- 14 Ekim 2023
- 1.769
- 1.388
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.141
Bal tarçın çörekotu ölçüleri nasıl malzemelerin ve günde 1 mi yedinizBal tarçın çörek otu kürü uygula. Birde her sabah 1 tane kuru incir ile ceviz ye. Bak nasıl yumurtlama olacak canım. Benim öyle duzene girdi çok şükür. Allah kucağımızi boş bırakmasın sağlıklı gelsin inşallah bebisler
Ay çok heyecanlıEveet bebegımm ugur olsun 3 umuz beraber yapalım şubatın 3 ünde yapalım Allahın ıznıylecumartesıne gelıyor hem.rahatca sabah uyanır uyanmaz yaparız
İnşallah o cesareti kendimde bulabilirimCanım kızlar olmazsa moralimizi bozmuycaz bak tamam mı en fazla herkesin 2 gün depresyon hakkı olsun
sonra yolumuza takviyelerimize devam eninde sonunda olacak
Adetin 3.gunu başlamış olman lazım. Yumurtlama görünce birakman lazım. Ama incir ve ceviz inher gün yiyeceksin his eş geçmedenŞimdi yapsam geç kalmış olurmuyum acaba
ilk 3 gün kesin girerizde sonra yıne cıkarız alıştık nede olsa ama elbet bir gün bebişlerimize kavuşacaz ama öyle ama böyleCanım kızlar olmazsa moralimizi bozmuycaz bak tamam mı en fazla herkesin 2 gün depresyon hakkı olsun
Ben göz kararı yaptım.cnm 5 kasık çörek otu 4kasık tarçin bide 5 kasık bal. Günde 1 defa bir tepeleme kaşık ama aç karnına canimBal tarçın çörekotu ölçüleri nasıl malzemelerin ve günde 1 mi yediniz
Sen hiç deme canım bile en gencimiz sensinİnşallah o cesareti kendimde bulabilirim
aslında ne batma ne ağrıbatmamı oluyor yoksa agrımı canım
Aynen öyle adetin ilk 2 3 günü oluyor elde değil ama Allah büyük bizim de olacak inşallah en kısa zamanda birlikte yaşarız inşallah sevinçlerimiziilk 3 gün kesin girerizde sonra yıne cıkarız alıştık nede olsa ama elbet bir gün bebişlerimize kavuşacaz ama öyle ama böyle
canım seni annelerden hatırlıyorum yanlışmı hatırladım bilemedim ben mayıs taydım ekimde kürtaj oldum boş gebelikten seni hamile hatırlıyorum düşükmü yaptınaslında ne batma ne ağrı
sanki içeriden bişey şişmişte ben buradayım diyor gibi bir his
doygunluk hissi gibi bişey
bugün hiç yok mesela
acaba yumurtam mı dün çatladı pek anlamam ama
insanın elinde deilki bende ilk 3 gün çok kötüyüm çok şükür geciyor bu ay ne yapsam moduna giriyorum tekrar ay dengesiz olup cıktımAynen öyle adetin ilk 2 3 günü oluyor elde değil ama Allah büyük bizim de olacak inşallah en kısa zamanda birlikte yaşarız inşallah sevinçlerimizi
Malum benim öncesi leke geliyor o yüzden ben herkesten önce girerimCanım kızlar olmazsa moralimizi bozmuycaz bak tamam mı en fazla herkesin 2 gün depresyon hakkı olsun
Lh pik günü o da pik oluyorKizlar yumurta kalitelimi diye estradiol baktiriliyor ya o hangi gündu pik olduğu gunmu yoksa catladigi gunmu
pik günü canım bugün yapabilirsinKizlar yumurta kalitelimi diye estradiol baktiriliyor ya o hangi gündu pik olduğu gunmu yoksa catladigi gunmu
Gerçekten öyle yaa canım iş sanki akışta gibi davran yumurta var mecburuz kafasında olunca hiç bir şey olmuyo. giyin süslen öncesinde kuruyemişli bi çay saati yapın missYaşasıın o zamaaantamam degerlendireceğim bebegm ınsallah boyle gunlerde kocaların lıbıdoları yerlerde oluyo genelde ama umarım oyle bısey olmaz hahah.
canımm pik gibiiBiraz biraz azaldı canm peki benim test yapmayacağım dediğim halde gidip ovü testi almamalttaki bugün beyons
e2 mi oluyor canım? ilk kez duydum ben de yaptırsam mı acaba işe yarar mı sonuçKizlar yumurta kalitelimi diye estradiol baktiriliyor ya o hangi gündu pik olduğu gunmu yoksa catladigi gunmu
Bugün geçti o zaman artıkpik günü canım bugün yapabilirsin
Canm bn ovulasyonu daha doğrusu agrim çöktü dun yumurtlamadanmi acaba diye yaptm bu akşam zatn bir niyet vardı yanicanımm pik gibiibu akşam kocaları kışkırtma akşamı olsun iş gibi yapınca olmuyo bence sanki her şey akıştymış gibi süs püs çay çerez olay gerçekleşince ihtimal daha fazla gibi geliyo