- 12 Aralık 2022
- 309
- 430
- 40
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.701
Bende 2 ay içinde kilo vermek için plan yaptım kafamı oraya çevirdim sonra çalışmalara basliycamGünaydın kızlarrbende bebek olaylarını düşünmeyi kenara bırakıp olağan seyrinde hayata devam ediyorum. Ve kilo veriyorum. Kendimi kilo vermeye odakladım
Acaba acilde kan versem mı bilemedim kızlar yada erken gebelik testinde çıkar
Adet belirtiniz varmı adet öncesi bel göğüs ağrısı yaşarmısınız normalde peki yani adet gününüzden önce mi 2 gün lekelenme yaşıyorsunuz. Günü gününe adet oluyorsanız bence bugünü bekleyin derim. Ama iki gün öncesinde başlıyorsa lekelenmeniz ben olsam çoktan yapmıştım testiŞu anda işyerindeyim akşam test yapayım bakalımyazarım buraya
Sen ne zaman test yapacaksınhamilelik belirtileriniz neler? sadece 1 günlük regl gecikmesi mi? yerleşme kanama vs gördünüz mü? rabbim gönlünüzdekini versin inşallah
10 şubat ve 16 şubat arası regl olmam lazım. benim döngülerim 30-34 gün arası değişiyor. çarşamba kaset test yaptım negatifti hevesim gitti galiba regli bekleyeceğim. göğüs hassasiyetim var ama kanama vs hiçbirşey yokSen ne zaman test yapacaksın
Adet belirtim sadece çok sicakliyorum yani terliyorum resmen bu belirti regl öncesi mutlaka olurdu bir de mutlaka en az 2 gun lekelenmem olurdu sonra regl olurdum ama gelen giden yok şimdilikAdet belirtiniz varmı adet öncesi bel göğüs ağrısı yaşarmısınız normalde peki yani adet gününüzden önce mi 2 gün lekelenme yaşıyorsunuz. Günü gününe adet oluyorsanız bence bugünü bekleyin derim. Ama iki gün öncesinde başlıyorsa lekelenmeniz ben olsam çoktan yapmıştım testi
Siz söyleyeli aslında bir hafta olmuştur. Regl gününüz bugünse gecikmeniz henüz yok umutlandırmakta istemem canım çünkü çok üzülüyor insan bu defada o yüzden sen erken gebelik yap akşam öyle kan verirsin kesin çıkar artık gebelik varsa. umarım bebişin seninledirAdet belirtim sadece çok sicakliyorum yani terliyorum resmen bu belirti regl öncesi mutlaka olurdu bir de mutlaka en az 2 gun lekelenmem olurdu sonra regl olurdum ama gelen giden yok şimdilik. Yani reglim hiç sarkmadı ilk defa bu ay . Bir kaç defa test yaptım aslında ama negatif çıktı en son 3 gün oldu sanıyorum test yapalı. Bilmiyorum normal kaset test var evde bakalım önce bı onu yapayım
Teşekkür ederim, hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebislerimiz.Siz söyleyeli aslında bir hafta olmuştur. Regl gününüz bugünse gecikmeniz henüz yok umutlandırmakta istemem canım çünkü çok üzülüyor insan bu defada o yüzden sen erken gebelik yap akşam öyle kan verirsin kesin çıkar artık gebelik varsa. umarım bebişin seninledir
sizn ilk bebekmi olacak yoksa varmı baska çocuğunuz bende39 yaşındayım banada yaş tüp bebek diyorlarTest yapsanıza bende 38 yaşındayım bir yıldır hiç bir şey yok yaşa bağlıyorlar bir sorun olmadığı için. Umut olursunuz bizlere ilk enemenizde bir de
İkinci olacak kısmetse canım. İlk bebekte ben hiç bilmedim böyle şeyler oldu kendiliğinden ama buna ara verdim oğlum 7 yaşında 5,5 yaşından beri uğraşıyorum ama yok yok. Mecbur bende tüpe yöneleceğim.sizn ilk bebekmi olacak yoksa varmı baska çocuğunuz bende39 yaşındayım banada yaş tüp bebek diyorlar
Hayırlısı olsun hakkımızdaİkinci olacak kısmetse canım. İlk bebekte ben hiç bilmedim böyle şeyler oldu kendiliğinden ama buna ara verdim oğlum 7 yaşında 5,5 yaşından beri uğraşıyorum ama yok yok. Mecbur bende tüpe yöneleceğim.
inşallah bebeği senledir ama özelde kan ver canım 2 saate sonuç çıkıyorAcaba acilde kan versem mı bilemedim kızlar yada erken gebelik testinde çıkar mı
Yaşı bizimle olan arkadaşlar hamile kalınca ümit oluyor hala umut var demekki oluyorum. Sizin ilk bebek mi olacak kısmetse. Ne kadardır deniyorsunuz isterseniz özelden de yazabilirsinizHayırlısı olsun hakkımızda
erken gebelik testinde mutlaka çıkar canım bende bekleme yapmalısın :) predictor olanAcaba acilde kan versem mı bilemedim kızlar yada erken gebelik testinde çıkar mı
Kimyasal geçirdim maalesefAaaaa nasıl hamileydin sanki testin pozitifti
Canım dünkü kan sonucun kaçtı baktın mı onaKimyasal geçirdim maalesef
2. Kez yumurta görünüyorMerhaba kizlar bata son 8 gun kaldi 3 subatta pik gordum 3 gunu jel ile birlikte degerlendirdim test yapmaya devam ettim ve bugun ovulasyon testim koyulasti resmen neden olur acaba ikinci yumurtlamami tek olanda fotografdada 15 dk sonrasi yardimci olurmusunuz
Canım test yaptinmiTeşekkür ederim, hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebislerimiz.
Kuzum sen naptın test yaptinmi tekrardanSağlıkla kucağına al kuzumm