2024 Şubat Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Evet ya mesela şu kanları istedik sonuç şu gelmiş. Bu şu anlama geliyor falan gibi açıklamalar yapsalar keske. Nedense o an sormayı da unutuyorum. O anın heyecanıyla sonuca odaklanıyorum. Sonra da kafamızda kurup duruyoruz işte. Hayırlısı herkes için canım🤲🏻🤲🏻teşekkür ederim. Bugün işte çatlama iğnesi ile devam etseydik 7 şubat transfer olacaktı. Ama bugünkü planlar iptal dedi yarın ne diyecekler gelişmeleri bildiririm😅😅
Yazdıklarını okurken kendimi gördüm 😂 haberlerini bekliyorum 🌸

Progesteron eğer çatlama olduysa yükseliyor diye biliyorum. Çünkü çatlama sonrası o folikülde kalan boşlukta corpus luteum adında bir şey oluşuyor ve ordan progesteron üretiliyor. Eğer çatlama olmadıysa progesteron üretilemez ve kan değeri düşük çıkar. O yüzden progesteronun bazıları 5 bazıları da 10un üstünde olmasını ister. Yumurta çatlamış diyebilmek için

Anladım butun hormon degerlerim cok iyi her defasinda saglikli yumi var ama progesteron hep dusuk ole 1 falanda degil 0larda oda yetmzmis gibi yumiden 7 gunveya 10. Gun regli oliyor luteal faz kısa progesteron takviyesi verirmi doktr verirse catlarmi onu merk ediyrum 🫥

Kızlar transfer sonrası iki gün yatmak yeterli mi sizce? cuma transfer olacağım pztsi işe başlasam sorun olur mu?

Kızlar transfer sonrası iki gün yatmak yeterli mi sizce? cuma transfer olacağım pztsi işe başlasam sorun olur mu?
işiniz zor değil masa başıysa bence sorun olmaz doktorunuza da danışın ilk 2 günden sonra zorlanmayacak şekilde rutine dönülüyor bildiğim kadarı ile ☺️

Kızlar benim de adet başlangıcım bugün. Estrofeme başladım. Adetin 13.günü kontrolüm var transfer tarihi belli olacak sorun olmazsa 🥰
İlk denemem, yaşım 28 🥹

işiniz zor değil masa başıysa bence sorun olmaz doktorunuza da danışın ilk 2 günden sonra zorlanmayacak şekilde rutine dönülüyor bildiğim kadarı ile ☺️
Öğretmenim ama çıkışta uzun süren bir toplantımız olacak nasıl yapsam bilemedim bende 🥲 idare raporu sıkıntı yapıyor ilk günden rapor alıp toplantıya katılmamak çok göze batıyor 🥹

Öğretmenim ama çıkışta uzun süren bir toplantımız olacak nasıl yapsam bilemedim bende 🥲 idare raporu sıkıntı yapıyor ilk günden rapor alıp toplantıya katılmamak çok göze batıyor 🥹
Anlıyorum rahatsız olduğunuzu dile getirip durmayın ya da direkt rapor alın kafanız rahat olsun özel bir durum sonuçta keyfi değil sorun da çıkaramazlar ben de öğretmenim ama şuan kendi sağlığımız ve tedavimiz her şeyden daha değerli ve önemli 🥰🌸

Anlıyorum rahatsız olduğunuzu dile getirip durmayın ya da direkt rapor alın kafanız rahat olsun özel bir durum sonuçta keyfi değil sorun da çıkaramazlar ben de öğretmenim ama şuan kendi sağlığımız ve tedavimiz her şeyden daha değerli ve önemli 🥰🌸
Doğru söylüyorsunuz okulda rapor konusu o kadar gündemde ki, bide toplantı yazmanı benim. Gitmemem çok dikkat çekecek 🥲

