-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.101
Canm sen genede devam et bakalm teste nasl çıkacakAh canım inan bilsem. Normalde çatlayınca görüyordu o ama bu sefer görmedi. Bi de testim de silikleşmedi zaten. Doktor kendi hariç her şeye boş gözüyle bakıyor. İnan son takibim bundan sonra doktorumu değiştireceğim..
Yok canim pancar yemistim ondanmis. Su icince normale donduKum döküyorsun canım çok geçmiş olsun bende yaşadım aynisi
Yok canim pancar yemistim ondanmis. Su icince normale dondu
Sende durumlar nasıl cnm varmı Bebek yada yeni ki olacakYok canim pancar yemistim ondanmis. Su icince normale dondu
geçen eşimde lavaboda korku dolu çığlıklar atıyorduYok canim pancar yemistim ondanmis. Su icince normale dondu
canım aynı şeyler bende de oldu hatta şuanda da var reglime 6 gün var bende idrar yolu enfeksiyonumu aceba dedim dün tahlil yaptırdım hiç bişey çıkmadı sanırım yumurtlamayla alakalı ama benim hala devam ediyor sanırım buda regl belirtileriYani bir yandan düşünüyorum evet bunlar yok Geçen sene olduğumda çok net vardı bunlar bilemedm yani yumurtlamayla alakaliysa gececektir bakalm yarın nasil olacak
Tamam canım teşekkür ederimCanm sen genede devam et bakalm teste nasl çıkacak
Ay olabilir canım ya inşallah öyledir bakalım takip ediyorumay cidden cok şaşırdım ama yumurta 12 mm iken neden pik görünürki yani okuyunca şöyle bişeyde geldi aklıma acaba başka yumurtanda mı vardı oda catladı da bu 12 mm yumurta mı kaldı öyle görünüyor bende anlayamadım yada pcos oldugun içinmi böyle
Canm Bugün dünkü kadar değil ama arada gene oluyor akşama kadar geçmezse bir gidicem doktora bakalm neymişcanım aynı şeyler bende de oldu hatta şuanda da var reglime 6 gün var bende idrar yolu enfeksiyonumu aceba dedim dün tahlil yaptırdım hiç bişey çıkmadı sanırım yumurtlamayla alakalı ama benim hala devam ediyor sanırım buda regl belirtileri
Bebegımm bu gun ıs cok yogundu atamadım.eveet sanırım pik olduimagination forever tatlım ne durumdasın test yaptınmı
evet canım kullandıkların gercekten olumlu etkisi olmuş pik canım bugün ve yarını mutlaka degerlendir özellikle bugünBebegımm bu gun ıs cok yogundu atamadım.eveet sanırım pik olduçok mutlu oldum bu kadarını bıle hıc gorememıstım bu kadının testınde.dun degerlendırmıstım.bugunde degerlendırıyımmı kuzucum
Bence pik olmuş yarında yine yaparsınız ama degerlendirin mutlakaKızlar bu sabah tekrar yaptım düne göre biraz daha koyu ama hala tam pik değil gibi sizce?
hayırdır canım neyin varCanm Bugün dünkü kadar değil ama arada gene oluyor akşama kadar geçmezse bir gidicem doktora bakalm neymiş
Yaşasıın o zamaaanevet canım kullandıkların gercekten olumlu etkisi olmuş pik canım bugün ve yarını mutlaka degerlendir özellikle bugün
Kuzum bence gececek aksama ama gecmezse gıdersınCanm Bugün dünkü kadar değil ama arada gene oluyor akşama kadar geçmezse bir gidicem doktora bakalm neymiş
Cok güzel canm pik olmuşBebegımm bu gun ıs cok yogundu atamadım.eveet sanırım pik olduçok mutlu oldum bu kadarını bıle hıc gorememıstım bu kadının testınde.dun degerlendırmıstım.bugunde degerlendırıyımmı kuzucum
Biraz biraz azaldı canm peki benim test yapmayacağım dediğim halde gidip ovü testi almamKuzum bence gececek aksama ama gecmezse gıdersınama bence yumurtlamadan ve yarına gececek belkıde bebıskodandır hihihi