- 12 Aralık 2022
- 663
- 399
- 33
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.161
stres benim göbek adımaynı ben :))) Sinirlendirip beni çığırımdan çıkarınca belki olmamasının vardır sebebi diyorum ama sonra barışınca ne biçim konuştum ya diyorumbak siz daha yeni denemeye başlamışsınız denemelere yanlış okumadıysam Aralıktan beri diye yazmışsın. Umarım süreciniz çok uzun sürmez de bu tarz şeylerle yıpranmazsınız. Biz temmuz ağustostan beri deniyoruz. Aylarrrca deneyince tahammül azalıo acaba neden olmuyorlarla bazen abuk subuk düşünüp karşı tarafı kırabiliosun. Hepsi hepimizin yaşadığı şeyler. Sanıyor musun ki şu forumda herkes güllük gülistanlık. Asla değil.. Öyle diyen de yalan söylüyordur.Stress yapmamaya çalış, stress çok etkiliyor doğurganlığı.
Bugün hem kaset hem erken gebelik testi yaptım birşey çıkmadı canim kuruma cizgisiydi heralde o bir gebenin günlüğünle değilde laboquik marka kaset prodector marka erken gebelik bişey cikmadi bugün yumurtlamanın 9 cu günü regle 5 gün var saldım artık ya büyük ihtimalle yok ama inşallah sen de vardırmaşallah ya erkende pozitifi görmüşsün canımm..benim 15. gün yumurtlamadan sonraki ama regl gelmezse 12 şubata test yapmayı düşünüyorum. kuzenim 3 haftalık öğrendi kalp atışı ve kese için beklerken çok zorlandı. en güzeli sabırla 5/6 haftayı beklemek tabii yine de sen bilirsin
Bugün hem kaset hem erken gebelik testi yaptım birşey çıkmadı canim kuruma cizgisiydi heralde o bir gebenin günlüğünle değilde laboquik marka kaset prodector marka erken gebelik bişey cikmadi bugün yumurtlamanın 9 cu günü regle 5 gün var saldım artık ya büyük ihtimalle yok ama inşallah sen de vardırregli bekliycem.artik
Benimde bugun 9 cu günüm canım tertemiz iki tane negatifi gördüm olsaydı çıkardı diyorum bende hayırlısı artıkkendime yumurtlama arkadaşı buldum benim de dpo 9. günüm bugün. Koskoca negatiflerle güne devam ediyorum :) Bişey olsaydı çıkardı heralde.
Oyyy kuzum benim inşallah bu kere saglikla alacaksin kucağınaCanım daha önce kimyasal geçirdiğim için korkuyorum bide bat geçince çizgi koyu çıkarsa baya öyle kan vereyim diyorumbenim ilk bebeğim tüp Bebek ti üçüncü deneme de oldu iki tane tüp Bebek le kimyasal bir tane de doğumdan sonra Aralık ayında kimyasal gebelik geçirdim yani beş buçuk senedir evliyim ilk defa normal yolla hamile kaldım çok korkuyorum heyecanlıyım oğlum da altı aylık olmak üzere zaten başka marka test yaptım oda silik çıktı inşallah sağlıkla ilerler Rabbim isteyen herkese nasip çok iyi bilirim beklemek ne demek onlarca hatta yüzlerce test yapmak ne demek eşimde bende bissuru tedavi olduk ameliyat olduk yani kimse umudunu kaybetmesin zamanı geldiğinde mutlaka olacak
Benimde bir ay öyle olmuştu 8. Gün pik görmüştüm ovulasyonda aynı gün doktor alakası yok daha yumurtalar büyümemiş bile dediYokya yalnış alarmmış kuzum doktora gittim yumurtlama için erken dedi klomen verdi böyle denicez bu ay bakalım
Tabiki kuzum sürekli dua ediyorum valla hem size hem çevremehamilelerin duası kabul olur derler, bizi de dualarında eksik etme canım.
