- 14 Şubat 2022
- 1.041
- 1.414
- 36
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.881
Ay bitmeden güzel haberlerini almak için dua ediyorum canım benimEvet canım moral bozmadım devam edecez zaten reglim de geldi ya gördüm kırmızıları iki gün erken geldi iyi oldu beklemekte zor ne yapsam bu ay bunlara devammı edeyimimagination forever Mervenur277 canım bana kırmızı koyabilirsin gerçi yine şubat ayı içindeyim
Bu ayda et canm bence sen bilirsin ama istersen termale git ek olarak sanki hamile kalmadan önceki ay gitmiştin öyle kalms aklimda yürüyüş yapabilirsin bu ay aklmda var benmEvet canım moral bozmadım devam edecez zaten reglim de geldi ya gördüm kırmızıları iki gün erken geldi iyi oldu beklemekte zor ne yapsam bu ay bunlara devammı edeyimimagination forever Mervenur277 canım bana kırmızı koyabilirsin gerçi yine şubat ayı içindeyim
Saol canım bize dualarınızı eksik etmeyinAy bitmeden güzel haberlerini almak için dua ediyorum canım benim
Bebısım bır hafta herseyı bırakalım.vıtamın ot çöpSaol canım bize dualarınızı eksik etmeyinrabbim sanada sağlıklı güzel bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin
Canm haklısın valla biraz sinirli oldm bndeBebısım bır hafta herseyı bırakalım.vıtamın ot çöpvucut bobrekler bı dınlensın.adetın 5.gunu gıbı baslarsın yıne.bende ya yarın ya pazartesı adet olcam.ya kac aydır 30-31 gune cıkmıstı regl duzenım bu ay eskı halıne dondu cok şükür.gercı daha olmadım ama oyle tahmın edıyorum karnım agrımaya basladı.haa ama sebzeyle beslenıyoruz avokado cevız fln onlara bugunden basla bebısm.ben son gunlerde cok sınırlı oldugumu farkettım hatta cekmeceyı kırdım bugun mutfaktakı ayy sanırım baya kafamı takmaya basladım,herkeste sorup duruyo noldu noldu bebek yokmu ayy sızene allah allah..ya Allahım ınsallah bekletmesın bızı artık
Sorma kuşum o sinir bende de var bugün temizliğe vurdum kendimi motive ediyor beni ben onları bir hafta oldu bıraktım zaten balık yağı az kaldı adet bitince onu kullanırım bal tarçın çörek otu yine yaparım d vitaminim bitmişti onu sipariş ettim hamile kaldigim ay ve öncesi imprly kullanmistim onuda istedim bunlari kullanacam doğal beslencem bu son ay olmazsa doktora gidecem artıkBebısım bır hafta herseyı bırakalım.vıtamın ot çöpvucut bobrekler bı dınlensın.adetın 5.gunu gıbı baslarsın yıne.bende ya yarın ya pazartesı adet olcam.ya kac aydır 30-31 gune cıkmıstı regl duzenım bu ay eskı halıne dondu cok şükür.gercı daha olmadım ama oyle tahmın edıyorum karnım agrımaya basladı.haa ama sebzeyle beslenıyoruz avokado cevız fln onlara bugunden basla bebısm.ben son gunlerde cok sınırlı oldugumu farkettım hatta cekmeceyı kırdım bugun mutfaktakı ayy sanırım baya kafamı takmaya basladım,herkeste sorup duruyo noldu noldu bebek yokmu ayy sızene allah allah..ya Allahım ınsallah bekletmesın bızı artık
Martta beraberiz miii yaniSorma kuşum o sinir bende de var bugün temizliğe vurdum kendimi motive ediyor beni ben onları bir hafta oldu bıraktım zaten balık yağı az kaldı adet bitince onu kullanırım bal tarçın çörek otu yine yaparım d vitaminim bitmişti onu sipariş ettim hamile kaldigim ay ve öncesi imprly kullanmistim onuda istedim bunlari kullanacam doğal beslencem bu son ay olmazsa doktora gidecem artık
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla hayırla kucağına almayı da nasip etsin inşallahTest sonucum çıktı. Allahım çok şükür. Sağlıkla tamamlamak nasip olur inşallah
Inş mart başı hamileyizMartta beraberiz miii yanibizde çalışmalara başlayacağız inşallah regl sonrası
Ahh kuzum inşallaah ben bi regl olsam yarın var mı yok mu rahatlyacağım iyicee zaten sonrası salacağımInş mart başı hamileyiz
İmprl nasıl bısey bebegm ıcerıgını ve dıs kutusunu atsana bı.ınceleyım.Sorma kuşum o sinir bende de var bugün temizliğe vurdum kendimi motive ediyor beni ben onları bir hafta oldu bıraktım zaten balık yağı az kaldı adet bitince onu kullanırım bal tarçın çörek otu yine yaparım d vitaminim bitmişti onu sipariş ettim hamile kaldigim ay ve öncesi imprly kullanmistim onuda istedim bunlari kullanacam doğal beslencem bu son ay olmazsa doktora gidecem artık
Kizlar benmde hafif ağrılar başladı lekelenme öncesi benide alın yanınızaİmprl nasıl bısey bebegm ıcerıgını ve dıs kutusunu atsana bı.ınceleyım.
Maşallah canımmm bence yavrun seninleMerhaba kızlar günaydın. Toplu test günüydü bugünSabahı zor ettim ve dün aldığım iki testi bu sabah kullandım.
Bana silik çizgi var gibi geldi ama siz görebileceksiniz misiniz acaba
Prodoctor 5. Dk-artımed 3. Dk fotoğrafları
Elimde predıctor hızlı test kaldı. Onu da yarın sabah yapayım dedim
Test bozuk gibi canım sabah tekrarla olur muKızlar adetime bir gün var hafif gölge gibi bir çizgi var ama doğru yerde değil gibi bakar mısınız
Eki Görüntüle 3381261
Bat 4 şubattı. Evet bugğn verdim. 70 çıktı. İnşallah güzel güzel yükselirMaşallah canımmm bence yavrun seninlebat neydi senin? Kan verdin mi sonuç çıktı mı
Kaset testler öncesinde belli eder mi acaba gecikmesini mi bekliyimTest bozuk gibi canım sabah tekrarla olur mu
Bence bir hafta gecikme beklemeliyiz ama insan dayanamıyor kiKaset testler öncesinde belli eder mi acaba gecikmesini mi bekliyim
Maşallah sübhanallah canımm tebriklerBat 4 şubattı. Evet bugğn verdim. 70 çıktı. İnşallah güzel güzel yükselir