- 4 Şubat 2024
- 163
- 71
- 36
- Konu Sahibi sinemsen1992
İnsallah canım Allahım hepimizi mutlu eder diliyorumSelam kızlar bende dün transfer oldum , inşallah güzel sonuçlar alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah canım Allahım hepimizi mutlu eder diliyorumSelam kızlar bende dün transfer oldum , inşallah güzel sonuçlar alırız
Benim ilk denemede 26 tane toplandı 16 ya düştü sonra dondurma işlemini 4. Gün yaptı o güne kadar da sadece iki tane embriyo kaldı şok oldum ..Ve bide iğne kullanıyorum senin durumun nasıl peki
Maşallah çok güzel bir haber benim şansım bu konuda çok az iki yumurta ile götürüyorum inşallah güzel haberlerini alırız ama yaz buraya olur muBenim ilk denemede 26 tane toplandı 16 ya düştü sonra dondurma işlemini 4. Gün yaptı o güne kadar da sadece iki tane embriyo kaldı şok oldum ..
Bir sonraki ay
Transfer yaptı maalesef olmadı benim de çok stresli bir döneme denk geldi her şey üstüste geldi tabi bir anda iki tane kalması vs de ekstradan ne kadar sağlıklı olabilir ki diye bir düşünceye ulaştım .
İkinci on tane topladı sekiz tanesi olgunlaştı dördüncü güne kadar sadece yine iki tane kaldı bu sefer taze transfer yapalım diye konuşmuştuk zaten başında ilaçlara vs değiştirmişti çarşamba günü transfer oldum bekliyorm Şuan hiç bir belirti yok Allah büyüktür
Kuzum kactane olursa olsun benimde 2 kalıyor sonunda ..hiç olmayanlarda var sende hiç üzülme büyümesini sağlayacak bişeyler mutlaka vardır Allah büyük mutlaka yazacağım umut olsun insallah benim sonuçlarımda isteyen herkese nasip etsin RabbimMaşallah çok güzel bir haber benim şansım bu konuda çok az iki yumurta ile götürüyorum inşallah güzel haberlerini alırız ama yaz buraya olur mu
bende şu an okurken şok oldum, bende toplam 38 tane toplandı ve 5 günde 17 ye düştü ve donduruldu. böyl e bir ıhtımal olmasını bıle bılmıyordum cok dıye aşırı rahattım ama demek ki ola biliyormuşBenim ilk denemede 26 tane toplandı 16 ya düştü sonra dondurma işlemini 4. Gün yaptı o güne kadar da sadece iki tane embriyo kaldı şok oldum ..
Bir sonraki ay
Transfer yaptı maalesef olmadı benim de çok stresli bir döneme denk geldi her şey üstüste geldi tabi bir anda iki tane kalması vs de ekstradan ne kadar sağlıklı olabilir ki diye bir düşünceye ulaştım .
İkinci on tane topladı sekiz tanesi olgunlaştı dördüncü güne kadar sadece yine iki tane kaldı bu sefer taze transfer yapalım diye konuşmuştuk zaten başında ilaçlara vs değiştirmişti çarşamba günü transfer oldum bekliyorm Şuan hiç bir belirti yok Allah büyüktür
Ya korkma dikkat et tabi bir öncekinden daha tecrübeliyim en azından daha temkinli hareket ediyorum ama sabah uyandığımda vücut kendi kendine esneme yapıyor kontrol edemiyorum bazen çok değişik çok ilginç nasıl kontrol edemez insan vallahi edemiyorum benim tek korkum bu öncesinde yoktu sonra düşünüyorum Rabbim nasip ederse öyle de güzel nasip ediyor ki hiç canını sıkma dua et Allah’a bırak dikkatli olDün gece uyurken alarm çaldı aniden kalktım kızlar inşallah bişey olmamıştır , ani hareket yapmayın diyorlar ilk günden böyle bişey yaşadım
Şimdi doktordan geldim ilerleme güzelmiş yumurtalarım güzel büyüyorlar yarın çatlamaması için iğne vurulacağım inşallah taransfer sürecine gireceğimKuzum kactane olursa olsun benimde 2 kalıyor sonunda ..hiç olmayanlarda var sende hiç üzülme büyümesini sağlayacak bişeyler mutlaka vardır Allah büyük mutlaka yazacağım umut olsun insallah benim sonuçlarımda isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Merhaba bende adatimin ikinci günü gittim yani 1 şubatta bana iğne verdi gonalf ve pergoveris verdi onları kullandım bugünde kontrolüm vardı 12.9 mm büyümüş yumoşlar oda iki adet bakalım perşembe günü yine gideceği m inşallah banada transfer yakın olurMerhaba arkadaşlar benim bugün adetimin ilk günü yarın kontrole gideceğim transfer için gün verecek galiba ne zman olacak şu an için bilmiyorum ama progestrron vs kullanmadım daha hepimiz için hayırlısı olsun kimseyle kendimi kıyaslamıyorum herkesin farklı bi süreçtir illa ki herkese güzel haberler almayı diliyorum
Oy canım çok çok sevindim bak Allah büyüktür bu aşamaya gelmesi çok güzel Allahım tüm süreci böyle güzel atlatmanı ve bebeğine kavuşmayı nasip etsinŞimdi doktordan geldim ilerleme güzelmiş yumurtalarım güzel büyüyorlar yarın çatlamaması için iğne vurulacağım inşallah taransfer sürecine gireceğim
Ben yapıyorum başladım 1 haftadır iğne tedavisine başladımşubat transfer hazırlığına başlayan yada yapan var mı nasıl gidiyor
İnşallah be güzelim çok yoruyor bu süreç ama inşallah güzel olur hep mutlu haberleri ve umut olmak istiyorumOy canım çok çok sevindim bak Allah büyüktür bu aşamaya gelmesi çok güzel Allahım tüm süreci böyle güzel atlatmanı ve bebeğine kavuşmayı nasip etsin
ben de başladım estrofem, folik asit kullanıyorum siz?şubat transfer hazırlığına başlayan yada yapan var mı nasıl gidiyor
ay hadi inşallah bebişiniz tutunmuşturMerhaba kizlar bende burda yeniyim ve bugün transferim oldu sizlerle beraber süreci takip etmek isterim inşallah rabbim kimsenin emeğini boşa cikartmasin inşallah herkesin kucağını doldursun yaramaz yaramaz bebislerimiz olsun
İğne fitil kullanıyorum 4 gündür yarın transfer kısmetseşubat transfer hazırlığına başlayan yada yapan var mı nasıl gidiyor