- 5 Kasım 2023
- 1.271
- 370
- 25
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.661
Çok geçmiş olsun kuzumYok canım gece regl oldum baya öleceğim sandım ağrıdan sökülemedim sabaha karşı pıhtı geldi sonra rahatladım hakkımızda hayırlısı buymuş diyorum isyan etmiyorum Allahın bir bildiği vardır ya nasip
Kan ver istersen Testler hatalı olabilirKizlar bat 7 subatti hala gelen giden yok test yaptm negatif sizce umudu kesmelimiyim
Canım hayırlısı böyleymiş diyelim. Bebeğin en güzel en hayırlı zamanda gelsin inşallahGörmediler değer çok düşüktü zaten regl oldum
sanırım 1-2 ay sonra ben de böyle bir karar alacağım. burada bilgi alışverişinde bulunmak, dertleşmek harika ama bir yandan da insanı umutlandırıyor, üzüyor strese sokuyor, o beklediğin haberi alamamak ve paylaşamamak bir yana dursun, istediğimiz konunun bizde takıntı haline gelmesi sanırım olayın büyüsünü de işleyişini de bozuyor.Günaydın kızlar.
Adet oldum. Bu ay çok güzel hisler vardı içimde maalesef ki nasip olmayacakmış. Sizleri ve bu kadın dayanışmasını çok seviyorum, çok kıymetli buluyorum. Ancak bu kadar bir konuya takılıp kalmanın bana iyi gelmediğini geç de olsa anladım. Bu forumu sürekli takip etmek beni aşırı düşünmeye ve sürekli olasılıkları hesaplamaya itiyor. Hesabımı askıya alacağım. Adet uygulamalarını falan da sildim. Her şeyi doğal seyrine bırakmaya karar verdim. Onun doğru zamanda hiç zorlamadan geleceğine inanıyorum
Anne olmayı, yeniden anne olmayı isteyen, yüreğinde bu sevgiyi taşıyan tüm kadınların en kısa zamanda güzel haberler almasını diliyorum. Dualarımda olacaksınız sizler de beni unutmayın. Hoşça kalın
Tamam canımhayal meyal o çizgiyi görüyorum bence 2 gün sonra testi yenile kuzum
Al bendende o kadar bırakıyorum ovulasyon su bu pcos dan dolayi insülin direnci çok yüksek çıktı kilo vererek onu kırmaya çalışıyorum onu kirmadan hamile kalmak çok zor kirmakda kilo vermekle olacak bişey hayırlısı olsun inşallah hakkımızdaGünaydın kızlarrbende bebek olaylarını düşünmeyi kenara bırakıp olağan seyrinde hayata devam ediyorum. Ve kilo veriyorum. Kendimi kilo vermeye odakladım
Bir yerden sağlığımız için adım atmalıyız. Kesinlikle bende de aynı şekilde. 71 le başladım şuan 68 lerde dolaşıyorum. 57 ye kadar devamAl bendende o kadar bırakıyorum ovulasyon su bu pcos dan dolayi insülin direnci çok yüksek çıktı kilo vererek onu kırmaya çalışıyorum onu kirmadan hamile kalmak çok zor kirmakda kilo vermekle olacak bişey hayırlısı olsun inşallah hakkımızda
Senin iyiymiş yine benim 99 du 84 dustum 5 ayda geri aldım kilo 93 oldum subatin 3 de başladım tekrardan diuet spor şuan 90 nim inşallah zamanla vericez artıkBir yerden sağlığımız için adım atmalıyız. Kesinlikle bende de aynı şekilde. 71 le başladım şuan 68 lerde dolaşıyorum. 57 ye kadar devam
Hic yasamadm hayatimda ilk defa oldu sogan kuru yaptım omu drngemi bozdu acaba 24 Şubat'ta yumurtlama gordumhep gecikme yaşar mısınız? günü gününe mi olursunuz? yumurtlama tarihinden kaç gün geçti?
P.tesi ye kadar bekleyeym gelmezse kan vereyim bi iki farkli test yaptm olmadi ngstf gölge bilr yokKan ver istersen Testler hatalı olabilir
İnşallah halledeceğizSenin iyiymiş yine benim 99 du 84 dustum 5 ayda geri aldım kilo 93 oldum subatin 3 de başladım tekrardan diuet spor şuan 90 nim inşallah zamanla vericez artık
Ben çoktan söyledim aslında ama silmemiş olabilirler daha canımCanım bide yalnış anlamazsan hala gebelik günlüğün duruyor söylemek istedim
görünüyor canım 4 gün varmış daha bence var gözün aydın inşallah sağlıkla ilerlerrrKızlar günaydın reglime 4 gün var sabah öylesine bi yapayım dedim tüm testleri sabah yaptım sizce var mı ben artık hayal mi görüyorum 10dk sonra bu şekildeydiEki Görüntüle 3384230
Bozuk kuzuYarın regl olmam gerek çizgi gitti testin sonunda çıktı bozuk degilmi
Var gibiKızlar günaydın reglime 4 gün var sabah öylesine bi yapayım dedim tüm testleri sabah yaptım sizce var mı ben artık hayal mi görüyorum 10dk sonra bu şekildeydiEki Görüntüle 3384230
canım bozuk buYarın regl olmam gerek çizgi gitti testin sonunda çıktı bozuk degilmi