyor
ben de cyclo kullanıyorum ilaç bittikten 1 hafta içinde olunuyor. sizin 1 gün sonra olmuş normaldir heralde. ilaca adetin kacıncı günü başladınız ve her gün aynı saatte mi aldınız. ben dün dışarıdaydım yanıma almayı unuttum normalde 21.00 da lıyorum 00.00 da almak zorunda kaldım sorun olmaz inşallahMerhabalar, dün 21 günlük aldigim cyclo progynova bitti bugün hemen adet oldum , daha toplam 24 gün oldu ? bu normal mi ? sizde durum nasil su an.. ?yarin transfer dönemi icin klinige gidecegim
iyi cık sevindim bana ozellikle saat yazmışalr receteye o yüzden korktum21. aralikda ilk regl oldum 24. aralikda ilaca basladim.
saati önemli degil demislerdi bana ama yan etkisi ola bilir diye ben her gün gece saatlerinde aldim.. 1-2 saat degisigiyrdu.. cünkü yatmadan önce aliyordum.
Ewet herşey dahil hatta şeker yüklemesi 2li tarama gibi testlerde dahil. Tabii ki yaptırabilirsiniz sadece kişiye özel fiyat çıkıyor size çıkacak ücret farklı olabilir bi sorun fiyat almaktan zarar gelmez ayrıca herşeyi ayrıntılı anlatıyolartüm muayeneler ve sezeryan veya normal doğum her şey dahil degil mi? peki ben calısmıyorum mesela eşim oğretmen sadece kendi adıma yaptırabilir miyiz
soze transfer dönemi icin hangi ilaclar verildi?Kızlar selam bende transfer için ilaçlara başladım, tahmini olarak şubat başı gibi olcak. 40 yaş 2. Denemem 1 emriyo transferi olcak
Benim de bir embriyom var kuzum. Doktorum dondurmadı. TazE transfer olacakmışım. Ama neden böyle yapıyor bilmiyorum. İlk görüşmede donduracağız demişti. Opu günü taze transfer dedi. Şimdi senin yazını okuyunca Heralde bozulma olabilir diye dondurmadı diye düşündüm. Hakkımızds hayırlısı olsun inşallah canım. Bebeğin seninle olsun ❤söylememek en iyisi siz nasıl daha iyi hissediyorsanoz ben de sizin gibi düşünüyorum ama benim rahatsızlıgım bekarlıktan oldugu için ve daha once kist için ameliyat da oldum o yüzden ailem az cok biliyordu normal yollarla olmayacagını.bence bi sorunu soylemek sebepsiz demekten daha kolay cünkü dediğiniz gibi inanmıyorlar. saklıyormuşsunuz gibi düşünüyorlardır eşim hep cok normal bir şey bu da herhangi bir hastalık gibi diabet şeker tansiyon gibi der yani niye bu kadar garipsiyorlar diye.yumurta sayınıza göre dollenme cok iyi. inşallah tutunurlar saglıklı bir şekildebenim şuan 1 embriyom var sadece o da cozundükten sonra ölebilirmiş küçük bir ihtimal bile olsa keşke bunu bilmeseydim nasipten oteye gidemeyiz ama bu ihtimali düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum
Ne kadar dediler canım ankara bahçeci? Ben novaarttayım 60 bin + ilaçlar + 9 bin dondurma ücretiMerhabalar ben fiyat bilgisi aldım bahceciden ,perşembe günü de ön görüşmeye gideceğiz Ankara Bahceciye.Siz görüşmeye gittiniz mi?