Merhaba bende suan kandan takup ettiryrum 25.gun estradiol 256 cikti saglikli yumurta vardi ama 1hafta snra bakilan progesteron hep dusuk cikiyor s.yumi var progesteron skntili siz neler yaptiniz progesteron yukseltmek icin

Progesteron dusuk ise yumurtanin catlmasina izin vermiyrmu?
Canım ben hiç bişey yapamadım yükseltmek için zaten o siklusum iptal oldu. Yani kafanı karıştırma hiç bence doktor ne diyorsa onu yap bi de ben stres yaptığımı düşünüyorum o beni olumsuz etkiledi sen stres yapma kuzum

Canım ben hiç bişey yapamadım yükseltmek için zaten o siklusum iptal oldu. Yani kafanı karıştırma hiç bence doktor ne diyorsa onu yap bi de ben stres yaptığımı düşünüyorum o beni olumsuz etkiledi sen stres yapma kuzum

Sagol canim iste yapmamaya calisiyrum ama devmli skntılar cikiyor rabbim bizleri daha fazla zorlastrmadan nasip etsin 🫥👩🏼‍🍼🤲🏻

Sagol canim iste yapmamaya calisiyrum ama devmli skntılar cikiyor rabbim bizleri daha fazla zorlastrmadan nasip etsin 🫥👩🏼‍🍼🤲🏻
Amin canım benim inşallah 🙏🏻 bende böyle aksilikler çıkınca doktorum sen çık streslendin ben ilaçlı yapıcam transferini dedi inşallah kimse için aksilik çıkmaz Rabbim bebeklerimizle kavuştursun 🥰

Amin canım benim inşallah 🙏🏻 bende böyle aksilikler çıkınca doktorum sen çık streslendin ben ilaçlı yapıcam transferini dedi inşallah kimse için aksilik çıkmaz Rabbim bebeklerimizle kavuştursun 🥰

İnsallh senin icinde benm icinde bu yolda el acip dua eden kim varsa yardmci olsun transferinde insallh guzel olur saglikli bir sklde guzel sağlıkli snclarimiz olsun 🤲🏻👩🏼‍🍼

İnsallh senin icinde benm icinde bu yolda el acip dua eden kim varsa yardmci olsun transferinde insallh guzel olur saglikli bir sklde guzel sağlıkli snclarimiz olsun 🤲🏻👩🏼‍🍼
İnşallah amin canım tez vakitte inşallah 🙏🏻 🤲🏻 sende kafana takma akışına bırakmadıkça bişeyler olmuyor bu süreçte bunu öğrendim canım. Rabbim güzel kapılar açsın hepimize 🌸

Kızlarr şubat ayının başlamasıyla yavaş yavaş transfer tarihlerimiz belli olacak🙏🏻 ben bugün adet oldum 13 şubatta kontrole gidicem 🎉 dr rahmin durumuna göre ya 17 şubat gibi ya da 24 şubat gibi transfer yapacağım dedi 🙏🏻 adetin 3. Günü günde 4 tane estrofeme 5. Günüde climara banta başlıcam

Kızlarr şubat ayının başlamasıyla yavaş yavaş transfer tarihlerimiz belli olacak🙏🏻 ben bugün adet oldum 13 şubatta kontrole gidicem 🎉 dr rahmin durumuna göre ya 17 şubat gibi ya da 24 şubat gibi transfer yapacağım dedi 🙏🏻 adetin 3. Günü günde 4 tane estrofeme 5. Günüde climara banta başlıcam
ben de bugun oldum☺️adetliyken muayeneye cagırmadı mı ben bugun randevu için arayacagım ne zaman gitmem gerekiyorsa ona göre giderim.ilaçlara başlarım ona göre. az kaldı bebeklerimizd kavusmaya🥰

Benimde nu tarihte kontrol var günde 2 adet estofem 1 adet coraspin içiyorum. 2.hfata günde 3 adet içeceğim. 13 şubat kontrol 💕

X