-
- Konu Sahibi sinemsen1992
grubu kuran kişi pek aktif degil o yüzden ekleyemeyebilitbenide eklermisin bende subatın ilk haftası muhtemelen transfer :)
Canım ben bugün adet oldumAynen cnm yanlış yazmışım evet ilaç bitti cuma kadar olmam gerekir
Sende şubatta mı transfer olacaksın. Bende dün adet oldum. Cuma muayene olup trasnfer hazırlığına başlıycaz inşallahCanım ben bugün adet oldum
grubu kuran kişi pek aktif degil o yüzden ekleyemeyebilit
Evet canım bende şubatta transfer olucam Allah izin verirse. Çok heyecanlı ben adet oldum diye aradım haber verdim birazdan doktorum arayacak onu bekliyorumSende şubatta mı transfer olacaksın. Bende dün adet oldum. Cuma muayene olup trasnfer hazırlığına başlıycaz inşallah
Hadi hayırlısı ben hala bekliyorum göğüslerim bayağı ağrıyorCanım ben bugün adet oldum
Nerde tedavi oluyordunuzEvet canım bende şubatta transfer olucam Allah izin verirse. Çok heyecanlı ben adet oldum diye aradım haber verdim birazdan doktorum arayacak onu bekliyorum
Ben antlyada yaşıyorum canım burda tedavi görüyorumNerde tedavi oluyordunuz
HADİ YAgrubu kuran kişi pek aktif degil o yüzden ekleyemeyebilit
evet bence de daha iyi olurKızlar daha aktif olan bi grup mu olsa şubat ayı transferi için ? Hepimiz heyecanımızı yaşayalım valla diğer gruplar cıvıl cıvıl burda beraber bekleyip gün sayalım
adetten sonra kacıncı günü transfer oluyorsunuz. hazırlık aşaması sadece ilaç olarak hap mı iğne vs de var mıSende şubatta mı transfer olacaksın. Bende dün adet oldum. Cuma muayene olup trasnfer hazırlığına başlıycaz inşallah
Beni ekler misin inşallah şubat başında bende transfer olacağım tam tarih daha belli değil 2 adet 5.gün embriyosu inşalllah hepimiz pozitif oluruzHerkese selam kızlar
Şubat ayında transfer olacak arkadaşlarım ile burdan birbirimize destek olabiliriz
Hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah
Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyim
Yaş;Deneme;Embriyo gün;Transfer tarihi; yazmanız yeterli
Anne Adayı Yaş Embriyo/ Gün Transfer Tarihi Sonuç Margee
Şubat 3.hf S sinemsen1992
31 1 adet 5.gün Şubat 3.hf
tomrisn 25 1 adet 5.gün Şubat 3.hf minikbirevhanimi
tatli37
37 1 adet 5.gün Şubat 2.hf Mother Night
esmavi
1 adet 5.gün Şubat 3.hf akzbyz
N nuratly
2 adet Şubat 3.hf kalburayuz
32 Şubat 3.hf
Lilakahve 32 Şubat 3.hf Smsf
33 Iki melek sahibi
37 Şubat 1.hf allesya41
26 5.gün 1 adet Şubat 2.hf rosee67
40 1 adet emreko
33 Htc1059
40 5.gün Şubat 1.hf
bence deKızlar daha aktif olan bi grup mu olsa şubat ayı transferi için ? Hepimiz heyecanımızı yaşayalım valla diğer gruplar cıvıl cıvıl burda beraber bekleyip gün sayalım
Herkese selam kızlar
Şubat ayında transfer olacak arkadaşlarım ile burdan birbirimize destek olabiliriz
Hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah
Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyim
Yaş;Deneme;Embriyo gün;Transfer tarihi; yazmanız yeterli
Anne Adayı Yaş Embriyo/ Gün Transfer Tarihi Sonuç Margee
Şubat 3.hf S sinemsen1992
31 1 adet 5.gün Şubat 3.hf
tomrisn 25 1 adet 5.gün Şubat 3.hf minikbirevhanimi
tatli37
37 1 adet 5.gün Şubat 2.hf Mother Night
esmavi
1 adet 5.gün Şubat 3.hf akzbyz
N nuratly