rabbim sağlıkla mutlulukla huzurla geçirsin hamileliğini
Canım ben yumurta aki akıntım olunca o üç günü değerlendirdik sonra bıraktım yani o günlerde tuttu bence 24-25-26 si tam son gün yumurtlama sancısı bitti bendedeğerlendirmeyi nasıl yaptiniz pekipik gnü mü beraberlik oldu tüyo veriri msn
Canım biraz daha koyulaşınca bat ta geçince vereyim diyorum ki direk yüksek değerler olur inşallah kan vermem çok zor oluyor benim damar yolum sıkıntılı da birazkan ver balımmm tebrik ederim
Banada aynen öyle dedi klomen kullanıyorum bakalım neler olacakBenimde bir ay öyle olmuştu 8. Gün pik görmüştüm ovulasyonda aynı gün doktor alakası yok daha yumurtalar büyümemiş bile dedi
inşallah kimyasal değildir, gecikme sonrası kan verirseniz içiniz rahatlar elbette. rabbim yüzünüzü güldürsünMerhabalar, ben de bu ay 2.gebeliğimi planlıyorum. Ama eylülde bir kimyasal gebelik geçirince doktor biraz dinlenmemi tavsiye etmişti. Bat 9 Şubat diye tahmin ediyorum. Dayanamadım test yaptım hızlı bir şekilde 2.çizgi çıktı ama yine kimyasal olur diye hemen sevinemiyorum. Bir de bu markayı “ Albi”ilk kez duydum güvenilir mi bilmiyorum.
Eki Görüntüle 3382170
İnşallah bebeğiniz sizinledirMerhabalar, ben de bu ay 2.gebeliğimi planlıyorum. Ama eylülde bir kimyasal gebelik geçirince doktor biraz dinlenmemi tavsiye etmişti. Bat 9 Şubat diye tahmin ediyorum. Dayanamadım test yaptım hızlı bir şekilde 2.çizgi çıktı ama yine kimyasal olur diye hemen sevinemiyorum. Bir de bu markayı “ Albi”ilk kez duydum güvenilir mi bilmiyorum.
Eki Görüntüle 3382170
Merhaba ben regli oldum malesefki listeden çıkarabilir misinListeye isim alımı bitmiştir arkadaşlar bilginize!
Güzel annelerim ve anne adaylarım,
Hepimizin güzel haberi alacağı hayırlı bir ay ve topik olsun inşallah. Kimimiz yorulduk, belki kimimiz yeni başlıyor. Ama hepimiz biliyoruz ki yolun sonunda güzel şeyler bizi bekliyor. Şimdi kendini toparla güzel annem, yolculuğumuz devam ediyor
İsmini listeye yazdırmak isteyen güzel annelerim bana Özel mesaj atsınlar lütfen veyahut beni etiketleyerek sat ve bat tarihlerimizi yazalım.
SAT BAT Sonuç. @ArasaNillGerek 4 Ocak 1 Şubat @Keskeolsa 1 Ocak 1 Şubat @cans16 1 Ocak 1 Şubat @mrstroisy 31 Ocak 1 Şubat @degisimdonusum 4 Ocak 2 Şubat @sirius 82 2 Şubat @yanasip52 11 Ocak 2 Şubat @astralseyahat 2 Ocak 2 Şubat @nilanka5698 10 Ocak 2 Şubat @ecemlhn 6 Ocak 3 Şubat @iamarwen 8 Ocak 3 Şubat @lila004 8 Ocak 4 Şubat @nurumik 3 Ocak 4 Şubat B burdabikiz 11 Ocak 4 Şubat @arwen42 10 Ocak 4 Şubat @Eymennnannesi 4 Şubat @beyons 9 Ocak 5 Şubat @mersaa 7 Ocak 5 Şubat @Myhearts 4 Ocak 5 Şubat @uniq12 9 Ocak 5 Şubat @incirlikekim 5 Ocak 5 Şubat @eflaak 9 Ocak 5 Şubat @Anjelique94 9 Ocak 5 Şubat @Yesmar Yesmarr 