- 14 Mayıs 2021
- 4.588
- 9.054
-
- Konu Sahibi Mervenur277
Yarın baktır bakalım kuzum ne boyuttaymıs yumurtan.Hadı ınsallah olgunlugu cok ıyıdırAyy canım ben de takipteyim Femometer yükledim bugünden beri çatlar diye bekledim çatlamıyoryarın doktora gideceğim çatlatma iğnesi isticem yapsın da çatlasın bunlar dünkü testlerim bugünküleri çekmedim ama pik devam ediyor Femometer de böyle diyor polikistik over olunca her yerden teyitli gitmeye çalışıyorum
Ay bir ara bnde götürmüştüm gizli gizli yapicam diye ne hallere girmiştim11.gun bebegım.yok yok bırakmam iş yerıne bıle goturdum ezıyet ceke ceke gızlı gızlı orda bıle yapıyorum
Yarın pik olabilir canım ama bu bir gebenin testleri 20 mm üstü ölçüyor bilgin olsun kuzum11.gun bebegım.yok yok bırakmam iş yerıne bıle goturdum ezıyet ceke ceke gızlı gızlı orda bıle yapıyorum
Tatlım yarına çatlar senin benimde 2 gün pikti yarın sabah ta bi daha yapAyy canım ben de takipteyim Femometer yükledim bugünden beri çatlar diye bekledim çatlamıyoryarın doktora gideceğim çatlatma iğnesi isticem yapsın da çatlasın bunlar dünkü testlerim bugünküleri çekmedim ama pik devam ediyor Femometer de böyle diyor polikistik over olunca her yerden teyitli gitmeye çalışıyorum
4 tane yedim havuç canımYarın baktır bakalım kuzum ne boyuttaymıs yumurtan.Hadı ınsallah olgunlugu cok ıyıdırbızede yazarsın yumurtanın kac mm oldugunu,bakalım test dogruyu gosterıyormu.iğneden zıyade 3 tane havuc yesen aslında o iş tamam olurdu
Ay yapayım bakalım. Doktora gitmem çatlarsa. Sence soluklaşmış mı canım ben pek anlamıyorum. Bi de ben su içmeyi bırakmıyorum öncesinde sıkıntı olur mu sence?Tatlım yarına çatlar senin benimde 2 gün pikti yarın sabah ta bi daha yap
Maşallah 4 taneye catlamazsa yumurtanın ayıbı4 tane yedim havuç canımyani çatlasa bi rahat ederdim yazarım inşallah sağlıklıdır da
AminnnMaşallah 4 taneye catlamazsa yumurtanın ayıbıhayırlısı olsun inşallah kaliteli yumurta olur
Valla canm o her ay değişiyor biranda silikleşiyorda 2 gun pik olduguda oluyor pcos varmi sende bazen pcosta da olabiliyor yarın yap bakalm nasl çıkacakAminnnsence soluklaşmış mı canım? Bir anda mı solacak yoksa böyle yavaş yavaş mı
Ben suyu çok az içiyorum belki buyüzdendirkırmızı pancar degilmi ama ben hep salatalara koyarım hiç idrarimda öyle biseye rastlamadim
Kıpkırmızı olunca acaba kanmı işedim diye ödüm patladı ama Allahtan şimdi düzeldiHahahahaiyi bari kuzum başka problem olmasın tabi dr a gitmekle iyi yapmışsın
Ne zaman kaybettin acaba bebeğini benzer durumları yaşıyorum yani ovulasyon testi çok çok silik yok gibiEczaneden almıştım bu vardı. Pyro..
Ya ben ilk bebeğimi kaybettim de bir şey olacak diye eşim illa ilacını kullan bu ay kalaın diyor ama bu günü aylarca bekledik. İlaç içmeden atlatmak istiyorum. O da geçmiyor. Her gün artıyor
Var canım maalesefValla canm o her ay değişiyor biranda silikleşiyorda 2 gun pik olduguda oluyor pcos varmi sende bazen pcosta da olabiliyor yarın yap bakalm nasl çıkacak
Doktor daha doğru bilgi verir canmVar canım maalesefiki gündür böyle baya koyu saat saat yapıyorum ki yakalayayım diye ama daha net solmadı. Teşekkür ederim doktor yarın baksın bakalım çatlatma iğnesi verir belki..
Ben 6 şubatta kaybettim.. (Depremi hastanede öğrendim. Ondan bağımsız yani.)Ne zaman kaybettin acaba bebeğini benzer durumları yaşıyorum yani ovulasyon testi çok çok silik yok gibi