2024 Şubat Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar ben sigorta paketlerini araştırıyorum özel sağlık sigortası yaptıran veya düşünen var mı acaba

Kızlar ben sigorta paketlerini araştırıyorum özel sağlık sigortası yaptıran veya düşünen var mı acaba
ozel saglık sigortası tüp bebekte gecerli oluyor mu? ilk kez duydum eger oluyorsa cok mantıklı. biz tüm odemeleri yaptık hemen hemrn sadece transfer kaldı onun için de yaptırmam

ozel saglık sigortası tüp bebekte gecerli oluyor mu? ilk kez duydum eger oluyorsa cok mantıklı. biz tüm odemeleri yaptık hemen hemrn sadece transfer kaldı onun için de yaptırmam
Yok tüp bebek için değil gebelik ve doğum için ben anadolu sigortadan fiyat aldım 15 bin herşey var içinde. Şubatta transfer olacaklar için mantıklı bence ben yaptırmayı düşünüyorum eğer allah korusun pozitif olmazsa en kötü diğer bölümler için kullanırım . Gebelik oluştuktan sonra yapılan sigortalar çok pahalı oluyor

Beni de ekleyin lütfen :))) Yaşım 26 , 1 adet 5.gün embriyosu oluştu. İlk deneme tahmini Transferim şubatın 2. Haftası olacak nasipse

Merhabalar, dün 21 günlük aldigim cyclo progynova bitti bugün hemen adet oldum , daha toplam 24 gün oldu ? bu normal mi ? sizde durum nasil su an.. ?yarin transfer dönemi icin klinige gidecegim

tüm muayeneler ve sezeryan veya normal doğum her şey dahil degil mi? peki ben calısmıyorum mesela eşim oğretmen sadece kendi adıma yaptırabilir miyiz

Merhabalar, dün 21 günlük aldigim cyclo progynova bitti bugün hemen adet oldum , daha toplam 24 gün oldu ? bu normal mi ? sizde durum nasil su an.. ?yarin transfer dönemi icin klinige gidecegim
ben de cyclo kullanıyorum ilaç bittikten 1 hafta içinde olunuyor. sizin 1 gün sonra olmuş normaldir heralde. ilaca adetin kacıncı günü başladınız ve her gün aynı saatte mi aldınız. ben dün dışarıdaydım yanıma almayı unuttum normalde 21.00 da lıyorum 00.00 da almak zorunda kaldım sorun olmaz inşallah

21. aralikda ilk regl oldum 24. aralikda ilaca basladim.
saati önemli degil demislerdi bana ama yan etkisi ola bilir diye ben her gün gece saatlerinde aldim.. 1-2 saat degisigiyrdu.. cünkü yatmadan önce aliyordum.

21. aralikda ilk regl oldum 24. aralikda ilaca basladim.
saati önemli degil demislerdi bana ama yan etkisi ola bilir diye ben her gün gece saatlerinde aldim.. 1-2 saat degisigiyrdu.. cünkü yatmadan önce aliyordum.
iyi cık sevindim bana ozellikle saat yazmışalr receteye o yüzden korktum

tüm muayeneler ve sezeryan veya normal doğum her şey dahil degil mi? peki ben calısmıyorum mesela eşim oğretmen sadece kendi adıma yaptırabilir miyiz
Ewet herşey dahil hatta şeker yüklemesi 2li tarama gibi testlerde dahil. Tabii ki yaptırabilirsiniz sadece kişiye özel fiyat çıkıyor size çıkacak ücret farklı olabilir bi sorun fiyat almaktan zarar gelmez ayrıca herşeyi ayrıntılı anlatıyolar

Kızlar selam bende transfer için ilaçlara başladım, tahmini olarak şubat başı gibi olcak. 40 yaş 2. Denemem 1 emriyo transferi olcak

Benim de bir embriyom var kuzum. Doktorum dondurmadı. TazE transfer olacakmışım. Ama neden böyle yapıyor bilmiyorum. İlk görüşmede donduracağız demişti. Opu günü taze transfer dedi. Şimdi senin yazını okuyunca Heralde bozulma olabilir diye dondurmadı diye düşündüm. Hakkımızds hayırlısı olsun inşallah canım. Bebeğin seninle olsun ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…