2024 Şubat Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

merhabalar bende aynı surec uygulanıyor

1.Tractocile ,rahim de kasılma önleyici miş (Transfer günü uygulanıyormuş)
2.zerzio gebelik aşısı transfer öncesi (Aşı ile anne rahminin gebeliği daha rahat kabul etmesine yardımcı olunmaktadır)

Selamlar kızlar.
2. Tup bebek surecim başlayacak.
1. Ye çok bodaslama daldigim için bunda daha bilinçli ilerlemek istiyorum.
Dr genetige göndermek istiyor embriyolari, yaşım 38 diye. Sizlere bu konuda sorum olacak.

Döllenen tüm embriyolar mi genetige gönderiliyor ?
Dondurulup mu ginderiliyor, transfer ertesi ay mi oluyor ?

Çok sağolun bilgilendirme için , transfer tarihiniz belli mi

Merhaba arkadaşlar bende adet başladığında 21 günlük olan ilaca başladım sonrasında progrstrona geçeceğim sanırım adet olunca arayın dediler merakla bekliyorum daha tam tarih belli değil 3 adet 5. Gün embriyomuz var herkese güzel haberler almayı diliyorum

lucrin kullanan var mı bu sürecte kızlar ben bugun yaptım. adrt tarihim 3 şubat normaldr umarım gecikme olmaz

lucrin kullanan var mı bu sürecte kızlar ben bugun yaptım. adrt tarihim 3 şubat normaldr umarım gecikme olmaz
Bugün dr kontrolüm vardı orda hemşire yaptı yeri hala acıyo . Benim regl tarihim 29 ocak görünüyo sanırım seninle aynı gidecek tedavimiz

Merhabalar Benimde transferim şubatın ilk haftası olacak.bu üçüncü denemem çift transfer olmak istiyorum ama hala belli değil hepimiz için hayırlısı olsun :) beni de ekleyin lütfen

Kızlar tarlusal ile adet olup transfer sürecine başlayacak olan var mı?

Bugün dr kontrolüm vardı orda hemşire yaptı yeri hala acıyo . Benim regl tarihim 29 ocak görünüyo sanırım seninle aynı gidecek tedavimiz
evet. arada bir kaç gün olacak gibi. lucrin geciktirdigini cok okudum. umarım sürecimizi uzatmaz zaten sabırsızlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…