- 8 Eylül 2021
- 990
- 238
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.741
Öyle deneyeceğim bir kere de ilişki öyle oluyor ama ben hemen ayakları havaya kaldırıyorum geri gitmesinler diyeCnm bacaklar havaya hiç yatmadım, yüzüstu daha etkılı, bi bacağını çelip, popo hafif yukarda yüzüstü yatardım hep, ilişkiyide hep o pozisyonda bitirirdık
Silik çizgide mi çıkmadı tamamen negatif mi. Aynen bencede bekle bakalım hayırlısı olsun belki ilk ayın vücut bi şaşıyor kendini beklemen en mantıklısıKızlar kaset test vardı elimde yaptım negatif çıktı ama hala regl yokpazartesi kan vericem. Yaaaa açıkçası varsa gelecek hafta ogrenirsem daha iyi olur biliyorsunuz Çarşamba günü sevgililer günü varsa eşime Çarşamba günü bir sürpriz yapmak isterim, şimdi ogrensem dayanamam söylerdim kesin
Hayır silik çizgi de yoktu, eğer bu süreç de olmazsam pazartesi kan veririmSilik çizgide mi çıkmadı tamamen negatif mi. Aynen bencede bekle bakalım hayırlısı olsun belki ilk ayın vücut bi şaşıyor kendini beklemen en mantıklısı
Hayırlısı olsun inşallah vardır canım.erksn gebelik yapsan daha iyi olurduKızlar kaset test vardı elimde yaptım negatif çıktı ama hala regl yokpazartesi kan vericem. Yaaaa açıkçası varsa gelecek hafta ogrenirsem daha iyi olur biliyorsunuz Çarşamba günü sevgililer günü varsa eşime Çarşamba günü bir sürpriz yapmak isterim, şimdi ogrensem dayanamam söylerdim kesin
Ben ilk gebeliğimi adete 3 gün kala kaset testle öğrenmiştim. Yumurtlamaya denk gelmişti demekki 11 gün sonra kendini belli etmişti hemen. Testlerin hassiyetine ve erken döllenmeyle alakalı sanırım canımHayırlısı olsun inşallah vardır canım.erksn gebelik yapsan daha iyi olurdu
Benimde bugun 10 cu gün negatif testler yarın adet günüm bakalım olacakmiyim prodector erken gebelik hayali bişey var ama ümitli değilimBen ilk gebeliğimi adete 3 gün kala kaset testle öğrenmiştim. Yumurtlamaya denk gelmişti demekki 11 gün sonra kendini belli etmişti hemen. Testlerin hassiyetine ve erken döllenmeyle alakalı sanırım canım
Erken gebelik testi bir kaç gün önce yaptım test bozuk çıktı, elimde normal test vardı onla yaparsam da çıkar diye düşündüm açıkçası.pazartesi günü inşallah bakacam. Belki , bu ay korunmayı bıraktığım için gecikme olmuştur, belki de hamile değilimdir bilemedimHayırlısı olsun inşallah vardır canım.erksn gebelik yapsan daha iyi olurdu
Hakkinda hayırlısı olsun canım inşallahErken gebelik testi bir kaç gün önce yaptım test bozuk çıktı, elimde normal test vardı onla yaparsam da çıkar diye düşündüm açıkçası.pazartesi günü inşallah bakacam. Belki , bu ay korunmayı bıraktığım için gecikme olmuştur, belki de hamile değilimdir bilemedimsoru işaretleri var kafamda. Bir diyorum kesin hamileyim bir diyorum değilimdir bilemedim
Canım beklendiği gibi az önce regl oldum ben elendimSağlıkla kucağına al kuzumm
Kuzum en son birlikteliğini baz al ne olur ne olmaz geç yumurtlarsın geç döllenme olur. Ama prodector sonuçları net oluyor genelde yani bende testler hiç şaşmadı bu güne kadarBenimde bugun 10 cu gün negatif testler yarın adet günüm bakalım olacakmiyim prodector erken gebelik hayali bişey var ama ümitli değilim
Canım bende prodoctor erken gebelik testiyle öğrendimBenimde bugun 10 cu gün negatif testler yarın adet günüm bakalım olacakmiyim prodector erken gebelik hayali bişey var ama ümi
Benimde bugun 10 cu gün negatif testler yarın adet günüm bakalım olacakmiyim prodector erken gebelik hayali bişey var ama ümitli değilim
tli değilim
Amin kuzum İnşallahbenim biraz sancım var sende de oluyor mu
Kızlar ne yapsam bilemedim ya adetim 5 gün gecikti 2 gün önce test yaptım negatif. Gidip test almayada bıktım artık. 1 haftadır adet olacakmış gibi ağrı geliyor bir kaç dakika sonra geçiyor 2 gündür şeffaf akıntım var. Ovülasyon testi yaptım o da böyle silik çıkıyor gebelik olsa daha koyu çıkar diyorlar. Ne yapsam bilemedim adet söktürücü kullanmak istiyorum ama içimdede şüphe var
Bence var canım gözün aydınArkadaşlar adetjm 5 gün gecikiyor sizce gebelikmi
Var gibi duruyor canım bi kan verirsen netleşirArkadaşlar adetjm 5 gün gecikiyor sizce gebelikmi
Teşekürler inşallah vardır darısı isteyen herkeseBence var canım gözün aydınTest ver hemen
Cnm açık konuşucam. inşallah dış gebelik değildirAşılama nin 13 günü 10
15. Günü 18.6
17. Günü 43
19. Günü 59
21. günü 105
23. Günü 152