- 7 Haziran 2023
- 1.503
- 2.218
- 31
-
- Konu Sahibi sinemsen1992
aynen canı bende öyle düşünüyorum :) hayırlısı olsun hakkımızda :))Ayyy aminnn bu sefer benimde umudum yüksek rabbim isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin:)) sorun bulduysa helede çözüldüyse gerisi artık çorap söküğü ve takdiri ilahi
merhabalar bende aynı surec uygulanıyorKızlar selam , transfer sürecindeyim estrofem kullanıyorum adetin 3. Günü kontrole gittim bide 18. günü gideceğim. zarzio ve tractocile diye iğneler verdiler 18. Gün gittiğimde zarzio olacak sanırım diğeride transferde yapılacakmis, ne işe yarıyor bu iğneler bilen var mı sizlerin süreçleri nasıl
grubu açan kişi aktif değil sanırımYaş 44 3. Gün embriyosu şubat ayının 4. Haftası ekleyebilir misiniz
Çok sağolun bilgilendirme için , transfer tarihiniz belli mimerhabalar bende aynı surec uygulanıyor
1.Tractocile ,rahim de kasılma önleyici miş (Transfer günü uygulanıyormuş)
2.zerzio gebelik aşısı transfer öncesi (Aşı ile anne rahminin gebeliği daha rahat kabul etmesine yardımcı olunmaktadır)
Bende aynen regl olmayı bekliyorumMerhaba kızlar bende burda yavaştan yerimi alayım :) 2 embriyo transferi olacağım Allah’ın izniyle daha adet olmadım bekliyorum
İnşallah bir an önce oluruz ben tarlusal kullanıyorum çünkü adet olamadımBende aynen regl olmayı bekliyorum
Ben histereskopi sonrası 21 günlük bi ilaç kullandım cuma kadar ölürüm diye düşünüyorumİnşallah bir an önce oluruz ben tarlusal kullanıyorum çünkü adet olamadım
Kız ölürüm yazmışsın bi an ödüm koptu Allah korusun o zaman sende mi ilaçla adet olacaksın yaniBen histereskopi sonrası 21 günlük bi ilaç kullandım cuma kadar ölürüm diye düşünüyorum
rica ederimÇok sağolun bilgilendirme için , transfer tarihiniz belli mi
Aynen cnm yanlış yazmışım evet ilaç bitti cuma kadar olmam gerekirKız ölürüm yazmışsın bi an ödüm koptu Allah korusun o zaman sende mi ilaçla adet olacaksın yani
Bugün dr kontrolüm vardı orda hemşire yaptı yeri hala acıyo . Benim regl tarihim 29 ocak görünüyo sanırım seninle aynı gidecek tedavimizlucrin kullanan var mı bu sürecte kızlar ben bugun yaptım. adrt tarihim 3 şubat normaldr umarım gecikme olmaz
evet. arada bir kaç gün olacak gibi. lucrin geciktirdigini cok okudum. umarım sürecimizi uzatmaz zaten sabırsızlanıyorumBugün dr kontrolüm vardı orda hemşire yaptı yeri hala acıyo . Benim regl tarihim 29 ocak görünüyo sanırım seninle aynı gidecek tedavimiz