- 17 Mart 2016
- 5.761
- 9.231
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.141
maşallah ya erkende pozitifi görmüşsün canımm..Benim çatlama dur bakayim.unutuyorum hepPik15 16 ci gün oldu canım çatlama 17 ci gün oldu 8 ci gün bugün yumurtlamanın baya erken uaptim testi canım sende pcostun demi bende pcosum kader ortagiyiz
Canım ya çok tebrik ederim bekleyişine değdiİnşallah şans getirir demiştim sizce kızlar gebelik var mı adet 1 gün gecikti .Eki Görüntüle 3381905
Sordum gebelik olmadığı sürece sorun yok dediCanım ben bu konu ile ilgili hiç doktora gitmedim son zamanlarda böyle düzensizlik oldu. Doktor verdi ve yan etkisi yok demişse sorun yoktur bence istersen ayrıca bir daha danış.
maşallah canım tebrik ederimİnşallah şans getirir demiştim sizce kızlar gebelik var mı adet 1 gün gecikti .Eki Görüntüle 3381905
canım hayırlısı olsunKızlar reglime 2 gün var biraz önce erken gebelik testi yaptım 2 dk da çıkan sonuç bu sizce gerçek olabilir mi elim ayağım titriyor
Daha koyulaştı ay ben bekleyemem ki şimdi özele gidip kan versem mi bilmedimcanım hayırlısı olsun
var gibi görünüyor
yarın sabah bir de kaset test yap istersen bir gün kala silik çizgi çıkabilir
sonrasında da gider kan verirsin
Kuzum var resmn gozun aydinDaha koyulaştı ay ben bekleyemem ki şimdi özele gidip kan versem mi bilmedim
Teşekkür ederimKuzum var resmn gozun aydinbelirtilerin neler
Canımm ne mutlu sanaa, tebriklerKızlar reglime 2 gün var biraz önce erken gebelik testi yaptım 2 dk da çıkan sonuç bu sizce gerçek olabilir mi elim ayağım titriyor
Ovulasyon testleri bana da aynısını yapmıştıTeşekkür ederimben bu aydan hiç umutlu değildim hatta evde kalan ovü testlerim vardı 6-7 tane hepsinde çok silik çizgi vardı sonra bidaha hiç yapmadım bu ay olmaz dedim, çok bi belirti yaşamadım aslında regli belirtileriyle aynı sadece göğüslerim çok şişti ağzıma girecek neredeyse bide sol kasık batması var arada ve kalçama vuruyor
Amiin inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsinOvulasyon testleri bana da aynısını yapmıştıİnşallah sağlıkla devam eder canım
harika tebrik ederim rabbim sağlıkla kavuşturmayı nasip etsin. ben dayanamaz hemen doktorumu arar koşa koşa giderdim vallahiiiiiDaha koyulaştı ay ben bekleyemem ki şimdi özele gidip kan versem mi bilmedim
Şimdi geldim kuzum doktordan daha yumurtlama için erken dedi klomen verdiHadi bakalım hayırlısı olsun canım. Doktora gidecek misin yumurta kontrolü için
Hahahahahahahah çok tatlısın şekerim yaben edemiyorum vallahi tüm kapıları kapatıyor bu ay 6 kez değerlendirdik yumurtlama günü öncesi ve sonrası sonra bye dedim kurtuldun benden, reglime 6 gün kaldı. göğüs ağrısı yok bel ağrısı yok akıntı yok birşey yok
Yokya yalnış alarmmış kuzum doktora gittim yumurtlama için erken dedi klomen verdi böyle denicez bu ay bakalımiyi yapmışsın canım inşallah değmiştir bekleyip göreceğiz
Bende şuan öyle yapıyorum, teşekkür ederim yavrumharika tebrik ederim rabbim sağlıkla kavuşturmayı nasip etsin. ben dayanamaz hemen doktorumu arar koşa koşa giderdim vallahiiiii
Güzel sonuçlarla gel canım..Bende şuan öyle yapıyorum, teşekkür ederim yavrum
Tebrikler canımmmBende şuan öyle yapıyorum, teşekkür ederim yavrum
vallahi olan bir şeyde olsa kimseye ne eşimi ne kendimi kötülemedim, iki arkadaşımla dertleşsem yada heyecanımı beklentilerimi paylaşsam anında savunmaya geçiyor bambaşka bir insana dönüşüyor. ettiği laflar yenilir yutulur cinsten değil. her kavgada insan çocukla tehdit edilmez ki bu sefer içime kurt düşüyor acaba bu adamdan olmaması daha mı hayırlı bu haldir rabbim diye?