- 20 Aralık 2020
- 10
- 9
- 35
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.841
Bence dene şansını eğer varsa çok hafifte olsa silik çıkar çıkmazsa yarın ilk idrarda tekrar denersin yoksa gün boyu için içini yiyecek inşallah güzel sonuçlar alırsınKızlar günaydın pazar regl olmazsam test yaparım demiştim ama bugün mide bulantım var ilk çişimide yapmıştım 8 gibi sonra hiçbirşey yiyip içmeden tekrar uyudum şimdi test yapsam doğrı çıkar mı acill dönermisiniz bana
Özel hastaneye mi gidiyorsunuz? Devlet hastanesinin acilinde almazlar diye düşünüyorum ama onun için soruyorumTeşekkür ederim halırlısı olsun hepimize umarım kanda çıkar
Güzel haberlerle gel inşallah? Özelde mi yaptırdın? Devletin acilinde yaparlar mı acaba gitsem? Yapmazlarsa bir sürü yol gitmeyeyim direk özele gideyim bendeHayırlısı olsun canım
Kan sonucunu bekliyoruz
Özel hastaneden hemen alabiliyorsun sonuçları 1- 2 saat içinde hemen ögrenebiliyorsun ben şimdi hazırlanıyorum cikicam hadi güzel sonuçlarla gelelim inşallahÖzel hastaneye mi gidiyorsunuz? Devlet hastanesinin acilinde almazlar diye düşünüyorum ama onun için soruyorum
Haklısın canım gerçekten öyleBence dene şansını eğer varsa çok hafifte olsa silik çıkar çıkmazsa yarın ilk idrarda tekrar denersin yoksa gün boyu için içini yiyecek inşallah güzel sonuçlar alırsın
Ben hep ilk çişim ile yapınca bir sormak istedim gerçekten olunca ilk son farketmiyor haklısınBen ilk hamileliğimde akşam yapmıştı çıkmıştı, ben çok saate takılmıyorum o yüzden
Evet özel hastaneye gittim 1-2 saati çıkar dediler ama daha çıkmadıÖzel hastaneye mi gidiyorsunuz? Devlet hastanesinin acilinde almazlar diye düşünüyorum ama onun için soruyorum
Bende gideceğim ilerleyen saatlerde özele. Çok heyecanlıyımEvet özel hastaneye gittim 1-2 saati çıkar dediler ama daha çıkmadı
Evet özel hastaneye gittim 1-2 saati çıkar dediler ama daha çıkmadı
Hayırlı olsun, sağlıklı tutunsun inşallahÇıktı sonucum 323
Hayırlı uğurlu olsun canımÇıktı sonucum 323
Ben kan tahlili yaptırmadım canımGüzel haberlerle gel inşallah? Özelde mi yaptırdın? Devletin acilinde yaparlar mı acaba gitsem? Yapmazlarsa bir sürü yol gitmeyeyim direk özele gideyim bende
Aaa ben sen yaptırdın sandımBen kan tahlili yaptırmadım canım
Seninkini bekliyoruz anlamında yazmıştım
Ahh hadi gözün aydın.. Sağlıkla tutunsun.. Sağlıklı bir 9 ay geçsin. Ve sağlıkla kucağına al inşallahÇıktı sonucum 323
Kesin var canım artık bunca test yalan söylemez hadi git te haber ver bize deAaa ben sen yaptırdın sandım
Dün üç test almıştım. Sabah ikisini yapmıştım. Hastaneye gitmeden 3. yü de yapayım dedim
Bu da predıctor express 3. Dk sonucum.
Teşekkür ederim hepinizeeeeHayırlı uğurlu olsun canımdarısı bizlere inşallah bat a kaç var ? Belirtin varmıydı
Canım aynı yaş grubu olduğumuz için söylüyorum ve yeni denemeye başlamışsın diye herşeyden önce bence adet olduğunda 2. Yada 3. Gün bir kadın doğumcu da değerlerine baktır mutlaka. Hayırlısı olsun canımDayanamadım bugün sabah yaptım reglime 6 gün var,maalesef hamile değilim, hayırlısı bakalım, zaten bu ayı çok değerlendiremedik, bakalım bir sonraki aya yada başka aylara
Canım kaç yaşındasın ne kadar zamandır deniyorsunuzÇıktı sonucum 323