6 Ocak 6 Şubat @zesamu93 13 Ocak 6 Şubat @_okyanus 14 Ocak 6 Şubat blackkdahlia 11 Ocak 6 Şubat @itsnotabigdeal 7 Ocak 6 Şubat @ruzgarr18 9 Ocak 6 Şubat M Minnos28 5 Ocak 6 Şubat @1fafeyla 9 Ocak 6 Şubat Mervenur277 9 Ocak 7 Şubat @Bahar esinti 10 Ocak 7 Şubat @hemsirebiri 7 Ocak 7 Şubat @Esra0806 10 Ocak 7 Şubat Hayat su 10 Ocak 7 Şubat @Askkadiniii 12 Ocak 7 Şubat kelebek_vadisi 3 Ocak 7 Şubat @Eleni1 12 Ocak 8 Şubat @rashellim 8 Ocak 8 Şubat @imagination forever 11 Ocak 8 Şubat @bademlicikolata 12 Ocak 8 Şubat @mucizelerbenibulur 10 Ocak 8 Şubat @tufiberry 9 Ocak 9 Şubat @outoffit 13 Ocak 9 Şubat @namuzmr 13 Ocak 9 Şubat @Bebikoo 13 Ocak 10 Şubat @Nogaa 6 Ocak 10 Şubat R rabianizzz 12 Ocak 10 Şubat @Yaseminnn35 13 Ocak 10 Şubat @Perlitik 13 Ocak 11 Şubat @misshaa 11 Ocak 11 Şubat @brcubrcu0101 13 Ocak 12 Şubat @laylsari 12 Ocak 12 Şubat @sbkt86 16 Ocak 12 Şubat @sevayd 17 Ocak 14 Şubat @Elma_armut 15 Ocak 14 Şubat @yesilruyaa 17 Ocak 14 Şubat bestmb 10 Ocak 16 Şubat @Numi Nata 20 Ocak 16 Şubat @sundy94 19 Ocak 17 Şubat @Bedii 19 Ocak 17 Şubat @berrawst 18 Ocak 18 Şubat @sundy94 21 Ocak 20 Şubat @Hatike 21 Ocak 20 Şubat @Minaa95 25 Ocak 21 Şubat @OLENA MIRA 25 Ocak 25 Şubat @orchagoci 25 Ocak 27 Şubat @sevgisaygidan 27 Ocak 27 Şubat @Fatoss06 30 Ocak 27 Şubat @muallime47 30 Ocak 27 Şubat Candy7777 31 Ocak 28 Şubat @Keskeolsa 31 Ocak 28 Şubat @ArasaNillGerek 31 Ocak 28 Şubat @kuence 29 Ocak 29 Şubat @kirmizi puantiye
Çok teşekkür ederim hepimizin inşallahinşallah kimyasal değildir, gecikme sonrası kan verirseniz içiniz rahatlar elbette. rabbim yüzünüzü güldürsün
canım tekrar maşallah tebrik ederim, ne zamandır deniyordunuz? yumurtlama günlerini takip ettin mi? bizi de aydınlatırsan yol göstermiş olursun.Kızlar kan testim çıktı, çok yeni daha 53 çıkmışPerşembe bidaha kan vereceğim
bende o günü ve öncesi ve sonrasınıda 6 kez değerlendirdimCanım ben yumurta aki akıntım olunca o üç günü değerlendirdik sonra bıraktım yani o günlerde tuttu bence 24-25-26 si tam son gün yumurtlama sancısı bitti bende
4 aydır deniyorduk herhangi bi sorun olmamasına rağmen olmuyordu yumurtlama takibi yaptım 4 ay boyunca hep pik ve çatlama gördüm ama tutmamıştı bu ay moralim çok bozuktu takmadım hiç gelişine güzel değerlendirdim her ilişkiye girdiğimizde çocuk için girmeyi aklımdan çıkarmıştım öncelikle ovülasyon testi yaptım 6-7 tane hep silikti yumurtlamadım heralde bu ay dedim attım çöpe yumurtlama ağrısı akıntısıda olmadı çünkü beklemiyordum bu ay spora gittiğim için reglimede az kaldı diyerekten öylesine yapayım dedimcanım tekrar maşallah tebrik ederim, ne zamandır deniyordunuz? yumurtlama günlerini takip ettin mi? bizi de aydınlatırsan yol göstermiş olursun.