- 17 Mart 2016
- 5.761
- 9.231
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.901
Öyle gerçekten elimde bi tane test kaldı zaten o da aynı hiçbir belirtim de yok yumurtlamadan sonra da 14.gun bugün bir yandan olsa çıkardı diyorum yarın adet bekliyorum bakalım hayırlısıBence bir hafta gecikme beklemeliyiz ama insan dayanamıyor ki
Keşke gelmeseydın mınnosumKizlar benmde hafif ağrılar başladı lekelenme öncesi benide alın yanınıza@beyons
Kızlar yumurtlama sonrası 14. Gün bugündü. Bat 8 şubattı ama yumurtlamaya göre öne gelmiş oluyor değil mi?
Gelmeyeydim iyidi ama napalim kuzum kısmetKeşke gelmeseydın mınnosumama gel sarılalım
Yok canım söylemem. Daha eşime bile söylemedimMaşallah sübhanallah canımm tebriklerkalp atışına kadar kimseye söyleme derim nazar çok oluyor bu dönemde
Sonda bir çizgi görünüyor ama olması gereken yerde değil kuruma gibi duruyor tekrar yapın benceKızlar adetime bir gün var hafif gölge gibi bir çizgi var ama doğru yerde değil gibi bakar mısınız
Eki Görüntüle 3381261
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsinÇıktı sonucum 323
Gercektenmi bende bazen tam pik olmuyor diye çok üzülüyorum demekki ona bile gelmiyorHiç belirtim yoktu. Hatta ovulasyonda bile iki üç kere silik çizgi gördüm. Onun dışında hiç çizgi bile çıkmamıştı.
Evet bana da öyle geldi maalesefSonda bir çizgi görünüyor ama olması gereken yerde değil kuruma gibi duruyor tekrar yapın bence
Benim de tam 14 bugünÖyle gerçekten elimde bi tane test kaldı zaten o da aynı hiçbir belirtim de yok yumurtlamadan sonra da 14.gun bugün bir yandan olsa çıkardı diyorum yarın adet bekliyorum bakalım hayırlısı
Günüm geçmedi ama geçmesini beklemeyeyim miSen test yap canımvarsa cıkar bence
Allaahhh nasıl söyledin anlatsana bize deYok canım söylemem. Daha eşime bile söylemedimBirazdan söyleyeceğim.
Kuzu ben hep erken gebelik testını aldım koyu pembe kapaklı olanı çıktı hep ıcınden bunu bilmiyorum hıc kullanmadımHaklısın canım gerçekten öyle
Ben hep ilk çişim ile yapınca bir sormak istedim gerçekten olunca ilk son farketmiyor haklısınben denemeye gidiyorum o halde hayırlısı olsun
Kuzum freelynin mavi olmayan testi bu umarım çakma değildir denemeye kaçıyorumZ zesamu93 testin güvenirliği hakkında bilgisi olan bilgii verebilir mi freeylde ilk defa bunu görüyorum da
Ben kırmızı kartı yedimKuzu ben hep erken gebelik testını aldım koyu pembe kapaklı olanı çıktı hep ıcınden bunu bilmiyorum hıc kullanmadım
Amin canm hepimizn hakkında hayırlısı en doğru zamandaKızlar regl oldummart topiğini kim açarsa gelicem inşallah hepinizi seviyorum regl olanlar ve olacaklar lütfen karamsarlığa düşmeyin eminim ki rabbim bize enn güzelini yazdı zamanı var her güzel şeyin olduğu gibi
Bende bugün 4 gun kala erken gebelik testi yaptım ve tertemiz bi negatif gördüm benımde marta kaldıKızlar regl oldummart topiğini kim açarsa gelicem inşallah hepinizi seviyorum regl olanlar ve olacaklar lütfen karamsarlığa düşmeyin eminim ki rabbim bize enn güzelini yazdı zamanı var her güzel şeyin olduğu gibi
Amiiin inşallahBende bugün 4 gun kala erken gebelik testi yaptım ve tertemiz bi negatif gördüm benımde marta kaldıAçılır açılmaz topıkte olacağım hayırlısı olsun hakkimızda kuzum. Bu arada ilk gebeliğin mi olacak başka çocuk varmı? Biz ikinciyi istiyoruz kardes olsun dıye