- 14 Haziran 2023
- 6.430
- 5.247
- 23
-
- Konu Sahibi Mervenur277
Bunun ıcın doktora gıtmelısın bence canım bana cok normal gelmedı..acıle gıt ıstersen taş yada enfeksıyon olabılırKızlar çok afedersiniz ama bugün idrarımın kıpkırızı olduğunu gördüm bildiğin kan kırmızısı. İlk başta acaba adet oluyorum da oyüzden mi diye düşündüm ama tek damla kan yok sadece idrarım böyle korktum ya bilgisi olan varmı
Bu arada döngünün ortadındayım
Ağrım sızım hiç birşeyim de yok bol su içiyorum şimdiBunun ıcın doktora gıtmelısın bence canım bana cok normal gelmedı..acıle gıt ıstersen taş yada enfeksıyon olabılır
Canım pancar yemiştim bugün oyüzdenmişBunun ıcın doktora gıtmelısın bence canım bana cok normal gelmedı..acıle gıt ıstersen taş yada enfeksıyon olabılır
Canm ovu testleri nasıl gidiyor@Mervenur277kuzucum nerelerdesın?grup hıc aktıf degıl
Ayy keşkr yazsaydın telaşlandım msjlarda geriden gelinceCanım pancar yemiştim bugün oyüzdenmiş
Ay bende ilk kez olunca çok korktum. Sonra durum güncellemesine yazdım orda dediler acaba pancar mı yedin diye sonra benim jeton düşdü tabiAyy keşkr yazsaydın telaşlandım msjlarda geriden gelinceevet aşkım pancarın rengi idrara geçer.
Aaa çok sasırdım.öyle bır etkısımı varmıs.bunla gecmıs olsun kuzumCanım pancar yemiştim bugün oyüzdenmiş
Merhaba canım
Ay evet varmış ilk kez oldu bende de bol su içtim geçtiAaa çok sasırdım.öyle bır etkısımı varmıs.bunla gecmıs olsun kuzum
Ay gerçekten çok heyecanlıMerhaba canımfemometera yukluyorum yapınca yuzde 20 gosterıyor hala.Bugunku boyle.ateste 35.80.ayy heycanla pik olmasını beklıyorum senın degerlendırmelerın nasıl gıdıyor.
Canım iki gün pik kaldı sabah test hafif silik gibiydi yarın yine yaparım ama çatladı büyük ihtimalle bugünde değerlendirdim bugunle beraber 3 gün boş geçmediBebegım bugun bol bol havuc ye.ateş ovulasyondam sonrakı gun yukselıyor dıye bılıyorum ben.hatta ates yukseldıkten sonra gec oluyor oncesınde degerlendırmelı dıyor okudugum bırkac dr.sen bugunude degerlendırsonrasında Allahın ıznıyle guzel haberler alacagız yorumunada ayrı sevındım ıcımı rahatlattın
kırmızı pancar degilmi ama ben hep salatalara koyarım hiç idrarimda öyle biseye rastlamadimAy bende ilk kez olunca çok korktum. Sonra durum güncellemesine yazdım orda dediler acaba pancar mı yedin diye sonra benim jeton düşdü tabi
Takibi birakma her an pik olabilir kaçıncı günün canimMerhaba canımfemometera yukluyorum yapınca yuzde 20 gosterıyor hala.Bugunku boyle.ateste 35.80.ayy heycanla pik olmasını beklıyorum senın degerlendırmelerın nasıl gıdıyor.
HahahahaAy bende ilk kez olunca çok korktum. Sonra durum güncellemesine yazdım orda dediler acaba pancar mı yedin diye sonra benim jeton düşdü tabi
Bu ay nasip olur inşallah bebeğim sakın sakın pes0.1 çıktı canım
Oohhh maaşalallh bebısm çok ıyı olmus 3 gun degerlendırmen.son kez salı gunu degerlendır oyle dınlenmeye gec ama
11.gun bebegım.yok yok bırakmam iş yerıne bıle goturdum ezıyet ceke ceke gızlı gızlı orda bıle yapıyorumTakibi birakma her an pik olabilir kaçıncı günün canim
Ayy canım ben de takipteyim Femometer yükledim bugünden beri çatlar diye bekledim çatlamıyorMerhaba canımfemometera yukluyorum yapınca yuzde 20 gosterıyor hala.Bugunku boyle.ateste 35.80.ayy heycanla pik olmasını beklıyorum senın degerlendırmelerın nasıl gıdıyor.