- 25 Ocak 2023
- 2.524
- 2.478
- 30
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.921
Amiiin kuzummm amiiinAmin canm hepimizn hakkında hayırlısı en doğru zamanda
Bende canımAmiiin inşallahİlk kuzum maalesef 3 ay önce dış gebelik geçirdim ben baya üzüldüm ama toparlandım mart topiğinde de beraber olacağımıza çoook sevindim
Amiiin rabbim kimseye göstermesinBende canımcok gecmıs olsun rabbım bıdaha yaşatmasın ınsallah
Belki sen açarsın ve kendine de bize de uğurlu gelirsinKızlar regl oldummart topiğini kim açarsa gelicem inşallah hepinizi seviyorum regl olanlar ve olacaklar lütfen karamsarlığa düşmeyin eminim ki rabbim bize enn güzelini yazdı zamanı var her güzel şeyin olduğu gibi
İnan çok isterim kuzum ama yoğun çalışıyorum ben takip edememBelki sen açarsın ve kendine de bize de uğurlu gelirsin
Evet gerçekten. 10 tane ovulasyon testi yaptım. 2-3 tanesi silik diğerleri tertemizdi.Gercektenmi bende bazen tam pik olmuyor diye çok üzülüyorum demekki ona bile gelmiyor
Lohusa filmine biletimiz vardı zaten. Tam film başlarken söyledim. Elini karnıma götürdüm. Burda sana iyi seyirler dileyen bir şey var dedimAllaahhh nasıl söyledin anlatsana bize de
Yiaaa harika olmuşEvet gerçekten. 10 tane ovulasyon testi yaptım. 2-3 tanesi silik diğerleri tertemizdi.
Lohusa filmine biletimiz vardı zaten. Tam film başlarken söyledim. Elini karnıma götürdüm. Burda sana iyi seyirler dileyen bir şey var dedim
Dedi dediYiaaa harika olmuşyemin et falan diyolar genelde seninki inandı mı hemen filmi izleyememiştir heyecandan harika
İnşallahBenim de tam 14 bugünheyecanla bekliyorum senin de benim de güzel haberimizi alalım
Erkekler çok saf yaDedi dedi
Gerçekten mi diyor evet diyorum. Şaka mı gerçek mi diyorGerçek diyorum. Yemin et diyor Yemin ettim
Benim göğüs hassasiyetim var ama her döngümde olurİnşallahbelirtin var mı peki
Etmez miyim. Hep ediyorum. Allahım isteyen herkese nadip rt onlarla birlikte bana da nasip et diyordum. Şimdi artık burada tanıştık.. Hepiniz için ayrı ayrı dua ederim.Erkekler çok saf yasüper böyle güzel devam eder inşallah gebeliğin de bize de dua et olur mu aynı yollardan geçen bilir
Günaydın kuşum bu vitamini genelde tüp bebek doktorları veriyor yumurta kalitesini artırıyor içinde çinko ve b vitaminleri var biraz pahalı hatirsan nigu arkadaşımız vardı o önermiş ti hamile kaldığı ay eşiyle beraber kullanmıştı oda yanımda yok şuan kabı ama ımpryl yaz googleden çıkar kuşum bunu kullandığında folik asit içinde var zaten ayrıca kullanmıyorsunİmprl nasıl bısey bebegm ıcerıgını ve dıs kutusunu atsana bı.ınceleyım.
Gölge var sanki ama umitlandirmiyeyim böyle görüp sonradan adet olan arkadaşımız çok oldu yarın tekrar yap canım koyuluk varsa ümit de varKızlar bu testte bişey yok dimibat 7 Şubat test certain kaset test
Sende mi brütüs gel kuşum gel biz beraber hamile kalacaz inşallah
Canım az önce test yaptım direk silik çizgi çıktı albi kaset test gerçek mi acaba yaaGölge var sanki ama umitlandirmiyeyim böyle görüp sonradan adet olan arkadaşımız çok oldu yarın tekrar yap canım koyuluk varsa ümit de var